Canım doktorunla arandaki iletişim, güven çok önemli. Eğer doktoruna -öyle ya da böyle- güvenmiyorsan değiştirmen en iyisi olur. Çünkü en önemlisi senin içinin ve kafanın rahat olması... 20.haftanda da olsan dışarıdan hasta kabul eden doktorlar ve hastaneler var İstanbul'da. Sen Ankara'dasın sanırım. İstanbul'da varsa Ankara'da da vardır böyle hastaneler diye düşünüyorum ama tabii Ankara'da bildiğim herhangi bir doktor yok maalesef. Yine de araştırırsan çıkacaktır eminim... Umarım aklına yatan, anlaşabileceğin bir doktor bulursun canım....
Süt içememe falan konusunda ise çok da endişelenme bence. Benim de çok uzun süre bulantılarım olmuştu, doğru düzgün bir şey yiyemiyordum. Bir de herkes durmadan süt içirmeye çalışıyordu bana, sütten de tiksinmiştim hiç içemiyordum. Ama sonra kendime başka formüller buldum. Sütün tadını sevmiyordum mesela, içine nesquik atıp içmeye başladım, şimdi her gün bir bardak içebiliyorum.. Bu ara da ne yesem midem acıyor hep ama azar azar atıştırmaya çalışıyorum ben de... O zaman daha rahat ediyorum....
Sen de deneye deneye kendine böyle yöntemler bulmaya çalış istersen. Ama en önemlisi moralini sakın bozma. O bebek nasılsa beslenecek senin depolarından falan. Kıtlıkta değiliz çok şükür. Bebişin sağlıklı olur için rahat olsun. Sen de elevit falan kullanıyormuşsun, sen de pek güçsüz düşmezsin bu sayede. İçini ferah tut canım...