Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapalı halı yok mu test çubuğununMerhaba arkadaşlar regli olmayışımın 6. günündeyim. Bu şekilde çıktı test..
Yarın sabah sağlık ocağında kan testi vereceğim.resminiz bulanık çıkmış bir şey göremedim. Ama kan testi verin daha kesin sonuç için.
Maalesef sabah bu şekilde çektimKapalı halı yok mu test çubuğunun
inşallah dilediğiniz sonucu alırsınız:)Yarın sabah sağlık ocağında kan testi vereceğim.
Az önce bende test yaptım böyle çıktı ikinci çizgi silik adetimden 15 gün geçti ayın 21 de verdiğim kan negatifti tekrar kan vermek istemiyoruminşallah dilediğiniz sonucu alırsınız:)
bir daha kan verip doktora gidin bence. Çok olmuş adetiniz geçeli.Az önce bende test yaptım böyle çıktı ikinci çizgi silik adetimden 15 gün geçti ayın 21 de verdiğim kan negatifti tekrar kan vermek istemiyorumkafam karışık
aminn inşalllah.. isteyen herkesin Allah gönlünce versin.. Çok istiyorum ve umutsuzluğa düşmekten yoruldum..inşallah dilediğiniz sonucu alırsınız:)
Yarın kan testinden sonra duruma göre doktora gideceğimben bu testte çizgi göremedim doktora gidip adetinizin sökülmesi için ilaç almalısınız...
Bu durum gerçekten çok yoruyor insanıAz önce bende test yaptım böyle çıktı ikinci çizgi silik adetimden 15 gün geçti ayın 21 de verdiğim kan negatifti tekrar kan vermek istemiyorumkafam karışık