- Konu Sahibi merissu744
-
ne güzel şeyler söylemişsin canım sen:) evet bi yolum var yüksek lisans kaydına gidicem ama dün de demiştim ders alabiliyo muyum meçhul dil yüzünden.inşallah odur olumlu olan haber ona yordum ama bilemedim de
canım birazdan bakayım başım çok ağrıyo.merissu çok kötü diye baktım ona dünden biliyorumda
yeni kızın kim olduğunu bilmiyorum cnm ailem biliyor ama bu son olanları bilmiyor sadece annem biliyor dün demiştim ya bekliyorum diye gelmedi bugün ve ben artık aramama kararı aldım hayatından resmen çekiliyorum artık birde ben 17 ay önce beni aldattığı için ona tokat atmıştım onu unutamıyormuş bilmiyorum en sonunda da yaktığın can kadar canın yanar demiştim ama geri gelirmi bilmiyorum msjlarıma bile cvp vermedi dün buna rağmen gelmek mi birde ben sınava hazırlanıcam olumlu olcak mı kpss sınavı yada iş var mı
sence ne yapmalıyım bi akıl verirmisin
doğru söyluyorsun ben bekliyorum o orda hayatını yaşıyor bu zamana kadar umurunda bile olmadım şu saatten snr olsamda farketmez artık farkımmı zamanında farkedeceksti iş işten geçtikten snr değil bugün son umudum vardı sayesinde onuda söndürdü kendimi sana bi hiç ben ne sanmışım ki bana bunları yaptığında bile geri istemişim işte bu tartışılır artık oyun bitti bu sondu iş gibi bişey var mı cnm bana yada kpss kazanacak mıyım
canım birazdan bakayım başım çok ağrıyo.merissu çok kötü diye baktım ona dünden biliyorumda
canım şimdi müsaitmisin :2:
canım çok başım ağrıyo ilerleyen zamanda bakarım dedim beni sıkmasan olmaz mı?artık fal çok bakınca başım çok ağrıyo yanıyo gibi oluyo beni de anla
özürdilerim canım sıktım seni kusura bakma :2:
canım kahve falı bilmiyorum istersen tarot bakarım merak ettiğin birşey varsa sor.burcunu da yazarmısın. sende kahve falıma bakarmısın
Eki Görüntüle 810467 Eki Görüntüle 810468 Eki Görüntüle 810469 Eki Görüntüle 810470 Eki Görüntüle 810471 Eki Görüntüle 810472 Eki Görüntüle 810473 Eki Görüntüle 810474 Eki Görüntüle 810475 Eki Görüntüle 810476 Eki Görüntüle 810477 Eki Görüntüle 810478 Eki Görüntüle 810479
Bu benim falım arkadaşlar
onun falında ne var cnm bu arada sanada tarot bakcam çingene tarotuparçalı bulutlar var bu birine fena halde canının sıkıldığını gösteriyor.
birisi bu aralar seni fena halde kandırmaya çalışıcak çok dikkatli olmalısın.
yakında bir evlilik görünüyor ya sana yada sana çok yakın bir kıza.
bu evlilik hayırlı görünüyor.
ayrıldığın biri var bu adam köpekler gibi pişman şuan.
çok kuvvetli bir çevren var,yakında seni büyük bir olaydan koruyacaklar.
onun falında ne var cnm bu arada sanada tarot bakcam çingene tarotu
onunkine bakamadım üst üstte pek bakamıyorum yarın bakmaya çalışırım canım.
cnm ayrıldığım biri var ama onun bana dediğine göre hayatında biri varmış ve ben onun pişman olup bana geleceğini pek sanmıyorum bunu 4 kişi syledi pişman olcak diye ama bilmiyorum
bir yol ayrımın olucak karar vermen gereken bir konu bir erkekle ilgili bu ve sen eline yüzüne bulaştırıcaksın mantıklı bi karar veremiceksin sen üzülüceksin sonunda.aslında doğru kararı verirsen sonu güzel ama yapamıyosun gibi bunu.sıkıntılarını atıyosun sen ama bunun farkında değilsin kendi kendine büyütüyosun.çok fazla insanla konuşuyosun ve aklını karıştırıyolar.biri en sonunda bağırıcak sen napıyosun diye bir arkadaşın kendine gelmen için ama sen hala aynı kafada gidiceksin bence arkadaşlarını dinlemelisin.sen sevgilinden ayrısın galiba ben onun hayatında başkasını görüyorum ve sen bunu öğreniyosun.bunu duyucaksın bi süre sonra sen birileri söylicek yada bilemedim.hamile biri çıkmış yine canım kim bu bilmiyorum artık öğren:))bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?