Transferden sonra bende yasamistim, bide üstüne kabiz oldum, cok kötüydü. Doktorunu ara sana surup veya ilac versin. Ben duphalac (ismini tam hatirlamiyorum) kullanmistim. Birazda olsa söktü ve rahatlatti, ama kikinmaya dikkat. Allah kolaylik versin.
Kızlar hepimiz transfer sonrası progesteron iğnesi vuruluyoruz. Normal hamile kalanlarda ilk zamanda vücut bu hormonu çok salgıladığından vurulduğumuz bu iğnenin içindeki hormonal madde bağırsak tembelliği yaparmış. Hamile kanalarda sonralarda bu durum düzelirmiş.
Bende normaldede kronik gaz sorunu olduğundan size en iyi gelecek şeyi söyleyeyim çünkü denemdiğim ialç ve yöntem kalmadı. Gazınız olunca bir tatlı kaşığı kimyon için. ısterseniz netten araştırın uzakdoğuda özellikle süt veren anneler kimyon içermişki bebeğe sütten geçsin ve bebeğinde gazı alınsın diye.
Denenmiş onaylanmıştır gerisi size kalmış.
canım bana fitilini verdiler ama iğnesi daha etkilymiş diye duydum amaaaan hayırlısı belki ondada tutmayacaktı kısmet bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur.
canım bana fitilini verdiler ama iğnesi daha etkilymiş diye duydum amaaaan hayırlısı belki ondada tutmayacaktı kısmet bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur.