arkadaslar transferımın 3.günü yardım edın

penses

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.455
13
316
Kütahya
arkadaslar transferımın 3.günü bilgilerınızı paylasırmısınız lütfeeennnn neler yapmalıyım yada yapmamalıyım

dinlen, olabildiğince az iş yap, mümkünse yapma. bir hafta öyle geçsin güzel şeyler oku ve izle. :) sakinleştir kendini. allah yardımcın olsun...

arkadaslar transferımın 3.günü bilgilerınızı paylasırmısınız lütfeeennnn neler yapmalıyım yada yapmamalıyım

canım hayırlı olsun transferın mumkun oldukca dınlen kıvı ananas suyu iç ıyıce dınlen stresten işten uzak dur rabbım yuzumuzu guldursun dualarda bulusalım dualarınızı esırgemeyın

yalnız bende bi garıplık var kendımı yorgun yada halsız hissetmiyorum oturuyorum sadece arada bir yatıyorum bugün ılık bi duş aldım 25 martta bellı olacak inşallah gebelığım

canım duygucum nerede konusalım karar veremedım senın için burası kolay oluyosa burada konusalım arkadasım

sters yapma güzelim düşünmemeye çalış tuttumu tutmadımı diye rahat ol rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah.cuma günüde benim transfer günüm.inşallah bebeklerimize kavuşuruz.

evet ilk 2 aşılamadan sonra karar verdik kısmetse çrşba yumurtalar taplanacak ve cuma transfer olacak tabi bir aksilik çıkmazsa

kendini yorma,stres yapma bol bol dinlen ama kendini dinleme sakın çünkü dinledikce acabalar çıkar ve stres olursun buda iyi değildir rahat ol inşallah yüzümüz gülecek rabbimin izniyle.

evet ilk 2 aşılamadan sonra karar verdik kısmetse çrşba yumurtalar taplanacak ve cuma transfer olacak tabi bir aksilik çıkmazsa

Canım ya benımde bu carsamba toplanacak yumurtalarım.Sen nerede tedavı oluyorsun?Bende 2 aşılamadan sonra deniyorum.İlk tüp bebek denememız bu.Rabbim bize yardım etsin.

benım ilk denememdi inşallah hayırlı olur canım transfer sonrası hakkında bilgin var mı

canım transfer sonrası çokta yapman gereken bişey yok aslında ağır kaldırma kendini yorma yeterli yatalak gibi yatağa bağlanma insanın psikolojisi daha çok bozuluyor bence olabildiğince dinlen rabbim vericem dedikten sonra yatsanda yatmasanda tutuyor zaten ben hiç yatmadınm 1 hafta sonrada işe başladım ama bebeklerimin 4 taneside tutmuştu canım olabildiğince dinlen kendini yormadanda hayata devam et en önemlisi moralini çok yüksek tut inşallah çok güzel haberler alıcaksın bizde sevinicez

prensescimm 4. gününden itibaren normal yaşantına geri dönebilirisn tabiki ağır işlrden kaçımalısın ama serseve katılıyorum kafana takmamaya çalış ben 4. günü işe başlamıştım hayırlısını dile ve dua et... düzenli beslen ben anansın yaralı olduğunu bilmiyodum ama zaten çok sevdiğimden sürekli yiyordum öğünlerini atlama :)) allahım senin de yüzünü güldürür inşallaha.s.

Canım ya benımde bu carsamba toplanacak yumurtalarım.Sen nerede tedavı oluyorsun?Bende 2 aşılamadan sonra deniyorum.İlk tüp bebek denememız bu.Rabbim bize yardım etsin.

üsküdar ferticenter de canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir ne diyelim burda birbirimize güzel haberler veriririz dilerim.....

hayırlı olsun penses benimde bugün 6 .günüm ben inanaıyorum ki Allah ol dedikten sonra istediğimiz kadar yatalım boşuna bende 23 martta kan vericem herşeyin hayırlısı benim 2.deneme.

Back
X