arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

merhabaa arkadaşlarr. konunun sahibi benim ama konuyu açtıktan sonra uzun zaman giremedim. nisan ayından beri aşk kavramı da önemini yitirdi benim için. çünkü nişan attım ben. böylesi umarım daha hayırlıdırr. hediye fikirlerim oldukça yazarım size yine de. hepinize konuma cevap verdiğiniz için çok tşekkürlerrr. özelliklee fikirleriylee bana yardımcı olan guicimm. herşey için teşekkürlerr. umarım nişanlanmışsınızdırr. ekim kasım gibi ypcaz demiştinn. umarım hepimiz çok mutlu oluruz. iyiki varsınız

senin yazdığını görünce çok sevindim okuyunca üzüldüm sad girl cüm ya.herşeyde vardır bi hayır.bz daha nişan yapamadık.sende daha güzel günler yaşarsın inşallah canım benim :29:

Konuyu tekrar gorunce cok sevınmıstım Malum yine aralık ayı geldı cattıi..Yasadıgınıza cok uzuldum..Hakkınızda hayırlısı olsun..quietnrkn ınsallah tez zamanda hayırlısıyla nısan yapmak nasıp olur..

Konuyu tekrar gorunce cok sevınmıstım Malum yine aralık ayı geldı cattıi..Yasadıgınıza cok uzuldum..Hakkınızda hayırlısı olsun..quietnrkn ınsallah tez zamanda hayırlısıyla nısan yapmak nasıp olur..

amin canım benim inşallah :16::29:
sen nasılsın bakalım :29:

canım yaa, 250 adet ne yazdınkiiiiiiii:))

bitanemmm
aşkımmmmmm
hayat seninle güzel
en çok bu şarkıyı seviyorum çünkü yağmur altında sen sölemiştin
gamzelerimde sen varsın vb :16:
ama tekrar tekrar aynısını yazdıklarımda vardı :1:

amin canım benim inşallah :16::29:
sen nasılsın bakalım :29:

bitanemmm
aşkımmmmmm
hayat seninle güzel
en çok bu şarkıyı seviyorum çünkü yağmur altında sen sölemiştin
gamzelerimde sen varsın vb :16:
ama tekrar tekrar aynısını yazdıklarımda vardı :1:

bende ıyıyım aıleler tanıstı bızdede ama hala soz nısan bısey yok Evlenme teklıfıde almadım :) Hatta bı ara bana evlılık teklıfı edecegını sandım yanılmısım :19: Nasıl evet demelıyım dıye bıle bıde konu acmıstım :29: rezıllık :31: Hala beklemedeyım Bıde konum var yol yordam gosterırmısınız dıye.. Konuyu okuyabılecek zamanın olursa bakmanı rıca edıyorum tavsıyeye ıhtıyacım var..:12:

bende ıyıyım aıleler tanıstı bızdede ama hala soz nısan bısey yok Evlenme teklıfıde almadım :) Hatta bı ara bana evlılık teklıfı edecegını sandım yanılmısım :19: Nasıl evet demelıyım dıye bıle bıde konu acmıstım :29: rezıllık :31: Hala beklemedeyım Bıde konum var yol yordam gosterırmısınız dıye.. Konuyu okuyabılecek zamanın olursa bakmanı rıca edıyorum tavsıyeye ıhtıyacım var..:12:

olsun tanışmış aileler bak bizde o da yok :1:
ben teklif olunca nasıl evet dicemi buldum :16::16::16:
bakıyom tatlım hemen :29:

bızımde aıleler tanısmazdıda Kayınvalıdenın atıklıgınden :) Benım annem rahatsız Engelı var ve hasta onu zıyarete gelmek ıstedı zaten babada yok evde erkek olmayınca aldı kızlarını Elını optugum gunun ertesı gunu geldıler Dogum gunumude kutladılar..Bıde annemı gorduler teyzemgılle tanıstılar cok streslıydım ama atlattık gıttı cok sukur..

Qui bizimkini ben telefonunu ıstedım vermedı oyun oynamak ısterken aldım elınden telefonu.. Sonra bana telasla kırıcı bı laf ettı.. Indım vapurdan geldı pesımden acıkladı..Evlenme teklıfı ıcın calacagı sarkıyı bı arkadasıyla bırlıkte calısmak ıcın randevulasmıslar Suprızı bozmamak ıcın benden saklamak ıstemıs olay buyuyunce gosterdı..

Hal boyle olunca ben hazırda beklıyodum..Sımdı beyzade yolda bı yere gıderken bana sordu.. Dedı ki sec pazar mı Pazartesı mı ıkısınden bırı..Bı yere gıdıcez cok begeneceksın suprız.. Bende pazarı sectım agzım kulaklarımda gezdım bı hafta..Hatta nasıl evet dıyecegımı falan belırledım :):) Anaaam bide ne goreyım adam benı Harbıye acık hava tıyatrosuna getırmıs :) Ben cok severım tıyatroyu cok guzeldı falan..Ama ben hala beklıyorum bı ara suratım dustu Begenmedın mı dıyo Begendım dıyorum ama :21: sımdı bu satırları gule gule yazıyorum sızlere.. :4:

bızımde aıleler tanısmazdıda Kayınvalıdenın atıklıgınden :) Benım annem rahatsız Engelı var ve hasta onu zıyarete gelmek ıstedı zaten babada yok evde erkek olmayınca aldı kızlarını Elını optugum gunun ertesı gunu geldıler Dogum gunumude kutladılar..Bıde annemı gorduler teyzemgılle tanıstılar cok streslıydım ama atlattık gıttı cok sukur..

Qui bizimkini ben telefonunu ıstedım vermedı oyun oynamak ısterken aldım elınden telefonu.. Sonra bana telasla kırıcı bı laf ettı.. Indım vapurdan geldı pesımden acıkladı..Evlenme teklıfı ıcın calacagı sarkıyı bı arkadasıyla bırlıkte calısmak ıcın randevulasmıslar Suprızı bozmamak ıcın benden saklamak ıstemıs olay buyuyunce gosterdı..

Hal boyle olunca ben hazırda beklıyodum..Sımdı beyzade yolda bı yere gıderken bana sordu.. Dedı ki sec pazar mı Pazartesı mı ıkısınden bırı..Bı yere gıdıcez cok begeneceksın suprız.. Bende pazarı sectım agzım kulaklarımda gezdım bı hafta..Hatta nasıl evet dıyecegımı falan belırledım :):) Anaaam bide ne goreyım adam benı Harbıye acık hava tıyatrosuna getırmıs :) Ben cok severım tıyatroyu cok guzeldı falan..Ama ben hala beklıyorum bı ara suratım dustu Begenmedın mı dıyo Begendım dıyorum ama :21: sımdı bu satırları gule gule yazıyorum sızlere.. :4:

sana inat etmemiş işte bozmuşun çocuğun güzelim sürprizini suç sende şimdi bekle dur :9:
ama daha güzel bişi bulucaktır ondan teklif etmrmiştir daha :49:
bizde teklifte yok bişey yok hala :24:

olur canım hayırlısıyla..Bizde ailelerin tanısması bısey ıfade etmıyorkii..evlılık ıcın para bırıktırmemız gerekli..bekleyecegız bu surecte Bakalım hayırlısı hepımızın hakkında..

Evet guzel fıkırler ben bı tane daha ekleyecegım bıLmem begenırmısınız ?

Resımlerımızden olusan bı fotograf albumu yapacagım Tabi az bucuk efektlerle falan fılan Son sayfasını bos bırakacagım En mutlu oldugu anın fotografını koymak uzere..bos bırakacagımmm Yanı kendısı secıp koyacak fotografı.. Resımlerın arkasınada Yasadıgımız guzel anıları belırtecegım.. umarım dusuncemı aktarabılmısımdır..

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz eşimin dogum günü için. Fikirlerinizi bekliyorum

kızlarrr selam bende uzun süredir girmiyordum foruma unutulmuş bile olabilirim =)) herşeyin hayırlısı olur inşallah herkes için yaa hani derler ya bazen geç olsun güç olmasın diye.:21::21:

Back
X