Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orta fiyatlarda iyi performans gösteren bir ütü tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
buhar kazanlı mı iyidir, buharlı mı iyidir? yani bu tür konularda hiç bi bilgim yok maalesef..
markasıyla birlikte kullanıp da memnun kaldığınız ütüleriniz?
şimdiden teşekkürler..
merhaba canım ben annemin evinde tefal buhar kazansız normal utu kullanırdım çok güzeldi ben evlenirken de tefalin buhar kazanlısını almıştım ve şu an ondanda çok memnunum bence markasıyla alakalı ben tefalin iki utüsündende çok memnun kaldım düşün ki annem 6 7 yıldır kullanıyor hiç bi problem olmadı ben evlenirken 220 liraya almıştım buhar kazanlıyı şimdi ne kadardır bilemem onda çok nadirdi buhar kazanlı ütü 4 yıl önce şimdi çoğaldı bence daha ucuzlamıştır birde bana ütü alırken demişlerdiki musluk suyu değil içme suyu kullanırsanız ütünün ömrü uzar demişlerdi aklında bulunsun
Aslında ütü konusu önemli o yüzden tavsiye üzerine almak daha mantıklı oluyo philipsin yeni ütüleri güzel ama su damlatma problemini çok okudum ve fiyatları da oldukça yüksek geldi az zorlasan kazanlı alırsın kazanlılar da tama güzeller ama pratik olmuyo philipsten vazgeçtim sayılır tefal Ultimate Anti-Calc 9650 modelini gördüm aklıma yatıyor gibi ama tavsiyeye ihtiyacım var kullanan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi??![]()
ben geçtğimiz pazar günü aldım ütümü tefal buhar kazanlı ütü (kumaşa değdrdiğin andan kendisi ısıyı ayarlıyor, yapışmaz taban, su akıtmıyor, buhar gücü 240 vs) çok beğendim aldım... hem de 800 tl den 560 a inmişti =)
Güle güle kullan canım çok ütün oluyorsa özellikle çok iyi bir tercih yapmışın demektir ama ben daha 1 lt liğim 1,5 olacağım kısmetse![]()
o yüzden böyle düşündüm
Ama tavsiye lazım işte :26: