Arkadaslar yardim edin lutfen

Ben olsam asla söylemezdim şunu bunu yaşadım diye.
Geçmişi boşver derdim.
Hiç bahsetmeye gerek yok.
Dürüstlük başını ağrıtabilir sonra.
Kavgalarda, tartışmalarda saçma sapan laflar edebiliyor insanlar.
Bence oldu bitti sonuçta, artık üzülme.
Sen sevmişsin ve yaşamışsın. Kendini kullanılıp atılmış gibi görmemelisin bu yüzden.
Bunu pis bir şey olarak da görme. Sana zarar verir sonra bu düşüncelerin.
Önüne bak bundan sonra.

insan bir şeyler yaşar yaşamaz, pişman olur olmaz, o herkesin kendi bileceği iş bence, kimseyi yargılayamam...

tanıştıgın kişinin hayata bakış açısını öğrenırsen, bu gibi şeylere önem verir mi vermez mi onu en basta anlarsan ona göre hareket edersin. gerçi hangi görüşten olursa olsun çogu erkek bekarete önem veriyor ülkemizde. ama önem vermeyen erkekler de var tabi. o yüzden seni yargılamayacak, bu konulara takılamayacak biriyle görüşmen en iyisi...

kusura bakma arkadaşım senin başın ağrımasın diye bi insanı kandıramazsın kaldı ki yalan üstüne kurulan bi yuva ne derece sağlam olur
he ayrıca göze alamıyosan yapmıcaksın yaptıysan da sonuçlarına katlanıcaksın

kandirmak degilki anlatmamak.. gecmise saygi!!

saten ortaya cikmayacak mi yani kandirilmiyor ki kimse?

gerci bizim türk erkekleri kandirilmayi tercih ediyolar, gerceklerle aralari pek iyi degil malesef!

tövbe ettiğinizi söylemişsiniz
Rabbim kabul etsin ve aynı hataya bir daha düşürmesin inşallah
bence bunu evleneceğiniz kişiden saklamanız hata olur, onu kandırmak haksızlık olur
tövbe etmişken dürüstlüğünüzü bozmayın
eğer evlilikte ikiniz de ciddiyseniz dile getirin, o da net bir şey söyler
kabul ederse devam edersiniz, etmezse sizin pişmanlığınızı ve samimiyetinizi anlayan biriyle devam edersiniz
yalnız önemli bir nokta var ki güvenmediğiniz bir erkekle bu durumunuzu paylaşmayın
çünkü kızların saflığını kullanan ahlaksızlar var
ben seni seviyorum, seninle evlenmek istiyorum deyip sizi yine aynı hataya düşürmek isteyen olabilir
siz samimi pişmanlığınızı devam ettirip dürüst olduktan sonra, Allah sizin yardımcınızken kim size zarar verebilir ki

yardim edin demissin konu sahibi

biz sana nasil yardim edebiliriz bu konuda?

ve yasadigin tü kaka birsey degil.. off gercekten degil..

ben 21 yasindayim ve bakireyim tamam ama evlilik disida sevdigim bir insanla cinsel iliskye sicak bakiyorum.. illa bir imza gerekmez sevdigimle aski tatmaya

ha belki sonra ask bitebilir, yapacak birsey yok

Ben olsam ciddi olmayan bir ilişkide asla söylemem,kimseyi ilgilendirmez benim özelim sonuçta....

Ama ciddi bir ilişki başından belli olur ki,bağlanmadan dürüstçe söylemekte yarar var. Ama bu söyleme şekli, böyle bir hata yaptım çok pişman oldum,öldüm bittim diye ağlaya zırlaya değil..
Arkasında durarak böyle bir şey yaşadım evet ama sonra gördüm ki evlilik öncesi ilişki çok saçma ve rahatsız edici bana göre değil,bir daha yapmayacağıma yemin ettim..der konuyu uzatmam..İlla soruları olur,makul olanlara cevap veririm ama haddini aşma sınırını da çizerim.. Böylece karşındaki insan seni kullanmaya kalkamaz!(Madem bakire değilsin yapalım gibi...)

Hem de dik durup hata bile olsa yaptığının arkasında durmak önemli,karşındaki insanın sana saygı duyması açısından da önemli..Yalanlar üzerine gelecek kurulmaz...

bazıları dalgaya almış bazıları saldırmış
hayret ediyorum ya nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize
yok yaptıysa şimdi neden pişmanmış
herşey insanlar için ya bu kadar olmayın!!

konu sahibi sana gelince
yaşadığın şeyi yadırgamıyorum sevmiş yapmışsın ilişkin bitmiş şimdide sıkıntıya girmişsin
bunda hiç bişey yok
burda neler okuyoruz veya hayatta neler görüyoruz kendini tek gecelik ilişkilere veren yada her sevgilim dedğiyle beraber olanlar, miğde almıyor ya
ha onlar tabiki pişman olmaz karakter meselesi
senin pişman olmanı hiç yadırgamıyorum o yüzden
ve derdinide insan gibi anlatmışsın kötü yaklaşılcak hiç bişe göremedim yazdıklarında ben
canım bir ilişkiye başlarsan ilişkin ciddi bi boyuta ulaşmadıkça sakın söyleme
seni doğru düzgün tanımayan insan hakkında yanılgı içine düşebilir
hem ilişkin ciddi değilse evliliğe gitmiyorsa karşındakini hiç mi hiç ilgilendirmez bu durum
bunlar benim fikri

Bence söylemelisin, karşındaki eğer adam gibi adamsa mutlaka kabul edecektir. Günümüzde çoğu erkek evlenmeden önce böyle şeyleri yaşadığı için zaten bakire kız isteme hakları yok. Eğer adam yaşamadıysa da yine kendi bilecektir. Aşk ve sevgi olduktan sonra bi zarın önemi olamaz.

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim cevaplariniz icin kimseyle paylasip dertlesemiyordum cok bunalmistim inanin kendime geldim dusuncelerimi toparladim biraz

boşver canım ne kadar bunalsanda böyle bir şeyi kimseyle paylaşma zaten

kandirmak degilki anlatmamak.. gecmise saygi!!

saten ortaya cikmayacak mi yani kandirilmiyor ki kimse?

gerci bizim türk erkekleri kandirilmayi tercih ediyolar, gerceklerle aralari pek iyi degil malesef!

Kişi ne olur ise olsun senin yalancı olmana gerek yok ki evlendin kandırdın vicdanen ne olacak ? Kul hakkına girer nasıl kandıracaksın o zaman ? Ve sen kendini ne olarak görüyorsun ki böyle eyleme giriyorsun arkasında duran kadınlar artıkça bu mesele kapanır kusura senin gibiler yaşarım kandırırım mantığı ile yaşadığı için biz bu ülkede bu haldeyiz.

İlişkinin başında dimdik durarak söylemek en iyisi ben yaşadım çünki aileler tanışma arefesinde söyledim kaldıramadı bayağı kargaşa oldu sonra daha çok kötü oluyorsun onca zaman anılar kalıyor en başında söyle ağlama sızlama çünki öyle yaparsan acındırıyor diyecek klasikdir her gün biri ile yatanlar ile kıyaslar sonra ve aklında kesinlik ile cinsellik yaşayacağı düşüncesi olmaması gerektiğini buna yakın bir eylemde biteceğini belirt.

Allaaah korusun senin yerinde olsam öncelikle bir süre zaten hayatıma kimseye alamazdım bu hatamdan dolayı kendimi toparlamaya çlşırdım... olaki biri hayatıma girmişssede önüme gelenede kendi açığımı vermezdim ha ciddilşir nebiliyim ailenle tanşııym ediyim vs durumları olur ozaman açıklarım ki zaten adam çok sevdiyse bu yüzden terkedip gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…