Arkadaşlar, yanlış yoldamıyım sizce?

Bende o hatalarını hep actıgımda bana diyoki cahillik yaptım diyo sadece msjlaştım diyo konuştuk diyo zaten yüzyüze görüşmezdim diyo.. dalgasına takılmıştım öyle diyo cahillik yaptıgımın farkındayım diyo .bana diyoki bidaha en kücük bitirirsin diyo ama ben artık öyle birşey yapmıcam cünkü anladım diyo sensiz olmuyo :/ falan :CüvCüv:

sen zaten kafanda affetmişsin ayrılmıycaksın biz ne desek boş. bari dediğim gibi askerden sonra takarız yüzük ben şimdiden istemiyorum de. bu arada kaç yaşındasın sen ya?

Bende o hatalarını hep actıgımda bana diyoki cahillik yaptım diyo sadece msjlaştım diyo konuştuk diyo zaten yüzyüze görüşmezdim diyo.. dalgasına takılmıştım öyle diyo cahillik yaptıgımın farkındayım diyo .bana diyoki bidaha en kücük bitirirsin diyo ama ben artık öyle birşey yapmıcam cünkü anladım diyo sensiz olmuyo :/ falan :CüvCüv:

Şimdi yalış yönlendirmek istemiyorum canım ama
ben affettm gerçi oda beni affetti gerçi ben başkasıla çıkmamştım sadce konuşmuştum oda öle yapmış bu yüzden affettk ikimizde ha tabi daha sonra yapılsaydı bu af olmazdı ben pişman değilim çünkü beni ne kadar sevdiğini biliyorum :nazar::teytey:eğer sende eminsen kararı sen ver

sen zaten kafanda affetmişsin ayrılmıycaksın biz ne desek boş. bari dediğim gibi askerden sonra takarız yüzük ben şimdiden istemiyorum de. bu arada kaç yaşındasın sen ya?

18 yaşındayım..hayır ayrılmamak değil ama buna alışmam cok zor olucak :/ diceksiniz aldatılmıssın nesi zor olcak ama öyle değil işte ben sewiorum gururum ayaklar altında ama seviyorum ayrılmak için bi sebeb bulmalıym acı cekmek istemiorm:( sonra kendi yolumu çizeyim..:icecream:

18 yaşındayım..hayır ayrılmamak değil ama buna alışmam cok zor olucak :/ diceksiniz aldatılmıssın nesi zor olcak ama öyle değil işte ben sewiorum gururum ayaklar altında ama seviyorum ayrılmak için bi sebeb bulmalıym acı cekmek istemiorm:( sonra kendi yolumu çizeyim..:icecream:

yani sana bişey yapmalı ki ondan soğumalısın bunu istıyosun canım ozamana zamana bırak seni üzdüğü anda bırak
bu arada alakasız olcak ama burcun ne ? merak ettim

daha 18 yaşındasın evliliği düşünme bence arkadaşlarınla gez toz okulunu oku evlilik nasıl olsa olur...
hem seni bi daha aldatmıycağı ne malum ayrılıp ayrılmamak sana kalmış ama bence yüzük falan da takma

çok küçükmüşsünüz msjlaşma olmuş sadece. eğer şuan değiştiyse her yönüyle kafana uygunsa biraz daha devam edebilirsin. işi gücü var mı hayata bakışınız gelecekten beklentileriniz benzer mi aile yapısı size uygun mu vb. ama 18 yaşında bu kararı verme. gitsin askere, o arada anlaşamazsan ayrılırsın. bu arada sen üniversite okumayı düşünüyor musun? eğer öyleyse ilkokul mezunu biriyle olmak zor bir durum değil mi? ne bileyim ya ben kabul edemem, ailem de kesinlikle karşı çıkar. bi de bu açıdan bak.

daha 18 yaşındasın evliliği düşünme bence arkadaşlarınla gez toz okulunu oku evlilik nasıl olsa olur...
hem seni bi daha aldatmıycağı ne malum ayrılıp ayrılmamak sana kalmış ama bence yüzük falan da takma

Katılıyorum madem ayrılamıosun ozaman yüzük falan takma zamaana bırak biraz

yaşın çok küçük ya evliliği falan düşünme yok illa evlencem diyosan bu çocukla evlenme bari anlatıyoruz ama sen ayrılmamakta ısrar ediyosun.benneyaptımki

evlilik ne kadar basit görülüyor, boşanma sayıları bu yüzden artıyor işte.. 18 yaşındasın, defalarca aldatılmışsın ve arada kültür farkı olduğundan bahsediyorsun.. sen de ondan emin değilsin ki burda konu açıp rahatlamak istiyorsun..

valla bu kadar sözün üstüne daha ne denir bilemiyorum...

delikafadulden

sen kafa buluyorsun değil mi bizimle ":icecream:" şu ifade onu düşündürttü.akannehir

Aldatmayı Nasıl Affedebiliyorsun..
Ben Dün Gece Ciddi Olan İlişkimi Bitirdim Sırf Face Hesabını Yakaladım Ve Sırf Kızlar Ekliydi Diye..
Lütfen Tekrar Bir Düşün Bence En Önemli Sorun Bu..

:uhm:Kızlar kafam okadar karışık kı...2 yıllık bir ilişkim var.ilk başladığımızda onu sevmiyodum sadece hoşlanıyodum cünkü cok büyük bir aşk acısı yaşamıştım çivi çiviyi söker diye gittim onla çıktım zaman geçtikçe onu çok sevdim!! çok sevdim..! ve beni aldattıgını öğrendim bir defa değil birçok kez.:a015:.lanet olsunki affediciyim hep affeden ben oldum Neden aldattığını hiç bilmedim cünkü birlikteyken okadar mutluyuz ki..Neyse bunlar ilk çıktığımız zamanlarda oldu..Buarada annemi kaybettimsenağlama hep yanımda oldu benimle ağladı ve o zamandan sonra aramızda yüzük taktık..hiçbir yanlışını görmedim bu hafta muayane olucak mayısta askere gidicek...Aileside biliyor ilişkimizi ailemle konuşmak istiyolar yüzük takalım diye..'' ve şuda var o okumuyor ilkokul mezunu bense okuyorum ilerde bu sorun olur gibi geliyor aldatmaları falan ama cokta seviyorum ne yapmalıyım ben hiçbirşey bilmiyorum kafam okadar karışık ki arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim yardımlarınızı esirgemeyin..konuşalım biraz rahatlıyım

beni defalarca aldattın yüzük takacağım insan sen değilsin kusura bakma ben işin bu boyutunu düşünmedim :delphin: diye söyler ayrılırsın gık ! diyemez demeye hakkı yok haa şayet bak değiştim derse 1 kere değil defalarca! diye cevap verir benim eşim olacak kişinin sen olduğunu sanmıyorum dersin... kolay değil elbet... sen anne acısını yaşamışsın bu acı sana çokta birşey yapmaz bence... 2 yılına yazık olmuş gerçektende... arkadaşın biri doğru söylemiş yüzük takalım demesi askerdeyken seni garantiye alması ve beklemeni sağlamak içindir... erkek aklı işte... o adam seni askerde de aldatır... yol ver gitsin sakın üzülme çünkü gözü dışarda adamın egoist pislik :umursamaz: kaba olduysam özür dilerim ama aldatmanın affı yoktur!! unutamazsın çünkü!!!

Canım anladığım kadaryla bu aldatma olayları ilişkiniz yeniyken yaşanmış ve üzerinden uzun zaman geçmiş, bunu fazla dert etmemişsin daha sonra çok sevdiğinden affetmek istemişsin... Zor zamanında yanında olmuş ve ona daha çok bağlanmış okdar normal ki ama şuanki kafa karışıklılığın tek sebebi seni öncedn aldatmış olması bahaneler arıyosun ya okul falan diosunn ama altında yatan tek neden bu daha önce aldatılmış olmak, şimdi iş ciddiye binmeye başlayınca kafa karışıklılığın artmasıda çok doğal canımm..
ama bence bu önemli kararı o askere gidince vermelisin.. Şuan da benmde sevgilim asker ve değerini daha iyi anladım bu tam terside olabilirdii.. O yüzden sende ciddi bişey için askerliğin bitmesini beklemelisin bu dönemde ilişkini sınaya bilirsin. O yanında olmadan hayat nasıl devam edicek bi gör, baktın onsuzda oluyo, ayırılsınn canımm.. Pişman olucağın kararlar verme her iki seçenekte te pişman
olma olasılığın yüksek, ondan ayrı geçiriceğin zamanda daha net kararlar alıcaksın emin ol
ama bence askerliği bitirmeden yüzük olaylarına girme derim...

arkadaş işallah kafa buluyodur bizimle böle bişeyin gerçek olması akannehir

canım kusura bakma ama ben bu ilişkinin geleceğini göremiyorum
bugün aldatan ilerde gene aldatır.
yol yakınken dön bence

arkadaşlar anlatamıyorm ben derdimi aldatmayı bikere kabullenerek hata yaptım ama o konular kapandı..şimdi he rşey cok güsel nsl ayrılabilrim onu soruyorm sze..!

aldatan adamdan hayır gelmez ben senin yerinde olsam hemen ayrılırdım kusura bakma bu benim görüşüm sevgi karın doyurmuyor

Back
X