- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
zaten namazlarımızda dualarımızı ediyoruz ..hayırlısı ise zaten olur zaten allah vermiyorsa hayırlı oldugundandır..belki bende eklsiklik var yada zamanım gelmemiştir.tek dileğim ah almamak..çünkü fazlasıylan iyimser olduğumu dusunuyorum..
Peki birşey soracağım "ben bir kandil günü oruclu gidip o zatın ruhuna dua edip ve ellerimi acıp rabbım şu mubarek insan hurmetine senden hayırlı bır omur diliyorum demek..ve ayrıca bu zat üstüne burada okudugum yasını olmuslerimize armagan ediyorum demekkk günahmı oluyorrr!!
Tabiki de günah oluyor. Siz sadece o zata bir Fatiha okuyabilirsiniz. Müşrikler de Allaha inanıyorlardi hatta Ebû Cehil müthiş derecede dini bilgiye sahipti ve Allahi inkar etmiyordu kabul etmediği tek şey olmuşlerin ruhu yerine yaptıkları putlarin inkariydi. Onlar putlar aracılığıyla Allaha dua ediyorlardı. Iste Islam her Peygamberin devrinde bununla savaştı. Allah her yerde hanımefendi. Sizin evinizde edeceğiniz saf ve kimsenin karistirilmadigi dua en büyük ve en güzel duadir. Selametle...