- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi NurayAnk112
-
Allahımmmmmmmmmmmmm sana şükürler olsunnnnn kardeşlerimmm sonuç pozitif.allahım isteyen herkeze nasip eder inşallahhhhhhhhhhh
Tebrik edrim canım benimde 3gun once bu şekilde cıktı çizgilerim
Allahımmmmmmmmmmmmm sana şükürler olsunnnnn kardeşlerimmm sonuç pozitif.allahım isteyen herkeze nasip eder inşallahhhhhhhhhhh
evt hamilesin cnm tebrik ederim darisi tum osteyenlerin basina.aminn diyin arkadaslar :) bu arada bi sitede idrarda gebelik iliskiden 14 gun sonra çikar demisler dogru mu acaba siz ne kadar sonra yaptiniz
Arkadaşlar ilk keseyi bugün gördük yalnız bebeği göremedik adet düzensizliğim olduğu için kaç haftalık hamileyim onuda hesaplayamıyorum 19.11.2013 de 189 cıktı kesede görünmemişti bthcg 21.11.2013 de bthcg 600 cıktı 28.11.2013 yani bugün ultrasonla keseyi gördük ama bebeği göremedik.Doktor bir hafta sonraya kontrole çağırdı bakalım inşallah bebeği görürüz. Sizin yorumlarınız nedir. Adet dönemine göre normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama durum böyle resmi ekliyorum yorumlarınız neler..Eki Görüntüle 876309
Arkadaşlar uzun ve çok ama çok stresli bir beklemenin ardından bebeğimi gördüm bu süreçte neler yaşadım anlatamam. Çok şükür ALLAH'IN lütfettiği bebeğimi gördüm ve çok ama çok mutluyum.Duanıza muhtaç bu kardeşinizi duasız bırakmayın.ALLAH isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Suan ne hissedecegimi bilmiyorum
Suan ne hissedecegimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?