Merhaba hanımlar umut tüp bebek merkezinde çocuk sahibi oldum aşırı derece düşkünüz oğlumuza 4 embriom 1 ci derecede donduruldu kardeş istiyordum öğrendim ne öğreneyim benim haberim olmadan imha edilmiş embiriyolarım dünyam başıma yıkıldı yaşım ileri belki şuanda hiç yumurtam yoktur o benim güvencemdi aşırı kızgınım sinirliyim umut tüp bebek merkezine oğlumun kardeşleri çöpe gitti lütfennn dikkat edin canım çok yanıyor
Merhaba bende umut tüp bebekte tedavi gördüm ilk seferde hamile kaldım şuan kızım 3 yaşında. Dondurulmuşların imha edilmesi hastenenin suçu değil çünkü bizimde dondurulmuş spermler var orda. Size sözleşme kağıdı veriyorlar onun üzerinde herşey yazıyor imzalıyorsunuz. Orda bir sene bedava saklıyoruz sonrası ücretli diye. Ödemediğiniz sürece 1 ay sonra imha edilecek diye ve siz bunu okuyup ona göre imzalamış olmanız gerekir onlar aramaz sizin hatırlamanız lazım. Ben 3 senedir ücretini ödüyorum hatta kaç ay geç kaldım ödemede unutmuşum okadar korktum imha edildimi diye aradığımda hayır hala duruyor denildi ü. İnşallah bikaç ay sonra dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorum. Size gerçekten çok çok üzüldüm. Sizin için bukadar önemli bi konu er elinize geleni okumanız gerekirdi. İnşallah bundan sonra kimsenin başına gelmez
Bence hemen merkezi karalamak yerine öncelikle sözleşmenizi açıp bakmalısınız. yAda böyle bir hata olmuş olabilir ama merkez iyi bir merkez ben ilk denemem de çok zor bir hasta grubu olmama rağmen hamile kaldım. Doktorlar hiç paragöz değiller yapılabilecek tahlilleri orada yapmak varken devlette yaptırıyorlar. Ben memnun kaldım tavsiye ederim.