Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam canım oncelıkle hayırlı ols..................akıntın çok değilse jeldendır.....jelı koyduktan sonra yat en az on dakka .....ama devam eden bı akıntın varsa doktorunu ara canım......inş herşey çok guzel olur
canım öncelikle eğer 4 mayıstaysa transferin ki öyle hatırlıyorum bugün 4. günün.transfer günü sayılmıyor.bende crinone jel kullanıyorum ve akıntım arttı. eğer rengi koyu sarı veya yeşilimsi yada kötü kokulu değilse korkma.hormonlarımız değişiyor, vücut sistemlerimiz değişiyor.olacak o kadar akıntı.
evet 4 mayıstaydı transferim ilk denemem olduğu için bocalıyorum.. aosaman 4. gün evet akıntım renksiz ve kokusuz sanırım sorun yok çok sağoll ..ayrıca yazan arkadaşlar hepinizin allah gönlüne göre versinn umarım sağlıklı güzel bebişleriniz olur tüm kalbimle diliyorumm..allah yardımcımız olsunn
evet 4 mayıstaydı transferim ilk denemem olduğu için bocalıyorum.. aosaman 4. gün evet akıntım renksiz ve kokusuz sanırım sorun yok çok sağoll ..ayrıca yazan arkadaşlar hepinizin allah gönlüne göre versinn umarım sağlıklı güzel bebişleriniz olur tüm kalbimle diliyorumm..allah yardımcımız olsunn
canım hayırlı olsum çok doğal bocalaman... Se gönlünü ferah tut. Akıntın jelden dir bende de aynısı var. Sana tavsiyem olumsuz şeyleri okumamaya çalış. İnsanın içine korku giriyo gereksiz. Gönlünü ferah tut ve pozitif bak. Öperim....
sağol canım umarım senin içinde hayırlısı olur,,çok değişik bir duygu bazı gün pozitif uyanıyorum diyorum olacak ama bazı gün olmucak duygusuyla...allah bilir artık bekleyip görücezz
tedavin hayırlı olsun benimde ilk denememdi.ve cok şukur şuan hamileyim.jelden sonra 10 dk yurumen gerekiyor eğer yurumezsen jel dağilmıyormus.bana dr.um ozellikle bunu soylemişti.10 dk sonra tekrar dinlenmeye devam.akıntılarda cok normal.hele ileriki zamanlarda daha da artıyor.