arkadaslar transfer sonrası gaz problemınız oldu mu

bende yaşamıştım iki gün sürdü ters bir durum degil galiba ben boş gebelik yaşadım ama sonucda embriyo kaliteli olsaydı devam edecekti
 
canim herkes yasadi galiba normal benim yumurta toplandiktan sonra baslamisti
 
Transferden sonra bende yasamistim, bide üstüne kabiz oldum, cok kötüydü. Doktorunu ara sana surup veya ilac versin. Ben duphalac (ismini tam hatirlamiyorum) kullanmistim. Birazda olsa söktü ve rahatlatti, ama kikinmaya dikkat. Allah kolaylik versin.
 
kızlar benim transferin 1 günü özür dilerim çok gaz çıkarıyorumm...siz de yaşadınızmı?
 
kızlar sakın gazı çıkaramak için ıkınmayın boşverin çıkmıyorsa bi şekilde çıkar ben çok kayısı kompostosu içtim onun için rahattım.
 
Kızlar hepimiz transfer sonrası progesteron iğnesi vuruluyoruz. Normal hamile kalanlarda ilk zamanda vücut bu hormonu çok salgıladığından vurulduğumuz bu iğnenin içindeki hormonal madde bağırsak tembelliği yaparmış. Hamile kanalarda sonralarda bu durum düzelirmiş.
Bende normaldede kronik gaz sorunu olduğundan size en iyi gelecek şeyi söyleyeyim çünkü denemdiğim ialç ve yöntem kalmadı. Gazınız olunca bir tatlı kaşığı kimyon için. ısterseniz netten araştırın uzakdoğuda özellikle süt veren anneler kimyon içermişki bebeğe sütten geçsin ve bebeğinde gazı alınsın diye.
Denenmiş onaylanmıştır gerisi size kalmış.
 
yaaa arkadaşalr sizin bu bahsettiğiniz iğneyi ben vurulmadım acaba bebeklerim ondanmı tutunmadı kafam karıştı şimdi...
 
canım bana fitilini verdiler ama iğnesi daha etkilymiş diye duydum amaaaan hayırlısı belki ondada tutmayacaktı kısmet bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur.
 
canım bana fitilini verdiler ama iğnesi daha etkilymiş diye duydum amaaaan hayırlısı belki ondada tutmayacaktı kısmet bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur.

Canım merhaba iisindir inş.Benım ılk tup denemem de banada fitil vermişlerdi.İkinci denememde igne verdıler sabah ve aksam vuruldum.Saatı saatıne ama yıne tutmadı yanı kımyasal gebelık oluşmuştu.mafoldumben
 
Benımde aynı sekılde gazım cok var yumurta toplandıktan sonra devam edıyor hala transfer oılmadı ama cok fecıyımmmm
 
Back
X