arkadaşlar yardım!3 gündür çarpıntım var

melis84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
42
3
36
Kocaeli
3 günür ara ara çarpıntım oluyor. nefesim yetmiyor sanki.bu arada 34 haftalığım.bu cumartesi randevum var. söylüycem doktoruma ama size de bi soruyum dedim.normal mi acaba?bugün iş çıkışı kan sayımı yaptırıcam.kansızlıktan da olabilir diye duymuştum.başka çarpınntı sorunu yaşayan var mı?

39+4 günlüğüm bende de çok oluyordu ilk aylardan beri rahim yukarı çıktıkca zorluyor nefes almayı canım çarpıntı yapıyor benimkide hala aşağı inmediği için mesela devam ediyor işte nasipse yarın suni sancıyla doğumumuz olucak

benim de benim deeee:))içim rahatladı ya 33. hafta bitti benim de çok rahatsız oluyorum özellikle geceleri,2-3 yastıkla ancak yatıyorum,alçakta yatınca kalbim fırlayacak gibi oluyor

Merhaba bende 33cü haftama girdim ilk kez bende de olmaya ba$ladi yalniz bende ki nefesim kesiliyor gibi sanki gögsümün üzerinde agirlik ta$iyormu$um nefes alamiyormu$um gibi. Zaten internette felan okumu$tum bunlarin son haftalara dogru olacagini o yüzden dinlenmeye ve ba$ka $eyler dü$ünmeye çali$iyorum.
Örnegin südyen artik ta$imiyorum ya ben :D Sizi bilmiyorum ama yatamiyorum rahat rahat.. Sadece di$ari çikarken takiyorum :17:

Ama elbette kontrolünde doktoruna sorabilirsin, dedigin gibi kansizlik felan varsa o ki$ilerde bu daha fazla hissediliyordur tabii. Umarim öyle bir$ey yoktur ama doktorumuza her saglikla ilgili ya$adigimiz her yeniligi söylemede fayda var. :34:

arkadaşım bende de oldu ve uzun sürüyor çok rahatsız ediyor allah yardımcımız olsun yastığını yükselt ve aşırı yemek yeme bide kansızlık varmı diye baktır ...ekstra kan şurubuna ihtiyacın vardır belkide ben 29. haftadayım benim çarpıntılar şimdiden başladı...

dedmek ki çoğunlukla 32,33. haftalardan sonra karşılaşılıyor bu durumla,yalnız olmadığıma sevindim doğrusu:66:

Back
X