- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi merissu744
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm olur iç bakayım
kıskanç bir yapınız var bu durumu biraz törpülemelisiniz. güçlü birisin sen İki yolun var ikisininde sonu aynı yere çıkıyor. Sadece yollardan birinde çevrenden çok tepki toplayabileceğin görünüyor, hangisinin senin için iyi olacağına karar verip onu seçmelisin. Bir konuda kararsız kaldığını görüyorum.Bir erkek sana bu konuda yardım etmeye çalışıyor ama sen kendi başına yolunu bulmak istiyorsun. gelecek günler sizin için çok aydınlık ve huzurlu görünüyor. biriyle uzun bir konuşman var.ona akıl vereceksin ve tavsiyelerin çok işine yarayacak ya size söyleyecekleri ile karnı şişmiş biri var veya çevrenizden bir hamile haberi alabilirsiniz. bir kalabalığa giriyorsun. korkarak çekinerek gittiğin bu kalabalıktan zaferle dönüyorsun. Bir kaç kısmetin var ama sanki sen bunları elinin tersiyle itmiş ve kendini dinlemek ister gibisin kararsız kalmışsın. şimdi harekete geçme zamanı herşey çok yolunda gidecek.yapmayı düşündüğünüz işler için hayata geçirmeyi isteyipte yapamadığınız düşünceleriniz için tam sırası. bir iş görüşmesi yada benzeri bir yüzleşme yasayacaksınız....bu yüzleşmeye giderken negatif bir enerjiyle sanki ürkerek yada ya olmazsa gibilerinden tedirginliklerle gitmeyin...gayet olumlu ve pozitif bir yaklaşımla gidin. öte yandan beceremiyorum diyorsanız o zaman kafanızın içinizdeki bütün düşünceleri boşaltıp o şekilde gidin derim. Hani pozitif yükleyemeseniz bile en azından negatif yükleme yapıp işin olurunu kaçırmazsınız.... hızla gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. hanenize kısmetli günler gelmek üzere...çok rahatlayacağınız görülüyor. biriyle önemli bir şey konuşmak için bir yere gideceksin. Size inat edip burnunun dikine giden biri var. Burum size epey üzüyor.mutluluğunuza ihtiyacını duyduğunuz bir alanda başka bir mutluluk getirecek desem daha doğru... yakında hayatınızda büyük bir degisim olabilir. Hatta kötü olduğunu düşündüğünüz bu evre kapanıp sizin için yeni bir donemin baslayacagını isaret etmekte. kendi kendinize yaratmış olduğunuz soru işaretleri var bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak.çünkü bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. Sizi çakemeyen insanlar görüyorum. Bu insanların siz de farkındasınız aslında ama yine de dikkatli olmakta fayda var. iki haber var hanenize gelecek olan bunlardan biri sizi heyecanlandıracak.sıkıntınızla ilgili aralarda geriye dönüp bakıyor yada benzeri şeyler duyduğunuzda bir telaşe yaşıyor olabilirsiniz, yakında son bir durum daha yaşayabilirsiniz. etrafınıza iyi bakmalısınız bazı başka seçenekler başka çözüm yolları bulabirsiniz belki çünkü bir fırsat var etrafnızda dolanıyor bunu yakalar farkederseniz çok güzel olacak. parasal konulara baktığımda çok büyük bereket gördüm maddi rahatlık geliyor durumunuz çok daha iyiye gidecek. Başınıza üzücü, negatif bir olay gelebilir, dikkatli olmalısınız Kısa sürede elinize bol miktarda para geçecek. Maddi durumu sizden iyi olan ancak fikirlerini beğenmediğiniz biri ile tanışacaksınız.
falda çok istediğin bişey çıkmış bişey var olacak olan ama bu o mu onu bilmiyorum ama çok istediğin bişey olucak
nerde okuyorsun
anladım hayırlı olsun benim yada onun falında başka bişey var mı
özel mesaj hakkın var mı canım? saçını hafif yandan çek koy bakayım.ama bence bu sensin saça çok takıldın his önemli bak![]()
selam canım fallaşalım mı![]()
falaşalım mi. Benim için kart çek. Sende kendin için çektiğin kartları yolla yorum yapayım :)
falaşalım mi. Benim için kart çek. Sende kendin için çektiğin kartları yolla yorum yapayım :)