- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
-
Bu kadar silik bir çizgi ile ögrendim bende ama benim tam bat günümdü. İnsallah gönlünce olsun 2 3 sonra tekrar edin koyulasirsa cizgi emin olursunuz.Arkadaşlar Adetime 5 gün var normal gebelik testi yaptım .unutmuşum bakmayı 10 dk sonra baktığım da böyle hafif bir çizgi gördüm .heyecan yaptım .yalancı cizgi yada kuruma çizgisi olabilir mi?cizgiyi belki göremeyebilirsiniz yorum yaparsanız sevinirim.
Kuruma çizgisi beş k dan sonra çıkan sonuç geçersizArkadaşlar Adetime 5 gün var normal gebelik testi yaptım .unutmuşum bakmayı 10 dk sonra baktığım da böyle hafif bir çizgi gördüm .heyecan yaptım .yalancı cizgi yada kuruma çizgisi olabilir mi?cizgiyi belki göremeyebilirsiniz yorum yaparsanız sevinirim.
Evet silik çizgi var kuzum ama kan verirse. Sonuç alırsın. Emin olmak icinArkadaşlar Adetime 5 gün var normal gebelik testi yaptım .unutmuşum bakmayı 10 dk sonra baktığım da böyle hafif bir çizgi gördüm .heyecan yaptım .yalancı cizgi yada kuruma çizgisi olabilir mi?cizgiyi belki göremeyebilirsiniz yorum yaparsanız sevinirim.
İnşallah vardır 2 gün sonra tekrar edeyimEvet silik çizgi var kuzum ama kan verirse. Sonuç alırsın. Emin olmak icin
İnşallah kuzum inşallah dualarım seninleİnşallah vardır 2 gün sonra tekrar edeyim
Bir kaç dk içinde 2.cizgi çıkması gerek canım 10 dk çok fazla testin kullanma kılavuzunda belirtilen dk içinde çıkması gerek yaniArkadaşlar Adetime 5 gün var normal gebelik testi yaptım .unutmuşum bakmayı 10 dk sonra baktığım da böyle hafif bir çizgi gördüm .heyecan yaptım .yalancı cizgi yada kuruma çizgisi olabilir mi?cizgiyi belki göremeyebilirsiniz yorum yaparsanız sevinirim.
İnşallah vardır 2 gün sonra tek
Bu kadar silik bir çizgi ile ögrendim bende ama benim tam bat günümdü. İnsallah gönlünce olsun 2 3 sonra tekrar edin koyulasirsa cizgi emin olursunuz.
Bende 1 hafta önce aynı testi yapmıştım bi dk sonra bıraktım testi bi saat sonra bi baktım aynı böyle tabi değildir dedim. Adete 1 gğn kala erken gebelik testi yaptım kıpkırmızı yani hamile olabilirsinArkadaşlar Adetime 5 gün var normal gebelik testi yaptım .unutmuşum bakmayı 10 dk sonra baktığım da böyle hafif bir çizgi gördüm .heyecan yaptım .yalancı cizgi yada kuruma çizgisi olabilir mi?cizgiyi belki göremeyebilirsiniz yorum yaparsanız sevinirim.
1 saat önce de erken gebelik yaptım 5 gün var inşallah hamileyimdir 4 dk içinde çıktıBende 1 hafta önce aynı testi yapmıştım bi dk sonra bıraktım testi bi saat sonra bi baktım aynı böyle tabi değildir dedim. Adete 1 gğn kala erken gebelik testi yaptım kıpkırmızı yani hamile olabilirsin
Bu testin klavuzunda zaten 5-20dk yaziyordu bende yaptm aynindanBir kaç dk içinde 2.cizgi çıkması gerek canım 10 dk çok fazla testin kullanma kılavuzunda belirtilen dk içinde çıkması gerek yani
Öyle yazıyorsa tm canım ben 5 dk diye biliyordum:)Bu testin klavuzunda zaten 5-20dk yaziyordu bende yaptm aynindan
Sonucunuz ne olduTesti yıkadım elimle ovdum böyle bir görüntü çıktı
kan testini yaptırmadım .sadece kaset test yaptım .yarın kan vericem .sonuç çıkınca yazarım .sadece belirtim göğüslerim adetime 3 gün var .inşallah hamileyimdir.yaş 43 olunca korkuyorumSonucunuz ne oldu
Aynen canisi ama.cok dandirirk vi test kalitesiz cogi testte 5dk der 15 en fazla opsiyon tanir bub20 diyo ama.ckok fazla yalanci pozitif vr negatif cikariyor tecrube ettimÖyle yazıyorsa tm canım ben 5 dk diye biliyordum:)
Anladım canımAynen canisi ama.cok dandirirk vi test kalitesiz cogi testte 5dk der 15 en fazla opsiyon tanir bub20 diyo ama.ckok fazla yalanci pozitif vr negatif cikariyor tecrube ettim
Adetime 2 gün var 47,81 çıktı normal mi beta sonucuSonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?