Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar arkadaşlar yardim edin elektriklenen saclarrrr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kalpisyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
3
0
33
Kızlar yardim ya saçların çık elemtrikleniyo ve yüzüme yapışıyor ayrıca zayıf ve Sönük elektriklenince Dahada sonuyo

Kızlar yardim ya saçların çık elemtrikleniyo ve yüzüme yapışıyor ayrıca zayıf ve Sönük elektriklenince Dahada sonuyo

Selammmm,

Genelde elektriklenen saçlar için nem ve hacim veren şampuanlar en iyi çözümdür.Özellikle sülfat içermeyen şampuanları tercih etmekte fayda var..
Ben, Carol's Daughter Sulfat İçermeyen Nemlendirici Şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.Linkini size veriyorum..Umarım sizde çok memnun kalırsınız mutlaka deneyin..

http://tr.strawberrynet.com/haircar...-nemlendirici-şampuan/143215/?CatgId=p#DETAIL

iyi günlerrrr

nemlendirici şeyler öneriliyor ama saçın yapısıyla alakalı birşey değil ki ya bu olay .... saça neden etki eden birşey kullnamayı düşünüyorsunjuz hemen

ben uzun süredir loreal elseve'in mucizevi yağını kullanıyorum ikinci şişenin dibine vurmuş durumdayım. duştan önce,sonra, saçı taramadan önce vs. sürekli kullanılabilir. genelde saç uçlarına sürüyorum tabi ama en son elimle saçımı düzeltirken üst kısımların da üstünden geçiyorum elektriklenme kalmıyor

Selamlar arkadaşlar elektriklenen saçlar için çözüm arayışındasınız gördüğüm kadarıyla.Kolay şekil almayan saçlar için önerim Avon Lotus Shield Teknolojisi İçeren Elektriklenmeyi Kontrol Etmeye Yardımcı Durulanmayan Bakım Losyonu ve yine Avon Fas Argan Yağı İçeren Durulanmayan Saç Bakım Serumu.Hangisini tercih ederseniz bilginize... Hayırlı Günler

morphose un serumlarını öneririm keratinlisini kullanıyorum aynı sorun bende de vardı şimdi çok memnunum

Elseve mucizevi yag al canim . Dustan cikinca eline her sefernde bir defa sıkıp saclarna sur .. sac miktarina gore uc dort defa tekrarla .. yagli gorunum bermiyor parlak canli gorunum kazandryr ve elektrklenmeye birebir

X