seninle ilk tanıştığı zamanlar bi yandan başkalarını da yokluyodu demekki. birkaç kişiye bakmış aradan seni seçmiş. pazardan karpuz alıyo sankilmaz: amaaaan
çok doğru demişşin ..!kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninle ilk tanıştığı zamanlar bi yandan başkalarını da yokluyodu demekki. birkaç kişiye bakmış aradan seni seçmiş. pazardan karpuz alıyo sankilmaz: amaaaan
çok doğru demişşin ..!kaydirigubbakcemile5
Bende o hatalarını hep actıgımda bana diyoki cahillik yaptım diyo sadece msjlaştım diyo konuştuk diyo zaten yüzyüze görüşmezdim diyo.. dalgasına takılmıştım öyle diyo cahillik yaptıgımın farkındayım diyo .bana diyoki bidaha en kücük bitirirsin diyo ama ben artık öyle birşey yapmıcam cünkü anladım diyo sensiz olmuyo :/ falan :CüvCüv:
Bende o hatalarını hep actıgımda bana diyoki cahillik yaptım diyo sadece msjlaştım diyo konuştuk diyo zaten yüzyüze görüşmezdim diyo.. dalgasına takılmıştım öyle diyo cahillik yaptıgımın farkındayım diyo .bana diyoki bidaha en kücük bitirirsin diyo ama ben artık öyle birşey yapmıcam cünkü anladım diyo sensiz olmuyo :/ falan :CüvCüv:
sen zaten kafanda affetmişsin ayrılmıycaksın biz ne desek boş. bari dediğim gibi askerden sonra takarız yüzük ben şimdiden istemiyorum de. bu arada kaç yaşındasın sen ya?
18 yaşındayım..hayır ayrılmamak değil ama buna alışmam cok zor olucak :/ diceksiniz aldatılmıssın nesi zor olcak ama öyle değil işte ben sewiorum gururum ayaklar altında ama seviyorum ayrılmak için bi sebeb bulmalıym acı cekmek istemiormsonra kendi yolumu çizeyim..:icecream:
daha 18 yaşındasın evliliği düşünme bence arkadaşlarınla gez toz okulunu oku evlilik nasıl olsa olur...
hem seni bi daha aldatmıycağı ne malum ayrılıp ayrılmamak sana kalmış ama bence yüzük falan da takma
18 yaşındayım..hayır ayrılmamak değil ama buna alışmam cok zor olucak :/ diceksiniz aldatılmıssın nesi zor olcak ama öyle değil işte ben sewiorum gururum ayaklar altında ama seviyorum ayrılmak için bi sebeb bulmalıym acı cekmek istemiormsonra kendi yolumu çizeyim..:icecream:
:uhm:Kızlar kafam okadar karışık kı...2 yıllık bir ilişkim var.ilk başladığımızda onu sevmiyodum sadece hoşlanıyodum cünkü cok büyük bir aşk acısı yaşamıştım çivi çiviyi söker diye gittim onla çıktım zaman geçtikçe onu çok sevdim!! çok sevdim..! ve beni aldattıgını öğrendim bir defa değil birçok kez.:a015:.lanet olsunki affediciyim hep affeden ben oldum Neden aldattığını hiç bilmedim cünkü birlikteyken okadar mutluyuz ki..Neyse bunlar ilk çıktığımız zamanlarda oldu..Buarada annemi kaybettimsenağlama hep yanımda oldu benimle ağladı ve o zamandan sonra aramızda yüzük taktık..hiçbir yanlışını görmedim bu hafta muayane olucak mayısta askere gidicek...Aileside biliyor ilişkimizi ailemle konuşmak istiyolar yüzük takalım diye..'' ve şuda var o okumuyor ilkokul mezunu bense okuyorum ilerde bu sorun olur gibi geliyor aldatmaları falan ama cokta seviyorum ne yapmalıyım ben hiçbirşey bilmiyorum kafam okadar karışık ki arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim yardımlarınızı esirgemeyin..konuşalım biraz rahatlıyım
delikafadulden
sen kafa buluyorsun değil mi bizimle ":icecream:" şu ifade onu düşündürttü.akannehir