Arkadaşlar tüp bebek aşılama tedavilerimizin ayrıntılarını paylaşalım..

umarım rahim filmine gerek kalmdan hamile kalırsın. arkadaşlar doktor problemide önemli bence şu anda doktorların çoğu ticari kaygı taşıyor buda sana yansıyor ve güvenemiyosun
özellikle tüp beebk merkezlerinde doktordan çok hemşireyle muhattap oluyosun. siz bu konuda ne düşünüyosunuz.

kesinlikle katılıyorum sana ayrıca tüp bebek yapan yerlerde kesinlikle homon testi ve sperm testi yaptırılmamalı bence. eşimin morfolojisi normalde %4 iken tüp bebek merkezinde %1 çıktı ürologuna gittik merkezin aynen aktarıyorum " burda hep %1 çıkarırılar" dedi düşünün artık.

lokal anesteziyle olurum kelebekciğim zaten ne bilim insan her şeyi düşünüyor artık. acaba ilk aşılama tutmasın diye mi rahim filmi istemedi doktor diye bile düşünür oldum. güvenim tamamen sarsıldı onlara karşı

hadi hayırlısı canım hangi gün test yapacaksın inş sonucun pozitif olur sende bu sıkıntıdan kurtulursun.. bende şimdilik adet olmayı bekliyorum tedviye başlamak için..

canım naptın adet oldunmu ?
benim test günüm bugündü normalde dayanamadım dün kan testi yaptırdım va sonuç pozitif çıktı. Rabbim sizlerede tez zamnda nasip eder inşallahh

rahim filmi çekmeden nasıl aşılama yapıyor anlamış değilim doğrusu ben iki doktor değiştirdim ikiside rahim filmi çekilmeden ne aşılama yapılır nede tedaviye başlanır önce kanalların açıkmıdeğilmi onu bilmemiz gerekir demişlerdi.

gerçi her doktorunda kendine göre yöntemi var

bende tüp bebek tedavisi oldum ilk muaynemde normal vajinal muayneden hariç sulu ultrasonla baktı doktor yaklasık 10-15 dk kadar sürdü. muayneden sonra rahim filmine gerek yok demişti. Ama tabi her doktorun yöntemi farklı

canım naptın adet oldunmu ?
Benim test günüm bugündü normalde dayanamadım dün kan testi yaptırdım va sonuç pozitif çıktı. Rabbim sizlerede tez zamnda nasip eder inşallahh

canım çoı sevindim senin adına. Umarım rabbim tamamına erdirir. Aman dikkat et kendine sakın bi yere uzanayım falan deme. Yok ben hala adet olmadım aksilik işte bakalım ne zaman olur o kadar vurulduğum lucrinde boşa gitti hayırlısı bakalım ne yapalım..

canım çoı sevindim senin adına. Umarım rabbim tamamına erdirir. Aman dikkat et kendine sakın bi yere uzanayım falan deme. Yok ben hala adet olmadım aksilik işte bakalım ne zaman olur o kadar vurulduğum lucrinde boşa gitti hayırlısı bakalım ne yapalım..

herşeyin hayırlısı canım vardır zamanı mutlaka , benimde ilk tedaviye başlarken stresten adetim gecikti. Ama doktorum şansa bırakmadı. Farlutal adet söktürü ile adet oldum ilk . bitincede 1 kutu doğum kontrol hapı kullandım tam gününde adetim.
Stres yapma kendine adetine oda engel olur canım

doktorum bir arkadaşıma rahim filminin can yakmaktan başka bir işe yaramadığını o yüzden rahim filmi istemediğini söylemiş. bana da 15 tatilde aşılama yapalım dedi direk aşılama günü gideceğim ve rahim filmi istemedi. bakıcam artık ilk aşılamada hamile kalamazsam 2. de rahim filmi çektiririm. doktor alanında prof olduğu için ona güvenmek de istiyorum. şimdiye kadar bir sürü doktora gittim güvenebileceğime denk gelmedim bu doktorum da buna dahil :)))))) Allah hakkımızda hayırlısını versin hayırlısı bebişlerimiz olsunkaydirigubbakcemile3

insanın canı okadar yanmıyor hem tedavi hem tanı için yapılan birşey tıkanıklık varsa verilen ilaç sayesinde açılıyormuş ben hangi doktora gittiysem öcelikle rahim filmi dediler tüplerde tıkanıklık varsa ne tedavi uygularsak uygulayalım olmaz önce onları görmemiz lazım dediler

anladım lotuscum ama doktor şimdi istemeyince benim de kafam akrıştı her doktorun tedavi yöntemi farklı deniyor. 1. aşılama tutmazsa 2. den önce rahim filmi istiycem artık.

hulahopp hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.

Back
X