Doğuma Hazırlık Arkadaşlar Tuana 'ya nasıl bir isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
minik prensesim için eşime düşündüğümüz isim Tuana. ama sevgili iş arkadaşlarım beni resmen soğuttular. sizce Tuana kulağa kötümü geliyor. Anlamı cennete düşen ilk yağmur damlası ve güç asalet. sizce nasıl yardım ederseniz sevinirim. bide başka önerilerde olur. şimdiden herkese teşekkürler bilmiyorumkismile

kulağa kötü geldiğini düşünmüyorum. çok beğenirim Tuana ismini.

arkadaşınız halt etmiş beğenmeye bilir ama sizi etkilememeli bence, güzel bir isim ben çok beğeniyorum anlamıda çok güzel ben kızım olsaydı tuana koyucaktım olmadı ama kız kardeşim koydu herkeste çok beğendi:delphin::delphin:

canım cok guzel bır ısım.bende hamıleyım kızım olsa tuanna ırmak koyacaktım.ama olmadı cok hos bır ısım.arkadasların kıskanclıklarından ne dıyeceklerını sasırmıslar..sız koyun o ısmı cok harıka bır ısım anlamıda guzel...ısmıyle buyusun bebısın

ben kısa isimleri sevdiğim için tuana sölenişi uzun gibi geldi bana. ben de pek tutmadım işin açığı.

Merhabalar.
Evvela hayrı dileyin,halis niyetlerle mana ve estetik olarak gönlünüze hoş gelen isimleri, başkalarının,konu hakkında derin bilgi sahibi olmadan yaptığı yıkıcı eleştilere düşerek,değiştirmeyin,etkinlenmeyin.
Bunun yanında nette dolaşan her bilgi ve kirli malumatlara da aldanmaya dikkat edelim..
Tuana çok hoş bir isim.Osmanlıca Tüvana'dan geldiğini düşünüyorum.
Anlamı da güçlü/kuvvetli.
Ameller niyetlere göredir,siz lütfen kalbinizi ferah tutun..
Sevgi ile

Bence kötü gelmiyor kulağa.
Öneri dersen az önce netten bakarken gördüm.
"Asila": Asil soylu anlamnındaymış.
"Lena" Biden olan, bize ait olan anlamındaymış Kuranı Kerim de.

Back
X