Bebek Beslenmesi Arkadaslar yardim edin bana

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ozenhilalsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
4
0
1
34
Benim kızım 2 aylik ve kayinvalidem kızımın agzina surekli yemek sularindan parmagiyla batirip veriyor dun gecede limonlu tuzlu salata suyundan verdi acaba zarari varmi korkuyorum

Kayınvalidenize söyleyin bebeğinizin sindirim sistemini bozmasın onun midesi onları kaldırırmı çok sinir bozucu

Doktor kontrolune gıderken kayınvalıdenızı de goturun yanınızda ve suan bebegıme dısardan bırsey verebılırmıyım dıye sorun o gereken cevabı verecektır boylece sızde kotu olmamıs olursunuz eger bıraz anlayısı varsa oda gereken dersı almıs olur sonrasında vermeye kalkarsa doktorunuzun soyledıklerını kıbar bır dılle hatırlatırsınız,hıc engel olamıyorsanız sofra kuruldugunda alın bebegınızı emzırme yada alt degıstırme bahanesı ıle cıkın odadan sofra kalkana kadarda donmeyın
Bırlıkte yasamıyorsanız yemek saatlerınde gıtmememye ozen gosterın

Eskilere göre bişey olmaz ama doktorlar karaciğer ve pankreas tam gelişmediği için asla verilmemesi gerektiğini söylüyor..az sabır etse yahu 6.ay da tattırılcak zaten neyin telaşı bu?akıllarınca böyle yapılırı mı gösteriyor:)

Kesle anlasalar bide takmislar herkes pirinc unuyla muhallebi yap sutle suyu karistitip vericekmisiz

Pirinç ununun bebeğe bir vitamini yokki karın doyurur sadece sen tamam tamam de kendi bildiğini yap veriyorum de geç anlatamazsın çünkü seni bilinçsiz görüyorlar hepimizi öyle diyemezsinki senin doğrun aslında yanlışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…