arkadaşlar uzun bir konu ama artık sonuca bağlamak istiyorum bakarsanız sevinirim..

yalidakiguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
20
1
6
35
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/668985-yardiminiza-ihtiyacim-var.html
yukardaki linkte buraya üye olurken ilk açtığım konu mevcut.bu yazdıklarımdan sonra hala arkadaşlarının yanında fazla ilgilenmemeye ama bakmaya devam etti hoşlandığım çocuk ve geçenlerde serviste quiz için biraz notlarıma bakarken sen ne çalışıyorsun diye laf attı bana.bende açıkladım işte quizim var falan diye.sonra lafı uzattı biraz.sözlüğümü çıkardığım zamanda bu sefer aha sözlükte aynısı dedi.benimki 3 parçaya ayrılmıştı dedi.bende karşılığını verdim tabi sonra da derse döndüm.bu olayın olduğu sıra arkadaşları vardı yanında bu sefer.her insanda olduğu gibi bende arkadaşlarımla paylaştım durumu çünkü biraz değişik bir tip ve ne yapacağımı bilemedim.biri dedi ki seninle takılıyor sadece,öteki dedi ki sanırım arkadaşlarından çekiniyor biraz daha zaman ver sen,naber falan de bak bakalım tepkisi ne olacak.
konuyu saçma ve uzun bulup okumaya üşenebilirsiniz ama sizlerden yardım istiyorum,bende hoşlanıyorum ve konuyu bir sonuca bağlamak istiyorum artık.çok teşekkürler şimdiden :5:

neden duygularını ona açmıyorsun da ondan adım bekliyorsun. kendine güven ve söyle ona duygularını. böyle şeyleri illa erkek yapacak diye bir şey yok. benzer bir durumu yaşadım üniversitede ve ondan adım bekledim onun yüzünden aylar kaybettim sonunda ben açıldım ve o da boş olmadığını söyledi. ne kaybedersin ki hayır dese bile emin ol çok rahatlayacaksın.

neden duygularını ona açmıyorsun da ondan adım bekliyorsun. kendine güven ve söyle ona duygularını. böyle şeyleri illa erkek yapacak diye bir şey yok. benzer bir durumu yaşadım üniversitede ve ondan adım bekledim onun yüzünden aylar kaybettim sonunda ben açıldım ve o da boş olmadığını söyledi. ne kaybedersin ki hayır dese bile emin ol çok rahatlayacaksın.
rahatlama boyutu ayrı bir şey tabi ama ben bu çocuğu faceden eklediğimin ertesi günü gösterdiği tavırlarından ötürü biraz havalandığını düşünüyorum.birde aynı serviste olduğumuz için rezil olmakta istemiyorum kendimi bu yüzden geri çekiyorum.onun ilgisi olduğu belli ama arkadaşlarının yanında takmaması falan normal değil yani.bilmiyorum yani ya ben açılmak istemiyorum yine de.

bu süre içinde faceden eklemiştim,ertesi gün servise bindiğimde günaydın derken 32 dişiyle sırıtıyordu,o gün okula vardığımız zaman inmek için hazırlanırken arkasını döndü bana baktı direk gülerek,ben o tarafa bakmadım,sonra da indik zaten.hoşlanan kişi benim faceden eklediğimi fırsat bilip konuşurdu en azından.ama hiçbir girişimi olmadı.arkadaşlarının yanında benimle fazla ilgilenmedi sürekli bakmasının dışında.ama onlar yokken gayet rahattı.bir yandan diyorum ki kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor.bir yandan da diyorum ki niyeti başka mı acaba.çünkü bir dengesizlik var ortada.

bu süre içinde faceden eklemiştim,ertesi gün servise bindiğimde günaydın derken 32 dişiyle sırıtıyordu,o gün okula vardığımız zaman inmek için hazırlanırken arkasını döndü bana baktı direk gülerek,ben o tarafa bakmadım,sonra da indik zaten.hoşlanan kişi benim faceden eklediğimi fırsat bilip konuşurdu en azından.ama hiçbir girişimi olmadı.arkadaşlarının yanında benimle fazla ilgilenmedi sürekli bakmasının dışında.ama onlar yokken gayet rahattı.bir yandan diyorum ki kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor.bir yandan da diyorum ki niyeti başka mı acaba.çünkü bir dengesizlik var ortada.

aslında sen her şeyin farkındasın bence kendini hiç üzme değmez

Back
X