Saç Uzatma Yöntemleri Arkadaşlar turplu suyun saç rengine bir etkisi var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

crnnn

Ziyaretçi
arkadaşlar benim saçım sarı boyalı uzaması için turplu su kullancam ama birşey olur boyalı iğrenç olur falan diye korkuyorum böyle benim saçım gibi sarı olan ve kullanan iyi veya kötü sonuç alan varsa cevap verebilirmi?

dün ben turplu su ve sarımsaklı şampuanı yaptım cnm biliosunki dün başladım herhengi bir renk bozuklugu olmadı bugün ara verdim yarında bakım yagı uygulucam bakalım ne olcak sonuç birde dogal şampuan almayı düşünüyorum :uhm:

Bu konuyu deneyimlediğim kadarıyla şöyle:

Saçımı kızıla boyamıştım, ardından kendi saçımın rengi olan koyu kumralı yaptım, bakır/turuncu gibi oldu doğal olarak, o sırada bu foruma üye oldum ve bu forumdaki neredeyse tüm maskeleri kullandım, üstüne bir daha koyu kumral boyamama rağmen saçım iyice turuncu oldu, üstüne siyah boyadım, aktı, bir daha boyadım gene aktı (hem de siyah), ama bu sefer saçımın doğal rengini bir tarafından yakalamış oldum aka aka :)

Sonuç olarak saçında boya varsa, maskeyi diplerine süreceksin, tamamına değil.

Son düzenleme:
Bu konuyu deneyimlediğim kadarıyla şöyle:

Saçımı kızıla boyamıştım, ardından kendi saçımın rengi olan koyu kumralı yaptım, bakır/turuncu gibi oldu doğal olarak, o sırada bu foruma üye oldum ve bu forumdaki neredeyse tüm maskeleri kullandım, üstüne bir daha koyu kumral boyamama rağmen saçım iyice turuncu oldu, üstüne siyah boyadım, aktı, bir daha boyadım gene aktı (hem de siyah), ama bu sefer saçımın doğal rengini bir tarafından yakalamış oldum aka aka :)

Sonuç olarak saçında boya varsa, maskeyi diplerine süreceksin, tamamına değil.

cnm seninkinin altında kızıl varmış öyle olması doğal benim orjinal saçımın üzerinde sadece sarı boya var ama yinede kafam karıştı turunculaşırsa ağlamaktan ölürüm akannehir

turunculaşmaz ya, zaten avatardaki foto seninse saçının rengini baya açmışlar, akma da olmaz yani.
aksine ışıl ışıl parlar.saçı röfle olan bi sürü insan kullandı, hiç turunculaştı diyene rastlamadım... ben de dahil bi çok kişi "saçını yeni mi boyattın, ne güzel parlıyo "gibi tepkilerle karşılaştı hatta...

cnm avatardaki ben değilim o kadar açık değil ve saçım zaten çok parlıyo biraz matlaşsında istiyorum ;)

yok ya benimde boyalı sacım bişey olmaz zaten dogal birsey sac rengini etkilemez

cnm seninkinin altında kızıl varmış öyle olması doğal benim orjinal saçımın üzerinde sadece sarı boya var ama yinede kafam karıştı turunculaşırsa ağlamaktan ölürüm akannehir

Benim de kızıl orijinal saçımın üstüne boyalıydı, zaten maskeleri yaptığımda saçım kızıl değil, üstüne koyu kumral boyalıydı, ve daha sonrasında siyah. Bildiğin ikisi de aktı yani. Herkeste aynı sonuç verecek diye birşey yok sonuçta. Bendeki sonuç buydu :sm_confused:

Benim de kızıl orijinal saçımın üstüne boyalıydı, zaten maskeleri yaptığımda saçım kızıl değil, üstüne koyu kumral boyalıydı, ve daha sonrasında siyah. Bildiğin ikisi de aktı yani. Herkeste aynı sonuç verecek diye birşey yok sonuçta. Bendeki sonuç buydu :sm_confused:

yok güzelim ben öyle demek istemedim yani kumralın altında kızıl varmış kumral akar tabiiki bişekilde kızıl çıkar ki kızıl inatçı bir renktir kurtulması zor çıkar herzaman turunculaşır ;) benim demek istediğim sarının altında çıkacak bir renk yok çünkü bir kat sadece sarı var ama zaten karar verdim en kısa zamanda başlıycam birkaç sarı saçlı arkadaşta denemiş birşey olmamış inş seninde istediğin gibi olur :1hug:

bende siyah hint kınası var . bi değişiklik olurmu.

bende siyah hint kınası var . bi değişiklik olurmu.

bildiğim kadarıyla hint kınasına ne yapsan açılmaz buna oryal de dahil.turp da bişey yapmaz herhalde.
bende kumral boya var.2 seferdir yapıyorum.inşallah bozmaz rengini.geçen sene yapıyordum ama o zaman boya yoktu saçımda.saçı boyalı olu da uygulayan arkadaşlar renkte değişim oluyormu?

teşekkürler :)
ben düşünmüyorum aslında boyanın engini bozacağını . ama benm sacımda siyah hint kınası var. turplu su - sarımsaklı şampuan yapmadan once açık kahve olan saçlarım gözüküyordu dipten. nedense artık onları göremiyorum. bana mı öyle geliyor acaba :50:

Back
X