- Konu Sahibi hasretimsin83
arkadaşlar en önce ben kendi hikayemi anlatayım umarım sizde ilgi gösterirsiniz ve kendi tedavilerinizi anlatırsınız.. evlilğimin 8.yılı.. yumurta takibi aşılam gibi tedavilerden sonra bir kez ilaçsız tüp bebk yaptıralım dedik bendeki rahim kalınlaşması sebebiyle transfer edilmedi embriyolar ve dnduruldu. zaten ilaçsız tüp bebek dondurulmuşundan ne kadar başarı bekleyebilirdik ki.. 6 ay sonra dondurulmuşlar transfer edilmi fakat tutmadı.. yaklaşık 1 sene önce bi tüp bebek denememiz daah oldu. o da tuttu fakat daha sonra değelerim düşmeey başladı ve bebeğim banada tutunamadı.. şimdi geen bi tedaviye başlayalım dedik adetin 21. günü lucrin başladık. ama ben lucrinin 14. günü olmasına rağmen hala adet olmadım ve bugün doktora gittim. doktor muayeen etti ve lucrini kesti endemetriyum incelmişmi ne.. lucrini kesmezsek adet olmazsın dedi.. şimdi adet olmayı bekliyorum.. ama zaman alabilirmiş adet olmam. o kadar dakendimi hazırlamıştım ki puregonlarım bile hazırdı adet olur olunca başlayacaktım.. ama gene planladığmız gibi gitmedi gene.. tabi ki bundada bir hayır vardır..isteğim tüp bebek yaptıran arkadaşlar tadavi sürecinizi anlatırmısınız neler transferden önce sonra kullanıdığınız ilaçlar iğneler.. ve aldınız sonuçlar veya sonuç bekleyenler.. hadi paylaşalım.. umarım ilgisiz kalmazsınız..