Arkadaşlar umut tüp bebek merkezi dikkat

panadol

Gel artık bebişimm
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.380
1
156
Diğer
Merhaba hanımlar umut tüp bebek merkezinde çocuk sahibi oldum aşırı derece düşkünüz oğlumuza 4 embriom 1 ci derecede donduruldu kardeş istiyordum öğrendim ne öğreneyim benim haberim olmadan imha edilmiş embiriyolarım dünyam başıma yıkıldı yaşım ileri belki şuanda hiç yumurtam yoktur o benim güvencemdi aşırı kızgınım sinirliyim umut tüp bebek merkezine oğlumun kardeşleri çöpe gitti lütfennn dikkat edin canım çok yanıyor

Canım dondurma sırasında sözleşme imzaliyorsun elinde bi nüshası olmasi gerekiyor almadin mi orda her yıl kliniğe dondurma isleminin devam etmesini bildirmen gerekiyor bildirmezsen imha edileceği söyleniyor üstelik 1 yıldan sonrasi ücretli takip etmedin mi canım gerçekten çok kötü olmuş :KK61:

Muhtemelen sözleşmede bunu ilave madde ile belirtmenizi istemişlerdir. Aksi halde imha edileceği yazıyordur. Sözleşmenizi güzelce okuyunuz eğer bir açık kapı varsa verin mahkemeye. Sonuç olarak telefon numaranız herşeyin onlarda var. arayıp bilgilendirmeleri lazımdı

Canım dondurma sırasında sözleşme imzaliyorsun elinde bi nüshası olmasi gerekiyor almadin mi orda her yıl kliniğe dondurma isleminin devam etmesini bildirmen gerekiyor bildirmezsen imha edileceği söyleniyor üstelik 1 yıldan sonrasi ücretli takip etmedin mi canım gerçekten çok kötü olmuş :KK61:[/QUOTEsözleşme imzaladığımı hatırlıyorum ama bana verilip verilmediğinden emin değilim baktım evraklarımda yoktur onların hatırlatmaları gerekirdi parasını isteselerdi dilekçe vermem gerektiğini söyleselerdi ben prosüdürü unutmuşta olabilirim her şekilde yasaya baktım benim onayım olmadan asla imha edilmemeli yazıyor

Muhtemelen sözleşmede bunu ilave madde ile belirtmenizi istemişlerdir. Aksi halde imha edileceği yazıyordur. Sözleşmenizi güzelce okuyunuz eğer bir açık kapı varsa verin mahkemeye. Sonuç olarak telefon numaranız herşeyin onlarda var. arayıp bilgilendirmeleri lazımdı

ne olursa olsun benim onayım olmadan edilmemeli tüp bebek yönetmenliğine baktım gereken neyse onu yapacağım 3 tane telefonum var dosyamda yazan ulaşılamdı sanki ben dağ başındayım sanki şaka gibi

ne olursa olsun benim onayım olmadan edilmemeli tüp bebek yönetmenliğine baktım gereken neyse onu yapacağım 3 tane telefonum var dosyamda yazan ulaşılamdı sanki ben dağ başındayım sanki şaka gibi

Merhaba,
Dondurulma işleminden sonra size bir sözleşme verdiler mi ? Verdiler irse onu paylaşır mısınız ?
Saklama şartlarını bizler de öğrenelim.

merhaba.. malesef böyle bi durumda onlar arayıp haber vermiyorlar. Bende sordum aynı şeyi ama bizim takip etmemiz gerekiyor.

Neden oyle dedinuz? Ben oraya gitmeyi dusunuyodum da
Canım ben oraya gitmeni tavsiye ederim gerçekten çok ilgililer ben çok zor bir hastaydim şuan hamileyim insanları burdaki yazilar yanlış yonlendiriyor saçma sapan triplere girip insanların umutlariyla oynuyorlar ben kesinlikle tavsiye ederim

Canım ben oraya gitmeni tavsiye ederim gerçekten çok ilgililer ben çok zor bir hastaydim şuan hamileyim insanları burdaki yazilar yanlış yonlendiriyor saçma sapan triplere girip insanların umutlariyla oynuyorlar ben kesinlikle tavsiye ederim
Masallah insallah saglikla kucaginiza aldiginiz gunler de gelir. Ya hakkatrn simdi icime kurt dustu arkadasin yazdigini okuyunca. Peki sizde sikinti neydi?

Masallah insallah saglikla kucaginiza aldiginiz gunler de gelir. Ya hakkatrn simdi icime kurt dustu arkadasin yazdigini okuyunca. Peki sizde sikinti neydi?
Canım gerçekten için rahat olsun beb 10 ay boyunca tedavi gördüm benim olmayan sorunum yoktu bazı arkadaşlar bilir rezerv azlığı çikolata kisti tüp lerde sıvı yumurtalarım büyümüyordu üstelik sol yumurtaligimdan hiç yumurta elde edilemiyor daha ne olsun uzun uzadiya yazmak istemedim buna rağmen vazgecmedim sonuç İkizlere hamileyim inşallah Allah tamamina erdirir ama gerçekten doktorumdan ve klinikten Allah razı olsun insallah sende kavusursun canım için rahat olsun

Canım gerçekten için rahat olsun beb 10 ay boyunca tedavi gördüm benim olmayan sorunum yoktu bazı arkadaşlar bilir rezerv azlığı çikolata kisti tüp lerde sıvı yumurtalarım büyümüyordu üstelik sol yumurtaligimdan hiç yumurta elde edilemiyor daha ne olsun uzun uzadiya yazmak istemedim buna rağmen vazgecmedim sonuç İkizlere hamileyim inşallah Allah tamamina erdirir ama gerçekten doktorumdan ve klinikten Allah razı olsun insallah sende kavusursun canım için rahat olsun

Masallah tebrik ederim ya cok cok s3vjndim :) insallah saglikla alirsin yavrularini kucagina. Ben de simdilik sikinti yok gozukuyor ama rahim filmi cekilmedim.bu ayki hastaligim pesine cektirmwyi dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Dualarina beni de katarsan cok sevinirim.

sevgili arkadaşım kimsenin saçma sapan trip yaptığı yaptığı yok öncelikle onda anlaşalım. Herkes başına gelen olayları iyi ya da kötü yanlarını anlatıyor. Kimsenin burda yalandan yere saçmalayacak durumu da yok. Sana göre iyi olan bi yer başkasına göre iyi olmayabilir ki öyle olduğu apaçık ortada. Farkındaysan çoğu kişi de olumsuz yazmış bu merkez hakkında. Haa şunu da belirtmeden edemiycem herkes nerde çözüm bulduysa orası onun için iyidir.

sevgili arkadaşım kimsenin saçma sapan trip yaptığı yaptığı yok öncelikle onda anlaşalım. Herkes başına gelen olayları iyi ya da kötü yanlarını anlatıyor. Kimsenin burda yalandan yere saçmalayacak durumu da yok. Sana göre iyi olan bi yer başkasına göre iyi olmayabilir ki öyle olduğu apaçık ortada. Farkındaysan çoğu kişi de olumsuz yazmış bu merkez hakkında. Haa şunu da belirtmeden edemiycem herkes nerde çözüm bulduysa orası onun için iyidir.
Sen kendine cevap vermişsin zaten canım evet çözüm bulunca iyi bulamayınca tü kaka o zaman sorununuz neyse açık açık yazacaksınız ki insanları yanlış etkilemeyin burası kötü demekle olmuyor malesef bunlar insanları etkiliyor sadece bu kurum için değil heryer için aynı insanlar burdan arastirarak umut arıyor askıda bırakıp gitmeyin günlerdir neden cevap yazniyorsunuz o zaman insanlar cevap arıyor neden öyle dediniz sonuç cevap yok o an sinirliydim mi lütfen bi yeri kotuliyceksenizde nedeninide yazin size uygun olnayan biyer başkasına şifa olabilir anlatabildim mi canım açık açık sorunlarınızı siralayin......

Sen kendine cevap vermişsin zaten canım evet çözüm bulunca iyi bulamayınca tü kaka o zaman sorununuz neyse açık açık yazacaksınız ki insanları yanlış etkilemeyin burası kötü demekle olmuyor malesef bunlar insanları etkiliyor sadece bu kurum için değil heryer için aynı insanlar burdan arastirarak umut arıyor askıda bırakıp gitmeyin günlerdir neden cevap yazniyorsunuz o zaman insanlar cevap arıyor neden öyle dediniz sonuç cevap yok o an sinirliydim mi lütfen bi yeri kotuliyceksenizde nedeninide yazin size uygun olnayan biyer başkasına şifa olabilir anlatabildim mi canım açık açık sorunlarınızı siralayin......

Eğer ki herkesin yazdığını okusaydın neden kötülediklerini de anlardın. Seninle tartışmak gibi bi amacım yok yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben sadece saçma sapan trip lafına kızdım. Kötüleyenlerin bende dahil olmak üzere orayla ilgili olumsuz yaşanmışlıkları var demek ki.. elbette kesin olacak demiyorlar ama olmadığı için değil başlangıçtan sonuna kadar geçen süreçte bize yaşattıkları olumsuzluklardan sebep kötülüyoruz.

Bu arada telefondan yazdığım için bazı aksaklıklar olabiliyor kendime cevap vermek diil yani..

Ya bende eurofertılde 2 kez negatıf denemeden sonra umut tüp bebegı düşünüyorum hatta yarın gıdıp gorüşmeyı düşünüyorum canım gercekten memnun kaldınmı hangı doktorda tedavı oldun oradakı doktorları hıc bılmıyorum bilgilendırırsen benı cok sevınırım

Back
X