arkadaslar yardim edin

benveyineben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
40
13
88
Denizli
guzel bayanlar yardim edermisiniz
benim kalcam cok genis ve bacaklarim carpik
boyum 160 cm kilom 59-60 arasi
hayatim bol pantolon giymekle gecti yazin bazen
uzun elbiseler giyiorum..ama kisi 1 pantolonla
geciriyorum..hicbirsey yakistiramiyorum..ev hanimiyim spor giyiniyorum..kot kazak t shirt falan..artik degismek
istiyorum esim de bikti benden..bol pantalon giymezsem
carpik bacaklarim ortaya cikacak bu seferde pantolondan basenlerim siritiyor

En başta kilo verip spor yapman gerek! Benimde basenlerle başım dertte paztesi zayıflamaya karar verdim ve sonradan vazgeçmemk için bi instagram hesabı açtım "ELVEDAKILOM" diye sende öyle bişeyler yapabilirsin. Her yediğmizi koyuyoruz birbirimize fikir veriyoruz falan ben şimdiden 2 kilo verdim :)

hasimoto hastaligim var kilo veremiyorum spor yaptim bir donem jillian michaelsin programlarini 7-8ay kadar guzeldi ama birakinca vucut eskisine dondu hevesim kalmadi vakit te bulamiyorum cocuklardan

evde olman ne kadar artı puan senin için bir bilsen.
parklar bahçeler hep spor alanı gibi artık.
hiç bir kulube bile gitmene gerek yok aslında. ama gidersen de onlar profesyonel olarak yönlendirirler seni. gidemem de dersen internetten bakabilirsin bölgesel zayıflamak için yapılan hareketlere. zaten genel anlamda biraz kilo verince vucut toplanmaya başlar.
çarpık bacak olayını da fazla takma. sen çok taktığın için sana fazla abartı geliyordur.

guzel bayanlar yardim edermisiniz
benim kalcam cok genis ve bacaklarim carpik
boyum 160 cm kilom 59-60 arasi
hayatim bol pantolon giymekle gecti yazin bazen
uzun elbiseler giyiorum..ama kisi 1 pantolonla
geciriyorum..hicbirsey yakistiramiyorum..ev hanimiyim spor giyiniyorum..kot kazak t shirt falan..artik degismek
istiyorum esim de bikti benden..bol pantalon giymezsem
carpik bacaklarim ortaya cikacak bu seferde pantolondan basenlerim siritiyor

çarpık bacak sorunu bol bol uzun elbise etek başka yolu yok

Son düzenleme:
hasimoto hastaligimkilo veremiyorum spor yaptim bir donem jillian michaelsin programlarini 7-8ay kadar guzeldi ama birakinca vucut eskisine dondu hevesim kalmadi vakit te bulamiyorum cocuklardan

Bol pantolon bende çok severim hele yazin ferah ferah giyerim ama siz biraz bosvermissinz..bir kis bir pantolonla gecirilmez.. Madem sadece bol pantolon gidiyorsunuz..çeşit çeşit renk renk alin..

Google bayan bol pantolon yazin coook guzel model ve seçenekler var.. Kumasi, ham keteni ,kotu , keteni, renklisi hepsinden alin.. Üstüne de v yaka renk renk sade t shirtler alin.

Ayrıca nazi İspanyol pantolonlar diz yukarsindan bollasiyor onlardan da alirsiniz..

Aklinizda olsun bazi carpikliklar topuklu giyince duzgun duruyor.. Arkadaşim da carpik ama hafif bir topuklu giyince düzgün duruyor

Bol pantolon bende çok severim hele yazin ferah ferah giyerim ama siz biraz bosvermissinz..bir kis bir pantolonla gecirilmez.. Madem sadece bol pantolon gidiyorsunuz..çeşit

Google bayan bol pantolon yazin coook guzel model ve seçenekler var.. Kumasi, ham keteni ,kotu , keteni, renklisi hepsinden alin.. Üstüne de v yaka renk renk sade t shirtler alin.

Ayrıca nazi İspanyol pantolonlar diz yukarsindan bollasiyor onlardan da alirsiniz..

Aklinizda olsun bazi carpikliklar topuklu giyince duzgun duruyor.. Arkadaşim da carpik ama hafif bir topuklu giyince düzgün duruyor

topuklu giyorum ama cok degil cunku cocukla hic rahat olmuyor
dogru diyorsunuz bosverdim kendimi biktim pantolonlardan
diz alti elbise uzun cizme giyorlar bayanlar ne kadar guzel ama ben kis yaz pantolonla dolasiyorum artik alis verise cikmak istemiyorum

evde olman ne kadar artı puan senin için bir bilsen.
parklar bahçeler hep spor alanı gibi artık.
hiç bir kulube bile gitmene gerek yok aslında. ama gidersen de onlar profesyonel olarak yönlendirirler seni. gidemem de dersen internetten bakabilirsin bölgesel zayıflamak için yapılan hareketlere. zaten genel anlamda biraz kilo verince vucut toplanmaya başlar.
çarpık bacak olayını da fazla takma. sen çok taktığın için sana fazla abartı geliyordur.

insan evde olunca saliyormus kendini nasilsa kimse gormuyor bu halimi diye
bacagim baya carpik yani oyle abartmiyorum
squat yaptim az once bir anlik gaza geldim:-D

bilgisayarim spor programlariyla dolu duzgun de yapiyorum zaman zaman ama son aylarda bir guzel saldim kendimi kabul ediyorum

Back
X