Arkadaşlar tüp bebek işlemi sırasında veya sonrasında ağrı oluyormu?

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Öncelikle Allahım, hamilelik için çaba gösteren,isteyen herkese şu mübarek cuma günü hürmetine hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin.ben bu ay aşılama yaptırcam nasipse ama olmasa doktorum direk tüp bebek işlemlerine başlarsın dedi ama çevreden biraz korkuttular ,sıkıntılı ve ağrılı bir dönemmiş diye. Yaptıran arkadaşlardan ricam beni biraz bu konuda aydınlatırmısınız. Ağrı oluyormu gerçekten

Canim ben iki kere asilama yaptirdim tutmadi 1 kere tup bebek icin tedaviye basladik kan degerlerinde bi problem oldu tedaviyi dr iptal etti ( bu arada tup bebek tedavisinde hergun yada gun asiri kan alınıyor ) sonra 1 ay sonra yine basladik ilaclari kullandirip yumurtalari buyutup cogaltiyolar . Yumurta toplama isleminde zaten seni bayiltiyolar birsey hissetmoyosun ama uyaninca hafif bir agrin oluyo ama transfer iseminde bir agri olmuyor merak etme canim icin rahat olsun .benim ilk denememde tuttu ama ben 12 gun ne banyo yaptim ( nisan ayiydi sicakti ama ne yapim katlanmak zorundaydim ) nede ayaga kalktim sadece lavobo ihtiyacı haricinde hep yattim bthcg 45 cikti kanamda vardi dusuk riskide vardi ama nerdeyse 9 ay yayarak gecti diyebilirim.Ama Allaha Şükür simdi 3 bucuk yasinda bir kizim var ve ilki tup bebek simdi ikincisi tedavisiz hamile kaldim.Insallah en yakin zamanda rabbim senin evinede bebek kokusu verir canim Allah gonlune gore verir insallah. ( Bu arada sigara iciyosan birak yumurtlamayi cok etkiliyor )

ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum opu işleminden korkumdan işleme 2-3 gün kala uykularım kaçtı stresten... opudan çıktım ve amannnnnn bu muymus dedim... sakın ama sakın korkma ben en başından en sonuna kadar iğne yapılırken ki ağrılar dışında 1 gram ağrı hissetmedim ne opu da ne de transfer esnasında...
opudan çıkıp şehri gezmiştim düşün....

ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum opu işleminden korkumdan işleme 2-3 gün kala uykularım kaçtı stresten... opudan çıktım ve amannnnnn bu muymus dedim... sakın ama sakın korkma ben en başından en sonuna kadar iğne yapılırken ki ağrılar dışında 1 gram ağrı hissetmedim ne opu da ne de transfer esnasında...
opudan çıkıp şehri gezmiştim düşün....
AMİNNN çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :KK60:

Merhaba Arkadaşlar, ben yeni üyeyim. 3 yıl önce ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve sağlıklı bir bebeğim oldu. 10 gün önce ona kardeş yapmak amacıyla dondurulmuş embriyolardan transfer yapıldı. İlk hamileliğimde 6.gün idrar testinde silik ve 8. gün kan testinde 85 değeri ile hamile olduğumu öğrenmiştim ve kasıklarımda batmalar oluyordu ama o zaman ikiz hamileliğimdi ve bir tanesini 6 haftalıkken kaybetmiştim. Doktor umutlu konuşunca bu sefer de 6. gün idrar testi yaptım negatif. 7. gün kan testi negatif ve bugün 10. gün hassas idrar testlerinden yaptım. Sonuç negatif. Bu kadar negatif olur mu? Aslında test günüm iki gün sonra 12. gün salı gününe denk geliyor. İlkinde hemen pozitif çıktığı ve doktor çok olumlu konuştuğu için heveslenmiştim. Aranızda idrar testi 12. günden önce negatif çıkıp 12. gün pozitif gören var mı? Benim normalde adetim sancılı olmaz ama ara ara adet ağrıları gibi ağrılar ve ateş basmaları oluyor. Önceki yaşadıklarımla hiç alakası yok yaşadıklarımın. Acaba bu tekil gebelik de onun için mi fark edilmiyor yoksa gerçekten negatif mi sabırsızlıktan ölüyorum.

Merhaba Arkadaşlar, ben yeni üyeyim. 3 yıl önce ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve sağlıklı bir bebeğim oldu. 10 gün önce ona kardeş yapmak amacıyla dondurulmuş embriyolardan transfer yapıldı. İlk hamileliğimde 6.gün idrar testinde silik ve 8. gün kan testinde 85 değeri ile hamile olduğumu öğrenmiştim ve kasıklarımda batmalar oluyordu ama o zaman ikiz hamileliğimdi ve bir tanesini 6 haftalıkken kaybetmiştim. Doktor umutlu konuşunca bu sefer de 6. gün idrar testi yaptım negatif. 7. gün kan testi negatif ve bugün 10. gün hassas idrar testlerinden yaptım. Sonuç negatif. Bu kadar negatif olur mu? Aslında test günüm iki gün sonra 12. gün salı gününe denk geliyor. İlkinde hemen pozitif çıktığı ve doktor çok olumlu konuştuğu için heveslenmiştim. Aranızda idrar testi 12. günden önce negatif çıkıp 12. gün pozitif gören var mı? Benim normalde adetim sancılı olmaz ama ara ara adet ağrıları gibi ağrılar ve ateş basmaları oluyor. Önceki yaşadıklarımla hiç alakası yok yaşadıklarımın. Acaba bu tekil gebelik de onun için mi fark edilmiyor yoksa gerçekten negatif mi sabırsızlıktan ölüyorum.
canım ben daha yaptırmadım o yüzden bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla tüp bebek uygukamasından sonraki adet dönemi sancılı oluyomuş,İNŞALLAH hayırlı haberler alırsın :D

Back
X