• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım edin :(

arabamı ben kullanmıyorum ama sadece benim kızım var babamda kalıyor okulu var ve servisle gitmek istemiyor terk edilme korkusu var kızımda babası bırakıp gittiği için... babam götürüp getiriyor okuluna benim kullandığım bi araç değil yani kızımın psikolojik sorunu için evlenmeden önce edinmiş olduğum bi araç ve bu benim ikinci evlilğim eşminde bi oğlu var anneannesinde kalıyor.. umarım açık olmuştur..

Çocukları neden yanınıza almıyorsunuz.
Biri dede de, biri anaanne de..

beni, taşlayacak çok kadın var eminim ama erkeğin iki kaşığı varsa tekini kıracaksın canım...maaşın sende kalsın ve ncelikle eşinin maaşını bitirin sonra kendi maaşına dokunursun:KK66:

ya ben aslında bizden sıkıldım artık son zamanlarda esip gürlüyor herşeye ben sinr hastası oldum aslında çok iyi bi adamdı ama ne olduysa son 2 haftadır oldu ve tam 1,5 senedir çocukta istemediğini söylüyor anlam veremiyorum galiba gelecek planı yok bnmle...

Çocukları neden yanınıza almıyorsunuz.
Biri dede de, biri anaanne de..

benim kızım dedesinden başka kimseye güvenmiyor problemleri var kızımın korkuyor dediğm gibi terk edilmekten eşiminki de velayet annede olduğu için yapacak fazla bişyimiz yok yani

iki araba şartmı , birde şu maaşlarınızı kocanıza vermeyin artık yaaa ,
destek olun ama ondan para istemek zorunda kalmayın

benim kızım dedesinden başka kimseye güvenmiyor problemleri var kızımın korkuyor dediğm gibi terk edilmekten eşiminki de velayet annede olduğu için yapacak fazla bişyimiz yok yani

Eşinin oğluna bir şey diyemem sonuçta velayet annesindeymiş.
Ama sizin kızınızı babası terkettiği için
Terkedilme korkusu olduğunu söylemişsiniz.
Ama sizde yanında değilsiniz.
Bu kısmı çok anlayamadım.. Neyse..

iki araba şartmı , birde şu maaşlarınızı kocanıza vermeyin artık yaaa ,
destek olun ama ondan para istemek zorunda kalmayın

arabamı ben kullanmıyorum ama sadece benim kızım var babamda kalıyor okulu var ve servisle gitmek istemiyor terk edilme korkusu var kızımda babası bırakıp gittiği için... babam götürüp getiriyor okuluna benim kullandığım bi araç değil yani kızımın psikolojik sorunu için evlenmeden önce edinmiş olduğum bi araç ve bu benim ikinci evlilğim eşminde bi oğlu var anneannesinde kalıyor.. umarım açık olmuştur..

eşimle 1,5 yıllık evliyiz son zamanlarda bi garip davranıyor ikimizde çalışıyoruz ve beni günde 5-6 kere arardı artık hiç aramıyor ben arayınca bi şekilde bişeye takılıp bağırıp çağırıyor ikimizinde aracı var ve ikimizinde sigortası doldu hoş benimkini bi senedir yaptırmadı dün eşimi arayıp aracımın sigorta fiyatını söyledim 929 tl idi 500 verir misin kalanını da babamdan alıcam dedim bağırıp çağırıp nerden bulucam sana para dedi bende konu benim olan şeyler olduğunda oluyor hep bunlar dedim kapattım aradan kısa bi süre geçti aradı içime battı dedi canım sıkışığız bu ay bak daha benim arabamın sigortası var onu yaptırmam gerekiyor dedi akşamda kavga ettik başıma kalkıyorsun maaşını dedi bende başına kakmıyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılaman kgerekiyor dedim ve dün geceden beri konuşmuyoruz ne yapmaya çalışıyor sizce akıl verin bana artık düşünemiyorum ayrıca bu adam çocuk felanda istemiyor amacı ne?
kendiniz kazanıyorken aracınızın sıgorta parasını neden esınızden ıstıyorsunuz kı???? sıkısıksanız da satın bırını borcunuzu kapayın babanızdan vs para ıstemeyın ben olsam utanırım yani...

maaşınızı kocanıza vermeyin...sigortanızı yapın.. eğer çok sorunsa aylık zaruri giderlerinizi hesaplayın. kiradır elektiriktir sudur gibi. bölün ikiye yarısı sizin maaş yarısı onun maaştan ödensin. kalan para bireysel harcansın.

ama evliliğiniz çok saçma gerçekten. evililikte para kavgasını anlamıyorum ben bir türlü. bizde durum tam tersidir. para azaldımı önce karşı tarafın isteğini yapmaya çalışırız. kendimzden fedakarlık yaparız..

anlaşıldı
üvey kızına yarayacak bişey için kılını kıpırdatmak istemiyor beyefendi!
kızınız neden sizde kalmıyor? annei babası evlenip de orda burda büyüyen çocuklara çok üzülüyorum ben

Eşinin oğluna bir şey diyemem sonuçta velayet annesindeymiş.
Ama sizin kızınızı babası terkettiği için
Terkedilme korkusu olduğunu söylemişsiniz.
Ama sizde yanında değilsiniz.
Bu kısmı çok anlayamadım.. Neyse..

şimdi şöyle biz doktora gidiyoruz ve dediği şu doktora annemin de beni alıp dedemden götürmesinden korkuyorum ve uzun süre bizde kalmasını istemiyorum demş daha yaşı çok küçük 6 yaşında doktor onun istediğni yaplım dedi çok sık ve uzun süreli ziyaretlerde bulunmayın telefonda o konuşmak isterse konuşun durum zamanla normale binecektir dedi ve yapıyoruz bunda anlaşılmayacak bişey yok muhtemelen yaşamadınız böyle bi durum bari empati kursanız....

anlaşıldı
üvey kızına yarayacak bişey için kılını kıpırdatmak istemiyor beyefendi!
kızınız neden sizde kalmıyor? annei babası evlenip de orda burda büyüyen çocuklara çok üzülüyorum ben

şimdi şöyle biz doktora gidiyoruz ve dediği şu doktora annemin de beni alıp dedemden götürmesinden korkuyorum ve uzun süre bizde kalmasını istemiyorum demş daha yaşı çok küçük 6 yaşında doktor onun istediğni yaplım dedi çok sık ve uzun süreli ziyaretlerde bulunmayın telefonda o konuşmak isterse konuşun durum zamanla normale binecektir dedi ve yapıyoruz

maaşınızı kocanıza vermeyin...sigortanızı yapın.. eğer çok sorunsa aylık zaruri giderlerinizi hesaplayın. kiradır elektiriktir sudur gibi. bölün ikiye yarısı sizin maaş yarısı onun maaştan ödensin. kalan para bireysel harcansın.

ama evliliğiniz çok saçma gerçekten. evililikte para kavgasını anlamıyorum ben bir türlü. bizde durum tam tersidir. para azaldımı önce karşı tarafın isteğini yapmaya çalışırız. kendimzden fedakarlık yaparız..

benim eşim tam tersidir işte bende hep aman kalbi kırılmasın aman şöyle aman böyle aman sıkışmasın diye diye bu hale geldi zaten eşeklik bende...

şimdi şöyle biz doktora gidiyoruz ve dediği şu doktora annemin de beni alıp dedemden götürmesinden korkuyorum ve uzun süre bizde kalmasını istemiyorum demş daha yaşı çok küçük 6 yaşında doktor onun istediğni yaplım dedi çok sık ve uzun süreli ziyaretlerde bulunmayın telefonda o konuşmak isterse konuşun durum zamanla normale binecektir dedi ve yapıyoruz bunda anlaşılmayacak bişey yok muhtemelen yaşamadınız böyle bi durum bari empati kursanız....
kızınız babası yerıne dedesını koymus ve ona fazla baglanmıs ama 6 yasında bır kız cocugunun herseyden once annesıne ıhtıyacı vardır , sız arayıp sormazsanız gorusmezsenız zamanla sızden uzaklasır yakınlaşmaz bence en dogrusu yanınızda olması ama esınız buna nasıl bır tepkı verır bılemem...

şimdi şöyle biz doktora gidiyoruz ve dediği şu doktora annemin de beni alıp dedemden götürmesinden korkuyorum ve uzun süre bizde kalmasını istemiyorum demş daha yaşı çok küçük 6 yaşında doktor onun istediğni yaplım dedi çok sık ve uzun süreli ziyaretlerde bulunmayın telefonda o konuşmak isterse konuşun durum zamanla normale binecektir dedi ve yapıyoruz
:( :(
Allah şifa versin kuzuya
etrafmda çok var çocukları büyüklere atıp yeniden evlenen ondan kızdım içten içe
böyle daha açıkalyıcı yazınca iyi oldu

sonra alın ama kızınızı yanınıza yani düzelince

kızınız babası yerıne dedesını koymus ve ona fazla baglanmıs ama 6 yasında bır kız cocugunun herseyden once annesıne ıhtıyacı vardır , sız arayıp sormazsanız gorusmezsenız zamanla sızden uzaklasır yakınlaşmaz bence en dogrusu yanınızda olması ama esınız buna nasıl bır tepkı verır bılemem...

onun tepkisi önemli değil benim için ben kızım için herşeyi göze alırım onun hasretinden öleceğim ama gitmiyorum çünkü henüz hala gel demedi sadece özlemeye başladığını biliyorum o kadar kendisi isteyene kadar kokusuna hasret bekliyorum işte çarem yok.. :( onun bu durumu için almıştım arabayı da zaten ne istese yaparım yeterki geçsin şu durumu :(

onun tepkisi önemli değil benim için ben kızım için herşeyi göze alırım onun hasretinden öleceğim ama gitmiyorum çünkü henüz hala gel demedi sadece özlemeye başladığını biliyorum o kadar kendisi isteyene kadar kokusuna hasret bekliyorum işte çarem yok.. :KK43: onun bu durumu için almıştım arabayı da zaten ne istese yaparım yeterki geçsin şu durumu :KK43:
bence sız doktorunuzu degıstırın o sızı daha da uzaklastırıyor kızınızdan, su da var babası gıtmıs, dedeyı babasının yerıne koymus ama evde suan baska bır erkegın otorıtesı var, kızınız esınızı ıcten ıce kabullenememıs ve bu nedenle de sızden uzak durmak ıstıyor olabılır.. bence sız bu ıhtımal uzerıne yogunlasın....

:KK43: :KK43:
Allah şifa versin kuzuya
etrafmda çok var çocukları büyüklere atıp yeniden evlenen ondan kızdım içten içe
böyle daha açıkalyıcı yazınca iyi oldu

sonra alın ama kızınızı yanınıza yani düzelince

tabiikde alıcam ama bunu onun istemesini bekliyorum doktorumuz ne dediyse onu yapıyorum ölcem hasretinden kokusunu gülüşünü özledim ama çaresizim ben onun her istediğini yapıyorum annem bana kızım şunu istiyor diyor tmm söyleme ona bişe diyorum kargoya verip göndderiyorum ama kızım menfaatçi değil bu yüzden ne yaparsam yapayım hala tavrı aynı benide kötü eden durum bu arabayı da onun için almıştım 2 sene evvel...

bence sız doktorunuzu degıstırın o sızı daha da uzaklastırıyor kızınızdan, su da var babası gıtmıs, dedeyı babasının yerıne koymus ama evde suan baska bır erkegın otorıtesı var, kızınız esınızı ıcten ıce kabullenememıs ve bu nedenle de sızden uzak durmak ıstıyor olabılır.. bence sız bu ıhtımal uzerıne yogunlasın....

eşimi bendn daha çok seviyor onu görünce daha çok mutlu oluyor ilginç ama gerçekten böyle...

sizce saygısızlığı tam olarak nerede çünkü bende artık böyle düşünüyorum...

Yani eşiniz paranızın kendisinde olduğunu biliyor. Başka nerden para bulupta ödeyeceksiniz sigortayı. Birde bana bi erkeğin eşten püften bişeye bağırıp çağırması uygun gelmiyor. Karşısındaki kadın neticede. Eşinizin size evliliğinize karşı sorumlulukları var. Bunları unutmaması lazım. Çünkü paralar onda toplanıyor. Mecbur yapılacak bi iş için neden fevri çıkıyor

Bence de...
Çocuk gitgide uzaklaşır ve soğur.
Tam anne ile iletişim kurması,kişiliğinin oluşması döneminde hem anneden hem babadan ayrı hem evinden hem odasından ayrı.
Anneler daha iyi bilir elbet de bir kaç sene sonra sizi görmek bile istemez bence.
Ben de istememiştim.
Ki ayrılık yaşamadık çok şükür.
Sadece annemin rahatsızlığından dolayı bir süre anneannemde kalmıştım.

Back
X