• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Arkadaşlar 1 gün önce sevgilimle cinsel nir birleşme olmadan harta sürtünmede olmadan bir ilişki yaşadık benim tedirgin olduğum ve internette dolandığımda tedirgin eden şey parmağıyla zevk suyunun benim vajinama girdiğinde hamile kalma ihtimalimin olması ertesi günü hapı kullanmayı düşündüm adetimin olmasına 2 veya 3 gün var böyle bişey olma ihtimalinin üzerinden 24 saat geçtiği için ellayı kullanmak mantıklı mıbu riski azaltır mı zevk suyunun bir şekilde değmesiyle hamile kalınabilir mi
yumurtlama gününde bile değilmişsin anlattığın şekilde zaten gebelik zor bir de adetin gelmiş imkansıza yakın boşa ertesi gün hapı içip döngünü ve hormon dengeni bozma bence

Hamile kalamazsınız, ella kullanmayın boş yere.

Bi de mümkünse İLİŞKİ SONRASI DEĞİL, İLİŞKİ ÖNCESİ ‘nasıl hamile kalınır’ konusunda araştırma yapıp, birliktelik yaşama kararınızı verin..

yumurtlama gününde bile değilmişsin anlattığın şekilde zaten gebelik zor bir de adetin gelmiş imkansıza yakın boşa ertesi gün hapı içip döngünü ve hormon dengeni bozma bence
Teşekkür ederim ben sadece internetten baktığımda olma ihtimali olduğunu görüp evhamlandım biraz sağolun

Bi de mümkünse İLİŞKİ SONRASI DEĞİL, İLİŞKİ ÖNCESİ ‘nasıl hamile kalınır’ konusunda araştırma yapıp, birliktelik yaşama kararınızı verin.

Bi de mümkünse İLİŞKİ SONRASI DEĞİL, İLİŞKİ ÖNCESİ ‘nasıl hamile kalınır’ konusunda araştırma yapıp, birliktelik yaşama kararınızı verin..
Çok haklısınız fakat ben birleşme olmadan böyle bişeyin olabileceğini düşünmemiştim bu yüzden önlem almadım bilinçli yaptığım bir durum değildi sağolun yine de

Back
X