Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

İnsan biri laf taşıdığında bile ne kadar kötü hissediyor. Kocam dediğiniz adam bunu yapacak. Çok ayıp valla. Kendisine söyleyin, sen laf taşıyorsun ben de seninle hiç bir şey paylaşmam deyin.

Huylu huyundan vazgeçmez.Onu da yaptım zamanında yok değişen bir şey.Bir bahane bulur yine o.

Sorununuz eşininizin adam olmaması ve ailesinin de beş para etmez insanlar olması çok da sorgulayıp kendinizi yipratmayin bence.Eşiniz annesiyle daha cok sey paylasiyor ,onunla mutlu ve annesi de bu durumdan memnun.Araya girdiginiz anda rahatsizlik duyup engelliyorlar sizi hatta gelecekte de bu rahatsizligi yasamamak adina sizden ayrilmayi dahi planliyor belli ki esiniz..Ne yapilmali.Bence mesafenizi koyun artik ne haliniz varsa gorun diyebilecek kadar mesafe lazim ve bunu yaparkende kendinizi ne üzün bunlar icin ne de sorgulayıp yipratin.Siz fazla önemsemissiniz bu insanları kendilerini sayenizde önemli hissetmisler.Bundan sonra bu kadar onemli hissettirmeyin bunlara kendilerini ki zaten önemli de degiller hatta bana göre bunlar cok kalitesiz insanlar.

Eşim kv nin altın yumurtlayan tavuğu çünkü.Aslında zehirliyor kendini de haberi yok.Eşim bu zamana kadar annesine kardeşlerine bakmış.Benimle evlenirken kuruşu yoktu.Bir inşaat halinde ev vardı.Onu da ben karşıladım masraflarını.Şimdi de yaptıkları hiç hoş bir şey değil.Kv nin amacı altın yumurtlayan tavuğu tekrar kazanmak.Ama bizim ahmak bunun farkında değil.İş işten geçince anlar ama ne diyeyim ki!Altın yumurtlayan tavuğunu dizinin dibinden ayırmamasının sebebini anladınız mı?Bende çalışıyorum.Ama artık kendime.Huzurum bozuluyor ama artık herşey benim için.Deiğinizi yaptım oralı olmadım ama kv çocuğa bakıyor ister istemez fitne fücur yüzünü görüyorum.Moralim sıfırın altına iniyor.Cahil diyordum önceden de cahil değiller zır cahiller inanın ki.

kayınım hakkında konuşmam aslında şöyle.Ev yaptırdık kaynım mütahit gibi yardım ediyor gözüküyordu çünkü kendi de ev yaptırmıştı.Bize güya yardımcı oluyordu.Sonra çimento demir falan derken bizden aldığı para ile kendi verdiği parayı fark ettik.Yani bizden fazla alıp bir kısmını cebe indirip geri kısmını ödüyordu.Bunu fark ettik.Onda demiştim böyle böyle diye.Onu bile anlattı.Yani kötü olan ben oluyorum hep.Konuşmazsam da göz göre göre soyuyor ama.
Konuşunca soymuyor mu

Kari gibi laf tasimak nedir diycem bende bir kadinim ben yapmiyorum laf tasima olayini peeeh

Laf taşımak zaten ayıp bir şey hele ki bunu bir erkegin yapması gercekten fena bir durum. Hani erkek biraz daha ketum olur, az ve öz konusur ya.

Esiniz sanirim sorumluluk almak istemeyen biri mi? Yani her seyi sizin uzerinizden hallediyor. Siz kotu oluyorsunuz ama o da diyecegini diyor.

Yani laf tasımanin ona ne faydasi olabilir ki baska. Demek ailesi o laf getirince onu takdir ediyorlar. Hani dedikoducu kadınlar dedikodu yapani sever ya.

Siz de laf tasımazsa onu daha cok takdir edin yani sizin odülunuz daha buyük olsun.

Icinize eşinizin bosanmak icin plan yaptığı şüphesi düşmüş bir kere. Bence onu beklemeyin, siz boşanma davası açın.

Bu şüpheniz haklı ise; daha erken kurtulmus olursunuz. Hem çocuğunuz küçük olduğundan alışması daha kolay olur.

Şüphenizde haklı değilseniz bile zaten ortada bir aile birliği yok. Icinizde acabalarla yasamaktan kurtulursunuz.

Laf taşımak zaten ayıp bir şey hele ki bunu bir erkegin yapması gercekten fena bir durum. Hani erkek biraz daha ketum olur, az ve öz konusur ya.

Esiniz sanirim sorumluluk almak istemeyen biri mi? Yani her seyi sizin uzerinizden hallediyor. Siz kotu oluyorsunuz ama o da diyecegini diyor.

Yani laf tasımanin ona ne faydasi olabilir ki baska. Demek ailesi o laf getirince onu takdir ediyorlar. Hani dedikoducu kadınlar dedikodu yapani sever ya.

Siz de laf tasımazsa onu daha cok takdir edin yani sizin odülunuz daha buyük olsun.

Ya anlatamazsınız.Kv onu büyümemiş etkisi altında.laf taşımasa sorun çıkmayacaktır ya da bunları öğrenmeyecektim belki.Ama ilahi adaletin terazisi şaşmaz.Ona anlatmaya çalıştıklarımı bile iletmiş.Yani cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor demiş atalar ya!Onun acısını çekiyorum hep.Susmak güzel ama bir iki hafta sonra yine aynı şeyler yani döngü sürekli.

Icinize eşinizin bosanmak icin plan yaptığı şüphesi düşmüş bir kere. Bence onu beklemeyin, siz boşanma davası açın.

Bu şüpheniz haklı ise; daha erken kurtulmus olursunuz. Hem çocuğunuz küçük olduğundan alışması daha kolay olur.

Şüphenizde haklı değilseniz bile zaten ortada bir aile birliği yok. Icinizde acabalarla yasamaktan kurtulursunuz.

Orasını çok düşündüm ama çok masraf ettim.Masrafımı nasıl alacağım? Onu düşünüyorum.

Evet hep soru işaretleri ile yaşıyorum.

Ya anlatamazsınız.Kv onu büyümemiş etkisi altında.laf taşımasa sorun çıkmayacaktır ya da bunları öğrenmeyecektim belki.Ama ilahi adaletin terazisi şaşmaz.Ona anlatmaya çalıştıklarımı bile iletmiş.Yani cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor demiş atalar ya!Onun acısını çekiyorum hep.Susmak güzel ama bir iki hafta sonra yine aynı şeyler yani döngü sürekli.
Allah yardimcıniz olsun cidden anlamayana laf anlatmak kadar zor bir sey yoktur. Arada keske bir aile buyugu olsa da esinize akil verse siz soyleyince kotü olursunuz ki anlamiyor da. Ama o sozu dinlenir buyukler de kalmadi ki. Tartisarak kendinizi yormayın. Hakkinizda hayirlisı olsun insaallah.

Allah yardimcıniz olsun cidden anlamayana laf anlatmak kadar zor bir sey yoktur. Arada keske bir aile buyugu olsa da esinize akil verse siz soyleyince kotü olursunuz ki anlamiyor da. Ama o sozu dinlenir buyukler de kalmadi ki. Tartisarak kendinizi yormayın. Hakkinizda hayirlisı olsun insaallah.

Hakkımı arayınca hep haksız çıkardılar.Kaynım yapınca hak hukuk oluyor onların gözünde kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorlar aynı şeyi ben isteyince yada yapınca yok.bana gelince guguk oluyor hep nedense.hatta eşimin bana söylediği aile içinde bazı şeyler görülmez dedi.Yani ailesinden biri yapınca görmezden geliyorlar aynı şeyi ben yapınca düşünün artık.Allahın adaletine sığındım hep.

QUOTE="sommeke35, post: 53938834, member: 824385"]Dediğiniz gibi düşünüyorum ama yok.Halen aynı terane işte.İşin aksi eşim annesi ile uzun süre beraber yaşamış çok bağlanmış.Eşimin diğer kardeşleri öyle değiller.Onlar için aile eşi ve çocukları her ikisinin de.Benim eşim için aile kv kendi ve çocuk.Yani ben kimim dış kapının dış mandalı.İşin aksi ne görümce konuşuyor benim ile ne kayın.Aslında konuşmayacak muhattap olmayacak benim ama ben büyüklük gösteriyorum.Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor.[/QUOTE]
Esin seni saymazsa kimse saymaz karısına saygı gosterilmemesi kendisinin gucune gitmiyecek mi peki? Bunları eşinle ılımlı sakin bi şekilde konuş başkalarının yanında özelini konuşmak mahremiyete aykırıdır bunları öğrensin artık ya...

QUOTE="sommeke35, post: 53938834, member: 824385"]Dediğiniz gibi düşünüyorum ama yok.Halen aynı terane işte.İşin aksi eşim annesi ile uzun süre beraber yaşamış çok bağlanmış.Eşimin diğer kardeşleri öyle değiller.Onlar için aile eşi ve çocukları her ikisinin de.Benim eşim için aile kv kendi ve çocuk.Yani ben kimim dış kapının dış mandalı.İşin aksi ne görümce konuşuyor benim ile ne kayın.Aslında konuşmayacak muhattap olmayacak benim ama ben büyüklük gösteriyorum.Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor.
Esin seni saymazsa kimse saymaz karısına saygı gosterilmemesi kendisinin gucune gitmiyecek mi peki? Bunları eşinle ılımlı sakin bi şekilde konuş başkalarının yanında özelini konuşmak mahremiyete aykırıdır bunları öğrensin artık ya...[/QUOTE]

Çok denedim çok anlatmaya çalıştım.Ama sonuç hüsran malesef.

Back
X