:uhm:Kızlar kafam okadar karışık kı...2 yıllık bir ilişkim var.ilk başladığımızda onu sevmiyodum sadece hoşlanıyodum cünkü cok büyük bir aşk acısı yaşamıştım çivi çiviyi söker diye gittim onla çıktım zaman geçtikçe onu çok sevdim!! çok sevdim..! ve beni aldattıgını öğrendim bir defa değil birçok kez.:a015:.lanet olsunki affediciyim hep affeden ben oldum Neden aldattığını hiç bilmedim cünkü birlikteyken okadar mutluyuz ki..Neyse bunlar ilk çıktığımız zamanlarda oldu..Buarada annemi kaybettimsenağlama hep yanımda oldu benimle ağladı ve o zamandan sonra aramızda yüzük taktık..hiçbir yanlışını görmedim bu hafta muayane olucak mayısta askere gidicek...Aileside biliyor ilişkimizi ailemle konuşmak istiyolar yüzük takalım diye..'' ve şuda var o okumuyor ilkokul mezunu bense okuyorum ilerde bu sorun olur gibi geliyor aldatmaları falan ama cokta seviyorum ne yapmalıyım ben hiçbirşey bilmiyorum kafam okadar karışık ki arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim yardımlarınızı esirgemeyin..konuşalım biraz rahatlıyım