Arkadaşlar testime bakarmısınız

gecen ayda 13 gün sürdü onun etkisi de olabilir gidicem 2/3 güne olmazsam
Ben de haziranda regl olmadim 2 ayin ustune oldum ve bu hayatimda ilk kez oldu hep asiri duzenli regl olurum. Ne gebelik cikti o ay ne de kist vs, doktor asiri stresten rahim etkileniyor dedi. Cidden de haziran asiri stresliydi benim icin kizim hastalanmisti etkilenmistim bu yuzden reglim gecikmisti ama muane olun muhakkak.

Cok teşekkür ederim gidicem muhakkak

Evet sonucum pozitif çıktı canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerede nasip etsi çok ağlayarak bu sayfayı takip ettim ama umudum kalmadı dedim an rabbim mucizemi nasip etti
bu sitede gordugum her pozitif benimmis gibi mutlu ediyor beni rabbim saglikla kavustursun rahat bi genelik nasip etsin insallah dua edin bizlere :)

bu sitede gordugum her pozitif benimmis gibi mutlu ediyor beni rabbim saglikla kavustursun rahat bi genelik nasip etsin insallah dua edin bizlere :)
Çok teşekkür ederim rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mucizeyi ümidinizi kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim 5 sene sonunda yüzüm güldü

Gözler dolmuş Özlem mi var kendine gel bence
Tabiki de yok aptal olmadığım için çift korumadayız. Konu sahibi için hüzün yaşadım . Yoksa benim oğlan bizi insanlıktan çıkarttı sen kendindesin dimi öyle bir düşüncen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…