arkadaşlar transferden sonra adet olupta aranızda gebe olan varmıı

benim değerim 20ye düştü çok üzgünüm............ cuma son umutla test yaptıracağım ama ....üzgünüm

benim değerim 20ye düştü çok üzgünüm............ cuma son umutla test yaptıracağım ama ....üzgünüm

inşallah canım hakkında hayırlısı olur rabbim inşallah bi mucize veriide bizi sevindirii bu mubarek gunlerde rabbim buyuk takma kafana bugun olmazsa yarın inşallah bi gun bizde bebişlerimizi kavuşcaz bende akşamı sabırsızlıkla bekliyom bakalım ne olcak inş hakkımızda hayırlısı olur

canım rabbim sabır versin sizlere ve banada.....sizlerinkide benimkinden daha bir zor galiba....ilk önce sevindiniz ve sonra böylesi offfff...............bense hiç bir deger dahi görmedim o kagıtta..sıfır...kocaman bir sıfır....benimkide çok zordu....ama toparlanıcaz inşallah.....ve yeniden hayallere yelken açıcaz....

canım rabbim sabır versin sizlere ve banada.....sizlerinkide benimkinden daha bir zor galiba....ilk önce sevindiniz ve sonra böylesi offfff...............bense hiç bir deger dahi görmedim o kagıtta..sıfır...kocaman bir sıfır....benimkide çok zordu....ama toparlanıcaz inşallah.....ve yeniden hayallere yelken açıcaz....

inşallah canım hiç yılmadan yola devam edelim bi gun bizde anne olacaz inşallah rabbim o duyguyu tattırcak buna canı gonulden inanıyorum kün feye kün rabbim ol der olur nasip kısmet ne kadar uzulsekte elimizden gelenn bieş yok Allah kimseyi ümitsiz bırakmasın rabbim inşallah:Saruboceq:

arkadaslar bugunde benım 21. gunum 18.gun kan degerım 305 dı fakat dun acyıp bı agrı basladı aynı adet olcakmısım gıbı karnım baya bı sımıstı 2-3 damla kırmızı kahverengı akıntı geldı ben sokulur dıye bekledım ama bısı yok 15:30 sonucum cıkacak cok korkuyorum dusecek dıye ama rabbım hayırlısını nasıb etsın hepımız ıcın

emınnısa,nzmyhn,dervıs,elif23,artvınlı9876 rabbım hepımıze hayırlısını nasıb etsın sanırım bızım bu yasadıgımız kımyasal gebelık en azından hamıle kalbıldık dımı kımyasal olsada

arkadaslar bugunde benım 21. gunum 18.gun kan degerım 305 dı fakat dun acyıp bı agrı basladı aynı adet olcakmısım gıbı karnım baya bı sımıstı 2-3 damla kırmızı kahverengı akıntı geldı ben sokulur dıye bekledım ama bısı yok 15:30 sonucum cıkacak cok korkuyorum dusecek dıye ama rabbım hayırlısını nasıb etsın hepımız ıcın

emınnısa,nzmyhn,dervıs,elif23,artvınlı9876 rabbım hepımıze hayırlısını nasıb etsın sanırım bızım bu yasadıgımız kımyasal gebelık en azından hamıle kalbıldık dımı kımyasal olsada

inşalh canım senin sonucun guzel cıkar rabbim emeklerini boşa cıkarmaz benim hala adetim suruyo bi dahakı denemme inşallah guzel sonuçlar alırızz rabbim bizimde yuzumuzu guldurur

eminenisa senin değerlerin nasıl çıkmıştı? aklım yerinde değil hiç, önceden sorduysam kusura bakma

canım yenı gordum sonucunu cok uzuldum ne desem bos ama umudunu yıtırme bu yolda pes etmek yok bızımkıde bole bızı yorarak olacakmış ne yapalım...

bende bugün öğrendim değerim 125 ama bendende sabah öyle pıhtı şeklinde kanama oldu yarın yine kan testi verdim acaba neden oluyoki kanama çok korkuyorum değerimin düşmesinden

canım benimde öyle 11. gün değerim 72 küsur 13. değerim 94 birde yarın sabah verecem kan tekrar baakılım ne olmuş kanama olmasaydı olumsuz düşünmeyecektim ama herhalde sağlıklı bir şekilde artmayacak üzgünüm hayırlısı olsun ama burdan okuduklarıma göre de sağlıklı bir şekilde artan yok yada belli bir seviyeye kadar arttıktan sonra düşüyor keşke direk negatif olsaydı diye düşünüyorum bazen umut etmek çok zor hayırlısı artık allahım hepimizin gönlüne göre versin

kızlar bir daha kan değerlerinize baktırdınız mı? benim 18. gün 7 çıkmıştı, ama 22. gün 17 oldu, 24. gün de 31.. sağlıksız artıyor ama ben korkuyorum artık sıfırlansın istiyorum... hayırlısını ver Allahım...
bir daha baktırdınız mı?

kızlar bir daha kan değerlerinize baktırdınız mı? benim 18. gün 7 çıkmıştı, ama 22. gün 17 oldu, 24. gün de 31.. sağlıksız artıyor ama ben korkuyorum artık sıfırlansın istiyorum... hayırlısını ver Allahım...
bir daha baktırdınız mı?

Canım ben anlamadım tam kusura bakma. Sen transferden sonra 12.gün tahlil yaptırmadınmı. Neden 18.gün yaptırdın?

merhaba benimde 10 günümde kananam oldu çok ağlamıştım doktorum yat dinlen dedi iki gün kanamam oldu tamam dedim olmadı tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım kahverengiyse kanaman korkma demişti hastaneye gittim durumu anlattım kanda gebelik testi yaptılar çok şükür hamileydim 4 güne yakın kanamam oldu
şimdi 19 aylık bir oğluşum var

cnım benimde öyle oldu şu an kesildi kanamam 11. gün başlamıştı dün bitane iğne oldum şu yağlı iğnelerden varya ondan sonra şükürler olsun kesildi bebişlerimin keselerini görürüm inşallah en yakın zamanda canımopuyorumnanaktan:nazar::CüvCüv:

peki kızlar adet olmamak ta pozitif olduğu Anlamına mı geliyor ozaman.benim 3 gün önce adet olmam gerekirdi ama hemşire kullnfığınız iğneler nedeniyle zaten hasta olmazsınız dedi,peki madem zaten adet olunmuyorsa siz nasıl oldunuz????

Benim de yarın test günüm dün kahverengi lekelenmem vardı aradım merkezi söyledim iğne ile değiştirilildi ilaçlarım. Bugün de adet sancısı gibi sncim var kanama da kırmızı gelmeye başladıbazen duruyotekrar geliyo. Çok korkuyorum yarın negatif çıkarsa diye. Hemsireye bugün yapsak testi dedim yol dedi. Kanaması olup ta hamile kalan var mı lutfennnnnn yardımmm

Benim de yarın test günüm dün kahverengi lekelenmem vardı aradım merkezi söyledim iğne ile değiştirilildi ilaçlarım. Bugün de adet sancısı gibi sncim var kanama da kırmızı gelmeye başladıbazen duruyotekrar geliyo. Çok korkuyorum yarın negatif çıkarsa diye. Hemsireye bugün yapsak testi dedim yol dedi. Kanaması olup ta hamile kalan var mı lutfennnnnn yardımmm
Sonuç ne oldu canım merak etti.

Back
X