Adetime daha iki gün varNe kadar sürede çıktı bu sonuç regli ne zaman
Bence yok gibi çünkü benim adete daha 2 gün vardı çıktı üzülmenizi istemem ama inşallah sizde hayırlı haberler alırsınızSizce siliklik var mı adetim 8 gün gecikti
Çok şükür evet çok yeni öğrendimGebesiniz. Kan testi verip doktora gidin muhakkak onlar daha iyi bilirler. Ama bu testte bariz belli gebelik
Adetim 3 gün gecikti ama ilk bir kaç dakika pembelik oluştu test üstünde çıkamayınca kenara bıraktım sonra bir baktım böyle sizcee varmiHayırlı olsun, merhaba diyor
Gebesiniz cok net. 3,4 haftaliktir cok buyuk ihtimal hemen kan verinAdetim 3 gün gecikti ama ilk bir kaç dakika pembelik oluştu test üstünde çıkamayınca kenara bıraktım sonra bir baktım böyle sizcee varmi
Tebrik ederim kan verin hemenAdetime 2 gün var daha
Uzgunum gebelik yok gozukuyor. Fakat 8 gun anormal bir gecikme. Muhakkak kadin doguma gidip muane olun. Kist vs olabilir.Sizce siliklik var mı adetim 8 gün gecikti
Burdayım anne diyor maşAllahAdetim 3 gün gecikti ama ilk bir kaç dakika pembelik oluştu test üstünde çıkamayınca kenara bıraktım sonra bir baktım böyle sizcee varmi
gecen ayda 13 gün sürdü onun etkisi de olabilir gidicem 2/3 güne olmazsamUzgunum gebelik yok gozukuyor. Fakat 8 gun anormal bir gecikme. Muhakkak kadin doguma gidip muane olun. Kist vs olabilir.
Benim anında çıktı bence sizinse var gibi gözüküyor inşallah vardır da bi kan verin ben verdim çıktıAdetim 3 gün gecikti ama ilk bir kaç dakika pembelik oluştu test üstünde çıkamayınca kenara bıraktım sonra bir baktım böyle sizcee varmi
Bence varrrrAdetim 3 gün gecikti ama ilk bir kaç dakika pembelik oluştu test üstünde çıkamayınca kenara bıraktım sonra bir baktım böyle sizcee varmi
Şimdi gidip vericez inşallah vardırBence varrrrKan testi verin hemen
Ben de haziranda regl olmadim 2 ayin ustune oldum ve bu hayatimda ilk kez oldu hep asiri duzenli regl olurum. Ne gebelik cikti o ay ne de kist vs, doktor asiri stresten rahim etkileniyor dedi. Cidden de haziran asiri stresliydi benim icin kizim hastalanmisti etkilenmistim bu yuzden reglim gecikmisti ama muane olun muhakkak.gecen ayda 13 gün sürdü onun etkisi de olabilir gidicem 2/3 güne olmazsam
Cok teşekkür ederim gidicem muhakkakBen de haziranda regl olmadim 2 ayin ustune oldum ve bu hayatimda ilk kez oldu hep asiri duzenli regl olurum. Ne gebelik cikti o ay ne de kist vs, doktor asiri stresten rahim etkileniyor dedi. Cidden de haziran asiri stresliydi benim icin kizim hastalanmisti etkilenmistim bu yuzden reglim gecikmisti ama muane olun muhakkak.
Hayırlı haberler inşallah verirsinŞimdi gidip vericez inşallah vardır
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEttim teyit pozitif
Gözler dolmuş Özlem mi var kendine gel benceHaydi hayırlı olsun mis gibi bir bebek gördüm
bu sitede gordugum her pozitif benimmis gibi mutlu ediyor beni rabbim saglikla kavustursun rahat bi genelik nasip etsin insallah dua edin bizlere :)Evet sonucum pozitif çıktı canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerede nasip etsi çok ağlayarak bu sayfayı takip ettim ama umudum kalmadı dedim an rabbim mucizemi nasip etti
Çok teşekkür ederim rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mucizeyi ümidinizi kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim 5 sene sonunda yüzüm güldübu sitede gordugum her pozitif benimmis gibi mutlu ediyor beni rabbim saglikla kavustursun rahat bi genelik nasip etsin insallah dua edin bizlere :)
Tabiki de yokGözler dolmuş Özlem mi var kendine gel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?