Arkadaşlar, yanlış yoldamıyım sizce?

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
:uhm:Kızlar kafam okadar karışık kı...2 yıllık bir ilişkim var.ilk başladığımızda onu sevmiyodum sadece hoşlanıyodum cünkü cok büyük bir aşk acısı yaşamıştım çivi çiviyi söker diye gittim onla çıktım zaman geçtikçe onu çok sevdim!! çok sevdim..! ve beni aldattıgını öğrendim bir defa değil birçok kez.:a015:.lanet olsunki affediciyim hep affeden ben oldum Neden aldattığını hiç bilmedim cünkü birlikteyken okadar mutluyuz ki..Neyse bunlar ilk çıktığımız zamanlarda oldu..Buarada annemi kaybettimsenağlama hep yanımda oldu benimle ağladı ve o zamandan sonra aramızda yüzük taktık..hiçbir yanlışını görmedim bu hafta muayane olucak mayısta askere gidicek...Aileside biliyor ilişkimizi ailemle konuşmak istiyolar yüzük takalım diye..'' ve şuda var o okumuyor ilkokul mezunu bense okuyorum ilerde bu sorun olur gibi geliyor aldatmaları falan ama cokta seviyorum ne yapmalıyım ben hiçbirşey bilmiyorum kafam okadar karışık ki arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim yardımlarınızı esirgemeyin..konuşalım biraz rahatlıyım

:uhm:Kızlar kafam okadar karışık kı...2 yıllık bir ilişkim var.ilk başladığımızda onu sevmiyodum sadece hoşlanıyodum cünkü cok büyük bir aşk acısı yaşamıştım çivi çiviyi söker diye gittim onla çıktım zaman geçtikçe onu çok sevdim!! çok sevdim..! ve beni aldattıgını öğrendim bir defa değil birçok kez.:a015:.lanet olsunki affediciyim hep affeden ben oldum Neden aldattığını hiç bilmedim cünkü birlikteyken okadar mutluyuz ki..Neyse bunlar ilk çıktığımız zamanlarda oldu..Buarada annemi kaybettimsenağlama hep yanımda oldu benimle ağladı ve o zamandan sonra aramızda yüzük taktık..hiçbir yanlışını görmedim bu hafta muayane olucak mayısta askere gidicek...Aileside biliyor ilişkimizi ailemle konuşmak istiyolar yüzük takalım diye..'' ve şuda var o okumuyor ilkokul mezunu bense okuyorum ilerde bu sorun olur gibi geliyor aldatmaları falan ama cokta seviyorum ne yapmalıyım ben hiçbirşey bilmiyorum kafam okadar karışık ki arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim yardımlarınızı esirgemeyin..konuşalım biraz rahatlıyım

bu adam senin sevgini ona verdiğin değer hak ediyor muşakkıdı

gitmeden önce de seni garantiye almak için yüzük takmak istiyor. erkek iştealsanaalsanasmile

2 yılına yazık etmişsin :mymeka:

çok haklısın canım ama işte yapı meselesi kopamıyo insan herkez aynı değilki..Çok üzgünüm çoook ama işte ondan uzaklaşmak için neler yapabilirim :S bilmiorm off deli olucam

birçok kez aldatıldınız ve affettiniz ozaman evlenincede affedersiniz olur biter sorunda olmaz zaten alışmışınız affetmeye.biri yapan binide yapar.sizi sevse zaten aldatmazdı allah aşkınıza geleceğinizi yakmayın

aldatılmak kabul edilebilir birşeymi
çok sevsen bile sana yapılan bi yanlış var ortada belki ilk okul mezunu olması hiç önemli değil ama aldatılmak çok ağır ve birkez yapılması bile affedilemeyecekken sen bir çok kez olmasına rağmen affetmişsin
affettiğin için gerisi gelir bunu aklından çıkarma nasıl olsa affediliyorum diye düşünür

birçok kez aldatıldınız ve affettiniz ozaman evlenincede affedersiniz olur biter sorunda olmaz zaten alışmışınız affetmeye.biri yapan binide yapar.sizi sevse zaten aldatmazdı allah aşkınıza geleceğinizi yakmayın

Şuan neyapmalıyım pekii sen beni eskiden aldatmıştın ben o yüzden bitiriyorum mu diyim cünkü şuan herşey okadar güzelki nebilim daha farklı bişekilde söylemek istiyorm zamanla bitsin istiorm ondan soğuyarak anlatabildim mi bilmiorm ama delikafadulden

çok haklısın canım ama işte yapı meselesi kopamıyo insan herkez aynı değilki..Çok üzgünüm çoook ama işte ondan uzaklaşmak için neler yapabilirim :S bilmiorm off deli olucam

başka şeylerle uğraş. yeni alışkanlıklar edin.

defalarca aldatılmışsın nasıl bir ruh haliyle bu adamın yanındasın aklım almıyor:mymeka:

bir de yüzük takmaya niyetlisindelikafadulden
akannehir

aldatılmışsın bi çok kez şimdide bu adamla evlenmek istiyorsun akannehiryanlış yoldasın evlenince de devam edecektir,üstelik sizin yine affedeceğinizi çok iyi biliyor o yüzden hiç tereddüt etmeyecek lütfen bundan sonra yanlış yapmayın,şuda var annen ölmüş(başın sağolsun)yanında olarak sana acıtasyon yapıyor daha fazla kandırılma bence

Şuan neyapmalıyım pekii sen beni eskiden aldatmıştın ben o yüzden bitiriyorum mu diyim cünkü şuan herşey okadar güzelki nebilim daha farklı bişekilde söylemek istiyorm zamanla bitsin istiorm ondan soğuyarak anlatabildim mi bilmiorm ama delikafadulden

sen yapman gereken şeyi zaten yapmamışın kendin diyosun birçok kez aldatıldım diye.evet direk oyüzden senden ayrılıyorum diyceksin neyi zamana bırakıyosun anu anlıyamadım.evlendikten sonramı diyceksin onu.yüzük takılacak hala neyi bekliyosun

Getirin boğaz köprüsünü, kendimi intihar ediciyimakannehir
Soranlara intihara gitti, birazdan döner diyin pls:delphin:

aldatıldığında baştan affetmemen gerekirdi. şimdi askere gidince o hiçbir nane yiyemeyecek, yüzük takarak seni de garantilemek istiyor. askere gittiğine göre 21 yaşında. sen de küçüksün anladığım kadarıyla. annen de yok ki sana yol göstersin. bizi abla gibi say, bak herkes olumsuz yaklaşmış. ayrılmak istemiyorsan da yüzük falan takma. askere gitsin gelsin işini gücünü kursun. bu 2 yıl içinde hiçbir hatası olmazsa belki o zaman düşünebilirsin. aldatma dediklerin 18 yaşındayken falan ilk heves tek gecelik ilişkiler sanırım? yine de ben olsam en baştan ayrılırdım. sevmekten daha önemli şeyler var bi ilişkinin yürümesi için. hele de evlilikte en önemli şeylerden biri güven! aranızdaki eğitim düzeyi farkı da önemli bence.

acı ama gerçek şimdi aldatan evliykende aldatır canım anneni kaybetince yanında olması senin için iyi olmuş olabilir ama bu herşeyi affetmez kim olsa yanında olurdu canım sadece bunu düşünme ve okumadığını söylüyorsun ilerde çok büyük bir sorun olur sonuçta sen büyük mevkii olucaksın o ise iilkokul mezunu olupda pek bişey yapamıcak bunu kendine yediremez ve çok tartışma olur bu yüzden bence bitir sonuçta en büyük sorunda aldatma zaten yani evliyken üzülüp boşanacağına şimdi ayrıl bitir canım hem daha neler çıkar karşına

aldatıldığında baştan affetmemen gerekirdi. şimdi askere gidince o hiçbir nane yiyemeyecek, yüzük takarak seni de garantilemek istiyor. askere gittiğine göre 21 yaşında. sen de küçüksün anladığım kadarıyla. annen de yok ki sana yol göstersin. bizi abla gibi say, bak herkes olumsuz yaklaşmış. ayrılmak istemiyorsan da yüzük falan takma. askere gitsin gelsin işini gücünü kursun. bu 2 yıl içinde hiçbir hatası olmazsa belki o zaman düşünebilirsin. aldatma dediklerin 18 yaşındayken falan ilk heves tek gecelik ilişkiler sanırım? yine de ben olsam en baştan ayrılırdım. sevmekten daha önemli şeyler var bi ilişkinin yürümesi için. hele de evlilikte en önemli şeylerden biri güven! aranızdaki eğitim düzeyi farkı da önemli bence.

Tek gecelik falanda değil sadece kızlarla msjlaşmışş..!:(

Bide bu 6 yaşındayken annesi babasını babasıda annesini aldatmış hiç gözümün önünden gitmiyo unutamıyorum diyodu acaba genetik bişey mi :/

Çıkmaya başladığımız ilk ay sevglm beni aldatmış..
Bende onu aldatmıştım ama küçüklük aklı işte çünkü ikmzde bilmıorduk ölümüne bağlanıcamızı daha 15e yeni giriordum
tabi sonradan bizim ilşki ciddiye binince itiraf ettk ikmzde sözlüyüz şuanda 2.5 yıl oldu
Allaha şükür bidaha o hata tekrarlanmadı

Tek gecelik falanda değil sadece kızlarla msjlaşmışş..!:(

seninle ilk tanıştığı zamanlar bi yandan başkalarını da yokluyodu demekki. birkaç kişiye bakmış aradan seni seçmiş. pazardan karpuz alıyo sanki:olmaz: amaaaan bu yaşta ne yüzüğü ya? o yüzüğün sorumluluğunu taşıyabilecek yaşta mısınız sanki? boşver kızım sen ya ayrıl ya böyle devam et. o askerden gelene kadar kim öle kim kala şimdiden başını bağlama!!:kızgın:

Çıkmaya başladığımız ilk ay sevglm beni aldatmış..
Bende onu aldatmıştım ama küçüklük aklı işte çünkü ikmzde bilmıorduk ölümüne bağlanıcamızı daha 15e yeni giriordum
tabi sonradan bizim ilşki ciddiye binince itiraf ettk ikmzde sözlüyüz şuanda 2.5 yıl oldu
Allaha şükür bidaha o hata tekrarlanmadı

Bende o hatalarını hep actıgımda bana diyoki cahillik yaptım diyo sadece msjlaştım diyo konuştuk diyo zaten yüzyüze görüşmezdim diyo.. dalgasına takılmıştım öyle diyo cahillik yaptıgımın farkındayım diyo .bana diyoki bidaha en kücük bitirirsin diyo ama ben artık öyle birşey yapmıcam cünkü anladım diyo sensiz olmuyo :/ falan :CüvCüv:

Back
X