• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım edin :(

glycl06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
211
144
103
32
eşimle 1,5 yıllık evliyiz son zamanlarda bi garip davranıyor ikimizde çalışıyoruz ve beni günde 5-6 kere arardı artık hiç aramıyor ben arayınca bi şekilde bişeye takılıp bağırıp çağırıyor ikimizinde aracı var ve ikimizinde sigortası doldu hoş benimkini bi senedir yaptırmadı dün eşimi arayıp aracımın sigorta fiyatını söyledim 929 tl idi 500 verir misin kalanını da babamdan alıcam dedim bağırıp çağırıp nerden bulucam sana para dedi bende konu benim olan şeyler olduğunda oluyor hep bunlar dedim kapattım aradan kısa bi süre geçti aradı içime battı dedi canım sıkışığız bu ay bak daha benim arabamın sigortası var onu yaptırmam gerekiyor dedi akşamda kavga ettik başıma kalkıyorsun maaşını dedi bende başına kakmıyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılaman kgerekiyor dedim ve dün geceden beri konuşmuyoruz ne yapmaya çalışıyor sizce akıl verin bana artık düşünemiyorum ayrıca bu adam çocuk felanda istemiyor amacı ne?

Eeee daha geçen seneki sigortayı ödeyemediğiniz halde niye elinizde araba tutuyorsunuz ki?
Gerçekten anlamıyorum.
Hani maddi gücünüz belli.
Babadan para istemekten bahsetmişsiniz.
Hangi aklı başında erkek buna razı olur,gururu incindiği için sizden uzaklaşır hiç mi bunu düşünmezsiniz?
İlla araba şart mıdır?
Şartsa neden çalışıp para biriktirilip de sigortası,kaskosu her neyse kendi çekirdek ailesiyle halletmez?

Eeee daha geçen seneki sigortayı ödeyemediğiniz halde niye elinizde araba tutuyorsunuz ki?
Gerçekten anlamıyorum.
Hani maddi gücünüz belli.
Babadan para istemekten bahsetmişsiniz.
Hangi aklı başında erkek buna razı olur,gururu incindiği için sizden uzaklaşır hiç mi bunu düşünmezsiniz?
İlla araba şart mıdır?
Şartsa neden çalışıp para biriktirilip de sigortası,kaskosu her neyse kendi çekirdek ailesiyle halletmez?

ben zaten çalışıyorum benim maaşı kendisi aldığı için elimde para kalmıyor bu durumu onun düşünmesi gerekiyor yani

Niye telefonda konuşuyorsunuz para meselelerinizi? İkinizde çalışan insansınız telefonda para istiyorsunuz, kalanı babamdan alıcam, o yok diyor vs.
Gelir giderlerinizi evde birlikte konuşup, ne kadar paranız var, nasıl harcama yapılacak bir bütçe hesabınız yok mu? Bana garip geldi.

ben zaten çalışıyorum benim maaşı kendisi aldığı için elimde para kalmıyor bu durumu onun düşünmesi gerekiyor yani
Sana,evine karşı sorumluluklarını bilmeyen adama maaşını vermekten vazgeçmek çok mu zor?
Yoksa babadan para istemek mi zor?
Bilemedim ben.

Hayır bunu artık senin düşünmen gerekiyor.
Bu kendi paranı dilenmekten başka bir şey değil.
Maaşını kendin çekip
İhtiyaçlarını kendin karşıla artık.
Sonradan arayıp içim acıdı falan demesine de inanma.
Sadece önlem alıyor, paranı vermeme ihtimaline karşı.

Hayır bunu artık senin düşünmen gerekiyor.
Bu kendi paranı dilenmekten başka bir şey değil.
Maaşını kendin çekip
İhtiyaçlarını kendin karşıla artık.
Sonradan arayıp içim acıdı falan demesine de inanma.
Sadece önlem alıyor, paranı vermeme ihtimaline karşı.

bende öyle düşünmüştüm akşam evde de aynı şekilde devam etti çünkü senin maaşına da karışmicam artık ne istiyorsan yap dedi aklı sıra benimle oynuyor yani ben vicdan yaparım diye heralde... bu adam beni sevmiyor gliba.. :(

niye maaşını kocan alıyor senin akli melekelerinde problem falan mı var paranı kendin harcayamıyor musun neden kocan senin paranı gasp edip sana para yok diye çemkiriyor , bir açıklama yaparsan ona göre yazacağım ...akli melekelere de takılma sana hakaret etmedim peşinen diyeyim .

başıma kalkyıorsun dediğine göre kötü niyetli olmasa da çok mu benim param veya bende çalışıyorum dediniz acaba
bide madem sıkışıklık var neden çift araba?

Kendi maasiniz varken esiniz neden isteklerinizi yerine getirsin? Paranizi cebinize koyun sigortanizi masrafinizi karsilayin. Neden baskalarindan bekliyorsunuz? Arabanizin masrafini karsilayamiyorsaniz satin kurtulun,babaniza mahcup olmaya deger mi bir teneke araba?

niye maaşını kocan alıyor senin akli melekelerinde problem falan mı var paranı kendin harcayamıyor musun neden kocan senin paranı gasp edip sana para yok diye çemkiriyor , bir açıklama yaparsan ona göre yazacağım ...akli melekelere de takılma sana hakaret etmedim peşinen diyeyim .

ya aslında ben 1 senedir çalışmıyordum ve sanki kendi kendime vicdan yaptım hani aylardır çalışıyor felan diye b,i kaç maaşı vereyim ona sonra kendim alırım diye düşündüm ama sanırım yanlış yaptım :( haklısınız aslında ama ne bileyim işte ya dediğim gibi vicdan yaptım heralde

bende öyle düşünmüştüm akşam evde de aynı şekilde devam etti çünkü senin maaşına da karışmicam artık ne istiyorsan yap dedi aklı sıra benimle oynuyor yani ben vicdan yaparım diye heralde... bu adam beni sevmiyor gliba.. :KK43:

Kesinlikle oynuyor.
Senin yok canım tamam madem diye geri çekilmen için
söylenen sözler bunlar.
Bundan sonra maaşını kendin kontrol edeceğini direk söyle yüzüne.
Kendi paramı mı dilenicem bu saatten sonra diye de devam et.

Onun ki araba, senin ki tekerlek sanki..
Paranı alıyorsa senin arabanı da kendi arabası kadar düşünecek.
Çok sinirlendim şu konuya sabah sabah...

Yok yuvam, yok kocam, yok evim dersen susarsan
Emin ol olan sana olur.
Yıllar geçer ben bunu yaptım, şöyle fedakar oldum, böyle insandım dediğinde de
Yapmasaydın der geçerler...

bende öyle düşünmüştüm akşam evde de aynı şekilde devam etti çünkü senin maaşına da karışmicam artık ne istiyorsan yap dedi aklı sıra benimle oynuyor yani ben vicdan yaparım diye heralde... bu adam beni sevmiyor gliba.. :KK43:
ooooo hatayı baştan yapmışsınız
eşek gibi çalışacağım bide maaşı koca eline sayacağım
blöf yapmış aklınca.. vermeyin paranızı bundan sonra!!

Bence maaşınızı alın evdeki bazı ödemeleri siz karşılayın fatura yada kira yada mutfak masrafı gibi kalanı kendi ihtiyaçlarınız olsun artarsa dilediğiniz gibi birikim yapın.
Söylemeden geçemiyorum eşiniz saygısız geldi bana. Asla da babanızdan para istemeyin

başıma kalkyıorsun dediğine göre kötü niyetli olmasa da çok mu benim param veya bende çalışıyorum dediniz acaba
bide madem sıkışıklık var neden çift araba?

arabamı ben kullanmıyorum ama sadece benim kızım var babamda kalıyor okulu var ve servisle gitmek istemiyor terk edilme korkusu var kızımda babası bırakıp gittiği için... babam götürüp getiriyor okuluna benim kullandığım bi araç değil yani kızımın psikolojik sorunu için evlenmeden önce edinmiş olduğum bi araç ve bu benim ikinci evlilğim eşminde bi oğlu var anneannesinde kalıyor.. umarım açık olmuştur..

ya aslında ben 1 senedir çalışmıyordum ve sanki kendi kendime vicdan yaptım hani aylardır çalışıyor felan diye b,i kaç maaşı vereyim ona sonra kendim alırım diye düşündüm ama sanırım yanlış yaptım :KK43: haklısınız aslında ama ne bileyim işte ya dediğim gibi vicdan yaptım heralde
beni, taşlayacak çok kadın var eminim ama erkeğin iki kaşığı varsa tekini kıracaksın canım...maaşın sende kalsın ve ncelikle eşinin maaşını bitirin sonra kendi maaşına dokunursun;)

Bence maaşınızı alın evdeki bazı ödemeleri siz karşılayın fatura yada kira yada mutfak masrafı gibi kalanı kendi ihtiyaçlarınız olsun artarsa dilediğiniz gibi birikim yapın.
Söylemeden geçemiyorum eşiniz saygısız geldi bana. Asla da babanızdan para istemeyin

sizce saygısızlığı tam olarak nerede çünkü bende artık böyle düşünüyorum...

Back
X