Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim değerim 20ye düştü çok üzgünüm............ cuma son umutla test yaptıracağım ama ....üzgünüm
canım rabbim sabır versin sizlere ve banada.....sizlerinkide benimkinden daha bir zor galiba....ilk önce sevindiniz ve sonra böylesi offfff...............bense hiç bir deger dahi görmedim o kagıtta..sıfır...kocaman bir sıfır....benimkide çok zordu....ama toparlanıcaz inşallah.....ve yeniden hayallere yelken açıcaz....
arkadaslar bugunde benım 21. gunum 18.gun kan degerım 305 dı fakat dun acyıp bı agrı basladı aynı adet olcakmısım gıbı karnım baya bı sımıstı 2-3 damla kırmızı kahverengı akıntı geldı ben sokulur dıye bekledım ama bısı yok 15:30 sonucum cıkacak cok korkuyorum dusecek dıye ama rabbım hayırlısını nasıb etsın hepımız ıcın
emınnısa,nzmyhn,dervıs,elif23,artvınlı9876 rabbım hepımıze hayırlısını nasıb etsın sanırım bızım bu yasadıgımız kımyasal gebelık en azından hamıle kalbıldık dımı kımyasal olsada
benim değerim 20ye düştü çok üzgünüm............ cuma son umutla test yaptıracağım ama ....üzgünüm
kızlar bir daha kan değerlerinize baktırdınız mı? benim 18. gün 7 çıkmıştı, ama 22. gün 17 oldu, 24. gün de 31.. sağlıksız artıyor ama ben korkuyorum artık sıfırlansın istiyorum... hayırlısını ver Allahım...
bir daha baktırdınız mı?
merhaba benimde 10 günümde kananam oldu çok ağlamıştım doktorum yat dinlen dedi iki gün kanamam oldu tamam dedim olmadı tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım kahverengiyse kanaman korkma demişti hastaneye gittim durumu anlattım kanda gebelik testi yaptılar çok şükür hamileydim 4 güne yakın kanamam oldu
şimdi 19 aylık bir oğluşum var
zeyra inşallah ben yeniyim bilmiyorum gördünmü keseyi
zeyra süperr opuyorumnanaktan
Sonuç ne oldu canım merak etti.Benim de yarın test günüm dün kahverengi lekelenmem vardı aradım merkezi söyledim iğne ile değiştirilildi ilaçlarım. Bugün de adet sancısı gibi sncim var kanama da kırmızı gelmeye başladıbazen duruyotekrar geliyo. Çok korkuyorum yarın negatif çıkarsa diye. Hemsireye bugün yapsak testi dedim yol dedi. Kanaması olup ta hamile kalan var mı lutfennnnnn yardımmm