Arkadaşlar yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senemaksoyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
11
-2
1
23
arkadaşlar sevgilimle 2 gün önce buluştuk herhangi bir birleşme olmadı aramızda ancak yine de parmak yoluyla zevk suyundan hamile kalabilir miyim endişe ettim sizlere danışmak istedim Ella kullanmalı mıyım

Regl olmama 2 günüm var tahmini yumurtlama dönemim de geçti internette baktığım zaman zevk suyundan da hamile kalınabileceği yazıyor olmuş olabilir mi ciddi cevaplar verirseniz çok sevinirim ellayı hiç kullanmak istemiyorum ama son çare kullanabilirim

Parmakla dediğim o kendi cinsel organına 31 çektikten sonra bana mastürbasyon yaptı yoksa ne ovulasyon dönemimdeyim ne de geri çekme gibi bişey olmadı ben de sizin gibi böyle hamile olunamayacağını sanıyordun fakat mümkünmüş bu yüzden endişelendim

Bu soruyu daha önce de sormuştun. Gören herkes de cevap verdi. Bende dahil. Hatta sende dahil hamile olamayacağını düşünüyoruz. Olamazsın da çok zor. Ama önce ki konunda da dediğim gibi korkuyorsan ilk önce önlemini al. Adetin geçince bu sefer adet olmadım hamilemiyim diye sormaya devam ediceksin.

Bacim bunu kimse bilemez 2 gün daha bekle test yap niye konu açıp duruyorsun. Testten sonra anlaşılır biz ne bilelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…