Arkadaşlar yardım edin lütfen.4 hafta 6 günlük hamileyim

KHN

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
110
115
18
43
Arkadaşlar Merhaba,
Çok şükür 4 hafta 6 günlük hamileyim.Dün ultrasonda bebişimizi henüz göremedik :( 6 haftadan önce görünmez dedi doktorum.Tecrübeli arkadaşlar,siz bebişinizi hangi aşamada gördünüz???

Panik yapmayın daha çok küçük görünmemiş olabilir.Belki geç döllenme bile olmuş olabilir beta hcg kaçtı

Panik yapmayın daha çok küçük görünmemiş olabilir.Belki geç döllenme bile olmuş olabilir beta hcg kaçtı
Saol cesaret verdin.Test yaptırmaya gerek yok dedi iki doktorda.Kan değerinin yükselmesi önemli değil önemli olan rahimde bebeği görebilmek dedi.Önce bebeği görelim testlerin hepsini yapıcaz zaten dedi :)

canim görünmmemesi normal daha cok kücük bazilarinda 6 haftayi buluyor görünmesi

Ilkinde kaç haftalikti bilmiyorum keseye bakmak için çağırmıştı. Sonra 6 haftalıkken de kalp atışını dinlemek için gitmiştik. Ikinci de direk 7 haftalıkken gitmiştim. Tekrar tekrar gitmeyeyim diye. Bence normal bebek küçükse gorunmeyebilir

canim görünmmemesi normal daha cok kücük bazilarinda 6 haftayi buluyor görünmesi
Saolun kızlar inanın çok moral oldu bana.İnsan ister istemez stres oluyor :( Ayın 27.sinde Rabbimin izniyle 6. Haftaya girioz ve o gün randevumuz var.Bakalım neler olucak,heycanla bekliyorum :))

Ilkinde kaç haftalikti bilmiyorum keseye bakmak için çağırmıştı. Sonra 6 haftalıkken de kalp atışını dinlemek için gitmiştik. Ikinci de direk 7 haftalıkken gitmiştim. Tekrar tekrar gitmeyeyim diye. Bence normal bebek küçükse gorunmeyebilir
Teşekkür ederim canım bnm.Kese görünmedi henüz.Çok erken dedi doktorumuz.Bakalım ayın 27 sinde 6 haftalık olunca görüncek mi?Rabbim yardım etsin inşallah

Teşekkür ederim canım bnm.Kese görünmedi henüz.Çok erken dedi doktorumuz.Bakalım ayın 27 sinde 6 haftalık olunca görüncek mi?Rabbim yardım etsin inşallah
Inş görünür canım sıkıntı yapma. Benim ilki tedaviyle oldu o yüzden sık sık gidiyordum. Ikinci de daha rahattim

Inş görünür canım sıkıntı yapma. Benim ilki tedaviyle oldu o yüzden sık sık gidiyordum. Ikinci de daha rahattim
Canım benim rabbim evlatcıklarına sağlık sıhhat versin.Bende yazdan sonra tüp bebek tedavisi düşünüodum çünkü Endometriozeden dolayı 2 ameliyat geçirdim bu sene.yaş 34 olduğu için belki normal yolla olmaz dedim ama Allahıma şükürler olsun ki hamile kaldım :) İsteyen herkese inşşşşş

Canım benim rabbim evlatcıklarına sağlık sıhhat versin.Bende yazdan sonra tüp bebek tedavisi düşünüodum çünkü Endometriozeden dolayı 2 ameliyat geçirdim bu sene.yaş 34 olduğu için belki normal yolla olmaz dedim ama Allahıma şükürler olsun ki hamile kaldım :) İsteyen herkese inşşşşş
Aminn. Benim de ilki o yüzden olmuyordu ama kıstım küçük olduğu için ameliyat a gerek kalmadan tedaviyle oldu. Hayırlı uğurlu olsun . Sağlıkla al kucağına

Ben bugün gittim beş haftalık dedi kese göründü ve haftaya gel kalp atışını öğrenilecek

Vajinal ultrasonda 5.hafta ortasında, normal ultrasonla da 7.haftada görmüştüm.
Panik yapmayın, çok normal.

• Beğen
Reactions: KHN
Back
X