arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

sad_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
247
0
46
Ankara
lütfenn yardımmm bu sene nişanlandık ve bu yıl 3. yılımız yani almadığım hediye kalmadı traş makinesi, saat , mont , kazak - pantolon , puzzle, sihirli kupa, nike eşofman takımı ve şapkası; traş makinesi... yani almadığım şey kalmadı ve bu nişandan sonra kutlayacağımız ilk doğum günü özel olmasını istiyorumm ilginç fikirlerr bekliyorum bana yardım eder misiniz?

eğer maddi imkanınız ve arabanız varsa 1 gnlüğne şehir dışına kaçın romantik romantik :16:

eğer maddi imkanınız ve arabanız varsa 1 gnlüğne şehir dışına kaçın romantik romantik :16:

o konuda maddi imkan sorun deil de ikimizde çalışıyoruz ve doğum günü hafta içine geliyor:( o yüzden bu öneriyi yapamayacağım artık evlenince yaparım ama güzel bi düşünce tşk ederim:) böyle çok deişik bişey olsun istiyorum

biz 5 yıldır birlikteyiz ve ilk sene birlikte kutlaya bildik o kadr :43: bide farklı şehirlerde olunca olmuyo :43::43::43:
canım evlenince diye erteleme hiç bu zaamnlarınızı bizim elimizde olsa ne güzel anılar eklicez aşkımıza ama işte offff offffff :43:

oyuncak araba
playstation
pc oyunları
ismine özel kol dugmesi
sevgili kitabı...

secenek cok ama gerek yok... :1:

en guzel hediyeyi.. yani seni almış zaten bide üstüne hediye mi vericeksin canıııımmm :35::35:

biz 5 yıldır birlikteyiz ve ilk sene birlikte kutlaya bildik o kadr :43: bide farklı şehirlerde olunca olmuyo :43::43::43:
canım evlenince diye erteleme hiç bu zaamnlarınızı bizim elimizde olsa ne güzel anılar eklicez aşkımıza ama işte offff offffff :43:

:( ayyy canım benim anlaşılan sen byaaa bi dertlisinn :( keşke elimde olsa ben işten izin albilsem bile bakalım o alabilcekmi ama bu fikri biraz düşüneyimhaklısın ilerde evlenince anlatacak bi anısı olurr:)

oyuncak araba
playstation
pc oyunları
ismine özel kol dugmesi
sevgili kitabı...

secenek cok ama gerek yok... :1:

en guzel hediyeyi.. yani seni almış zaten bide üstüne hediye mi vericeksin canıııımmm :35::35:

:D dimi tatlımm kendimi bi pakete sarıp vermişim zaten:) ama olsunn benim sevgilim olmuş o yüzden hediye alıorum ben teşekkür amaçlı:)

canım siz bi ara ayrlıyodunuz baya kötüydü durumlar noldu akıllandımı artık seninki

:( ayyy canım benim anlaşılan sen byaaa bi dertlisinn :( keşke elimde olsa ben işten izin albilsem bile bakalım o alabilcekmi ama bu fikri biraz düşüneyimhaklısın ilerde evlenince anlatacak bi anısı olurr:)

valla canım evlilik öncesi anılar daha tatlı oluyo.biz resmen ünv de yaaşmışız şimdi hiç bişey yapamıyoruz :( ayda 1 günde 6 saat görüşebiliyoruz tel msn hariç tabi.olsun bizde sona doğru yaklaştık inşallah bi an önce kavuşcaz ama nişanlılık dönemini doya doya yaşıcaz :52: o gün olmasa bile aklında olsun bu yap derim :34:

:D ben bunu dert olarak görmedim ki sadece paylaşmak istedim yorum yazmak istemessen saygı duyarım ama fikir versen daha güzel olur hani:)

utandırdın beni canım ya kusura bakma bu aralar canım çok sıkkın mazur gör olur mu :14:
bence onun için bir cafe ayarlayıp bir masayı resimlerinizle donatabilirsin nacizane fikrim ;)

canım siz bi ara ayrlıyodunuz baya kötüydü durumlar noldu akıllandımı artık seninki

evet tatlım biz bi ara ayrılmıoduk ben öle sanmışım:) benim nişan ardındaan psikolojim biraz bozulmuştu böyle kafam karışıktı oda bana ders vermek istemiş kendincee sonra bnden özür diledi ama çok üzdüm seni diye barıştık maşallahh o günden beride hiç tartışmadık şimdii iyiyiz çook şükürr sanırım nişanlılılğın ilk dönemleri ailelelr çok karışınca çok yordu bizi şimdi kimsede karışmıyo :)

google amcaya sor canım hemen cıkıyo karsına..

resimli bi kitap hazırlıyosun sevgiline resimlerini de kendin seciyosun... istediklerini yazabilirsin eglenceli hoş bişey :34:

hımmm şöyle bi baktımda onun içn baya bi uğraşmam gerek :D onu sevgililer gününde yapayım bence:) şimdiden taslak yaparım hemm iyi fikirr teşekkürlerr

Back
X