Merhaba Arkadaşlar, ben yeni üyeyim. 3 yıl önce ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve sağlıklı bir bebeğim oldu. 10 gün önce ona kardeş yapmak amacıyla dondurulmuş embriyolardan transfer yapıldı. İlk hamileliğimde 6.gün idrar testinde silik ve 8. gün kan testinde 85 değeri ile hamile olduğumu öğrenmiştim ve kasıklarımda batmalar oluyordu ama o zaman ikiz hamileliğimdi ve bir tanesini 6 haftalıkken kaybetmiştim. Doktor umutlu konuşunca bu sefer de 6. gün idrar testi yaptım negatif. 7. gün kan testi negatif ve bugün 10. gün hassas idrar testlerinden yaptım. Sonuç negatif. Bu kadar negatif olur mu? Aslında test günüm iki gün sonra 12. gün salı gününe denk geliyor. İlkinde hemen pozitif çıktığı ve doktor çok olumlu konuştuğu için heveslenmiştim. Aranızda idrar testi 12. günden önce negatif çıkıp 12. gün pozitif gören var mı? Benim normalde adetim sancılı olmaz ama ara ara adet ağrıları gibi ağrılar ve ateş basmaları oluyor. Önceki yaşadıklarımla hiç alakası yok yaşadıklarımın. Acaba bu tekil gebelik de onun için mi fark edilmiyor yoksa gerçekten negatif mi sabırsızlıktan ölüyorum.