• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Tayt giyemiyorum fikirlerinize ihtiaycım var.

Son_veda

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
22
0
16
İzmir
Arkadaşlar merhaba,

Ben dışarıda tayt giyen hemcinslerime bakıyorum ve gerçekten çok cesur olduklarını görüyorum.. Giydikleri tayt çok sıkı ve kalçalarının şekli bariz belli oluyor.. Bu durumdan rahatsız olmuyormusunuz ? Açıkçası ben giyemedim kalçalarımın üstünü kapattım ama yinede rahat edemiyorum sanki çıplak gibi geziyorum gibi oldum :)

Hiçbir zaman taytı kısa bişeyle giymedim, giyemiyorum. Hep uzun t-shirtlerimle giyerim.

tayti kisa bi bluzla, kazakla giymek icin mankenler gibi harika bi vücuda sahip olmak gerek diye düsünüyorum.

$9.webp$9.webp

Bahsettiğim konu bu şekilde

Bende kesinlikle uzun t-shirt olmadan asla giyemem..Son iki üç senedir, giymeyen kalmadı, yaşlısı genci, zayıfı kilolusu... modası geçsede kurtulsak, sıktı artık.Ben şahsen giymeyi bıraktım.

Kısa bir tişörtle ya da kazakla giyenler bana da teşhirci geliyor doğruya doğru:19:
Tayt giymeyi çok severim, çok rahat bulurum ama tunikle,hırkayla ya da uzun tişörtle.
Tişörtüm gözüme kısa gelirse straplez siyah badimi etek gibi giyiyorum, o şekilde
rahatlıkla kullanıyorum:42:

çok zayıf olduğum halde(46 kiloyum) bnde üstüne çok kısa bişi gynce rahat edemiorum :(
sadece tayt pantolanları kısa şeylerle gyiyorum resmimdeki gbi:)

$377879_10151080754157632_1541681225_n.webp
$228481_10151030285972632_1330565443_n.webp

evet tunikle falan daha iyi duruyor ama bana kalırsa bu teşhircilikten başka bir şey değil.. İsveç üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre... Bayanlar karşı cinse sekse hazır olduğunu göstermek için siyah tayt giydikleri sonucunu ortaya çıkarıyor.. erkekler ise body tişört ile karşı cinse mesaj veriyor.

bende 48 kiloyum bacaklarımda incedir ben şahsen ince olmasın istiyorum biraz etli butlu istiyorum ama malum :) bende ilk zamanlar tayt bana yakışmaz çok ince bacaklarım diyodum ama baktım benim iki üç katım olan arkadaşlarım bile cesaret edip giyiyor bende dedim benim neyim eksik sonra giymeye başladım hatta geçen kış giymeye başladım kot taytın altına kışlık tayt giyip giyiyodum :) ama taytın üstüne kısa şeyler giymem hep uzun giymeye çalışırım ya kısa giyince herşey ortada gibi geliyo bana :26:

bende 48 kiloyum bacaklarımda incedir ben şahsen ince olmasın istiyorum biraz etli butlu istiyorum ama malum :) bende ilk zamanlar tayt bana yakışmaz çok ince bacaklarım diyodum ama baktım benim iki üç katım olan arkadaşlarım bile cesaret edip giyiyor bende dedim benim neyim eksik sonra giymeye başladım hatta geçen kış giymeye başladım kot taytın altına kışlık tayt giyip giyiyodum :) ama taytın üstüne kısa şeyler giymem hep uzun giymeye çalışırım ya kısa giyince herşey ortada gibi geliyo bana :26:

İşte her şey ortada olsun diye giyenlerde var ... Dikkat çekmek isteyen bayan arkadaşlarda var.. YAzın özellikle güneş arkadan vurunca resmen çamaşırı gözüküyor :)

İşte her şey ortada olsun diye giyenlerde var ... Dikkat çekmek isteyen bayan arkadaşlarda var.. YAzın özellikle güneş arkadan vurunca resmen çamaşırı gözüküyor :)

işte onlarda hiç hoş görüntü olmuyor. tiksiniyorum öyle hemcinslerimden :19:

bir de tayttan tayta fark var bazilari resmen corap gibi .Corap ustune kisa body gibi duruyor goz zevkini bozuyor insanin.Bence taytlari biraz daha kalin yapmalilar.Boylelikle kisa bodylerle de uzunlarla da guzel gozukebilir tayt/

evet tunikle falan daha iyi duruyor ama bana kalırsa bu teşhircilikten başka bir şey değil.. İsveç üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre... Bayanlar karşı cinse sekse hazır olduğunu göstermek için siyah tayt giydikleri sonucunu ortaya çıkarıyor.. erkekler ise body tişört ile karşı cinse mesaj veriyor.

yaz kış giyerim tayt,üzerine uzun bluz yada tunikle tabiki..
neden teşhircilik olsun anlamadım,hiiiç öyle seks arayışında falanda değilim.

ben en çok tayt-tunik kombinlerini seviyorum.şimdi bahar da geldi, babetler ile çok güzel oluyor. tayt kilolu bayanlara yakışmıyor deseler de bence tunikler tüm fazlalıkları kapatıyor.tabi tuniğin boyu da çok önemli.bu yaz için birkaç model beğendim ama emin değilim. bazıları kısa, pantolonla daha iyi olur gibiler. sizce nasıl?

Kısa kollu penye tunik siyah/altın sarısı baskılı - Kadın - ....
Uzun kollu tunik siyah desenli - bpc bonprix collection - .........
Tunik beyaz/ahududu rengi - Kadın - bpc selection - ...........
3/4 kollu tunik bluz pastel mint/orta kahverengi baskılı - bpc selection - .......

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda mesajları okuyunca mini etek ve dar tayt giymem diyor herkes, iyi de bu dışardakiler kim o zaman? :37:

Back
X