• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı 2500 liraya berbat eden kuaför

Arkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Ombre bu değil 🤷🏻‍♀️ ama çok da kötü değil, sürekli fönlemen lazım. Adam ombre parası alıp bunu yaptığı için seni kandırmış sayılır tabi.
Sağdaki sen değilsen fönsüz görmem lazım yine ama ortadaki işin kötülüğünü değiştirmez.

2500 tl'ye ombre zaten hiç güven vermeyen bir fiyat :(

Size dümdüz boya yapmıs. saçlar da turuncu olmus. Cila falan yapsın soyleyin de bari

Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense

Eklentiler

• 1000199756.webp
    1000199756.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 210
  • 1000199760.webp
    1000199760.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 212
2500 tl'ye ombre zaten hiç güven vermeyen bir fiyat :(

Size dümdüz boya yapmıs. saçlar da turuncu olmus. Cila falan yapsın soyleyin de bari
İnstgramdan bulmuştum mesaj attım ama normalde herşeye hemen cevap veren adam mesajımı görmemiş bile .Numarasıda yok

Arkadaşlar düz tarayınca ilk attığım resim gibi oluyor. Bağlayınca bu şekilde oluyor .Rengi içime sinmedi nedense
2500 liraya ombre olmaz ki zaten ablacım, yakmamış en azında neyse. Ombre yapmamış zaten. Dinlendir saçını bir süre, sonra düzgün bir yerde toparlarsın.

Arkadaşlar saçıma ombre yaptırmak için gittim kuaföründe biraz işi vardı memleketine gidecekmiş cenazesi varmış tamam alayım seni dedi uzun sürmez dedi .Bir de kesim yaptı güya 5 dakikada çok kötüydü ona da 500 lira aldı .Saçlarım istediğim gibi olmadı .Kuaföre mesaj attım cevap yazmadı .Ben ne yapayım .Bu rengi nasıl kahveye koyu renge çevirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.İlk defa boyatmıştım bir de .Pek anlamaz diye düşündü sanırım baştan salma yapmış gibi sanki .Resim koyuyorum istediğim sağda ki gibiydi aslında.
Bence kötü değil kumral gibi olmuşsunuz
Saçınıza saç kremi kullanın yumuşak dursun ve düzleştirici ya da maşalı gezerseniz içiniz ısınır. Yeniden boya sürmeyin çok yıpranır

Ombre yapmamış ama saçlarımı mahvetti demeniz de abartı bence. Renk kötü değil. Güzelce fön çekin şekil verin bi de öyle bakın. Gerçekten çok fark eder. Bi de zaman verin kendinize baktıkça alışırsınız. Sonra da iyi bi yerde gene ombre yatırırsınız . Şimdilik saçınızı yormaya gerek yok. Çok darlanırsaniz kahve tonlarında düz boya yaptırırsınız sonrasınsa ama inanın renk kötü değil bence.

Ben saçınızı beğendim ya.ama içinize sinmediyse kuaför açık yerleri kaplayıp geri kalanı koyulaştırır o resimdeki hale gelir saç.ama biraz kullanın derim belki hoşunuza hider.yıpratmayın daha fazla.bakım yapın,fönleyin

Ombre yapmamış ama saçlarımı mahvetti demeniz de abartı bence. Renk kötü değil. Güzelce fön çekin şekil verin bi de öyle bakın. Gerçekten çok fark eder. Bi de zaman verin kendinize baktıkça alışırsınız. Sonra da iyi bi yerde gene ombre yatırırsınız . Şimdilik saçınızı yormaya gerek yok. Çok darlanırsaniz kahve tonlarında düz boya yaptırırsınız sonrasınsa ama inanın renk kötü değil bence.
Çok teşekkür ederim sağolun yıkadıkça biraz rengi oturuyor gibi geldi bana da

Berbat falan olmamis gayet guzel olmus rengi. Sagdaki kötü asil koyin postu gibi koyulu açıklı. Saçın hacimli fönsüz oldugundan öyle duruo airwrap gibi biseyle dalgalandir gayet guzel koyuya boyama sakın. Koyu ne sürsen tutar hemen zaten de ne geregi var.

Back
X