arkadaşlar ve erkek arkadaşımın falıma bakarmısınız bende doğrutespitte olana bakayım

ne güzel şeyler söylemişsin canım sen:) evet bi yolum var yüksek lisans kaydına gidicem ama dün de demiştim ders alabiliyo muyum meçhul dil yüzünden.inşallah odur olumlu olan haber ona yordum ama bilemedim de

olur tatlım ne zaman istersen başın dinsinde bir dileğin var olcak ama o mu bilmiyorum bence ii düşün ki iyi olsun

bilmiyorum canım hiç öyle bişey göremedim falda

sence ne yapmalıyım bi akıl verirmisin

bence aramamalısın.yani ille konuşalım deme olayı söyle 2 kelimeyle mesaj at.ne bağır ne çağır.baktın aramıyo hala umrunda değil yoluna bak.ha arasa da bişey değğişmez bence ararsada birlikte karar alırsınız sonra birleşme sakın sakın.ki böyle yapan erkek mutlu etmez zaten seni salla gitsin.ailenede bişey deme bekle

doğru söyluyorsun ben bekliyorum o orda hayatını yaşıyor bu zamana kadar umurunda bile olmadım şu saatten snr olsamda farketmez artık farkımmı zamanında farkedeceksti iş işten geçtikten snr değil bugün son umudum vardı sayesinde onuda söndürdü kendimi sana bi hiç ben ne sanmışım ki bana bunları yaptığında bile geri istemişim işte bu tartışılır artık oyun bitti bu sondu iş gibi bişey var mı cnm bana yada kpss kazanacak mıyım

canım çalışırsın yaparsın hiç merak etme sen kafanı topla ve çalış.herşey güzel olur inşallah sen bu dönemi atlatmaya çalış en az zararla

bir yol ayrımın olucak karar vermen gereken bir konu bir erkekle ilgili bu ve sen eline yüzüne bulaştırıcaksın mantıklı bi karar veremiceksin sen üzülüceksin sonunda.aslında doğru kararı verirsen sonu güzel ama yapamıyosun gibi bunu.sıkıntılarını atıyosun sen ama bunun farkında değilsin kendi kendine büyütüyosun.çok fazla insanla konuşuyosun ve aklını karıştırıyolar.biri en sonunda bağırıcak sen napıyosun diye bir arkadaşın kendine gelmen için ama sen hala aynı kafada gidiceksin bence arkadaşlarını dinlemelisin.sen sevgilinden ayrısın galiba ben onun hayatında başkasını görüyorum ve sen bunu öğreniyosun.bunu duyucaksın bi süre sonra sen birileri söylicek yada bilemedim.hamile biri çıkmış yine canım kim bu bilmiyorum artık öğren:))bu kadar canım

Bu benim falım arkadaşlar

parçalı bulutlar var bu birine fena halde canının sıkıldığını gösteriyor.
birisi bu aralar seni fena halde kandırmaya çalışıcak çok dikkatli olmalısın.
yakında bir evlilik görünüyor ya sana yada sana çok yakın bir kıza.
bu evlilik hayırlı görünüyor.
ayrıldığın biri var bu adam köpekler gibi pişman şuan.
çok kuvvetli bir çevren var,yakında seni büyük bir olaydan koruyacaklar.

buda benimki yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
onun falında ne var cnm bu arada sanada tarot bakcam çingene tarotu

cnm ayrıldığım biri var ama onun bana dediğine göre hayatında biri varmış ve ben onun pişman olup bana geleceğini pek sanmıyorum bunu 4 kişi syledi pişman olcak diye ama bilmiyorum

öyle çıkmış köpekler gibi pişman gözüküyor belki şimdi değilse bile ileriki zamanda olbilir.

canım erkek arkadaşım diye gördüğün kişi nasıl bir tip ya eminmisin insanın inanası gelmiyor yani inanmak istemiyor saat kaç oldu sinirimden uyuyamıyorum ayrıyız yine bugün ayrıldık :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…