• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar test mi acaba yorumlayabilir misiniz bir türlü anlayamadım

rumuz3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
19
2
1
25
Arkadaşlar merhaba ben bir test yaptım fakat testinde bir sidik çizgi çıktı tekrar bir test denedim erken gebelik testi olarak çünkü reglimi iki gün kaldı fakat bir hafta hatta iki haftadır mide bulantılarım çok var ovülasyon testinde pozitif olduğu zamanlar oldu ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum çünkü şu zamandır asla mide bulantım falan olmamıştı sizce test yanlış mıdır yoksa kan mı vermem gerekiyor

Eklentiler

• IMG_1836.webp
    IMG_1836.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 60
Alttakinde gölge çizgi görünüyor gibi . Ama bu markayı bilmiyorum bazıları yalancı pozitif çıkarıyormuş. Bence salı günü falan tekrarlayın testi. Yanda kan verin yarın 🙏🏻

Alttakinde gölge çizgi görünüyor gibi . Ama bu markayı bilmiyorum bazıları yalancı pozitif çıkarıyormuş. Bence salı günü falan tekrarlayın testi. Yanda kan verin yarın 🙏🏻
Çok teşekkür ederim ama eşim eczaneden aldığında bu teste hiçbir sıkıntı cikmayacagini söylemişlerdi ama yani bence test bozuk çıktı muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım Salı gününe kadar regl olmazsam o zaman direk hastaneye kan vermeye giderim içim içimi yedi şuan gerçekten🩷

Çok teşekkür ederim ama eşim eczaneden aldığında bu teste hiçbir sıkıntı cikmayacagini söylemişlerdi ama yani bence test bozuk çıktı muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım Salı gününe kadar regl olmazsam o zaman direk hastaneye kan vermeye giderim içim içimi yedi şuan gerçekten🩷
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 😇😇 ben de aşılama sonucumu bekliyorum günler geçmiyor ya :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 😇😇 ben de aşılama sonucumu bekliyorum günler geçmiyor ya :)
İnşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın🩷 ben bir buçuk senedir deniyorum hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen sadece yumurtlama gününü takip ettim bazen ben bile heyecandan uyuyamıyorum ama muhtemelen ben de eğer ki bu ay tutmazsa mecburen tüp bebeğe yazılmayı düşünüyorum💙

İnşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın🩷 ben bir buçuk senedir deniyorum hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen sadece yumurtlama gününü takip ettim bazen ben bile heyecandan uyuyamıyorum ama muhtemelen ben de eğer ki bu ay tutmazsa mecburen tüp bebeğe yazılmayı düşünüyorum💙
Amiin inşallah siz de bu ay pozitif görürsünüz 😇😇 bizim de ekimde 2 sene oldu deniyoruz hala. Aşılama yaptık . Siz yaptınız mı aşılama?

Back
X