Doğuma Hazırlık arkadaşlar yardım... gögüs ucu çatlamaması için ne önerirsiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar bende size doğal bir ilaç önereyim. Ayva çekirdeği :) ayva çekirdeğini küçük bir kaba koyun (kapaklı olsun) ve üzerine biraz ılık su. bu kadar :) birkaç gün buzdolabındabekledikten sonra göğüs çatlamasına birebir gelen bir kreme sahp oluyorsunuz. 4-5 çekirdek yeterli bi kutu için. kullanırken haftada bir yenileyin. bebişede hiçbir zararı yok sürdükten sonra da emzirebilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Yun yagini tavsiye ediyorum bende kesinlikle rahatlatiyor ve yaranin kapanmasina mucizevi bir sekilde yardimci oluyor.

Ayrica emzirmeden once temizlemedende verebiliyorsun gogusunu bebege (disarida veya musait olmayinca vs).

lansinoh kremi aldım ben hatta benden dün göğüsümden sıvı geldi sürmeye başlıcam bu günden itibaren ...

zeytinyağını öneriyorum kızlar sonuçta en doğalı o.ben z.yağı kullandım birde bebek emdikten sonra bebeğin emmediği göğsünüzde kalan sütü göğsünüze sürün oda çok işe yarıyo.hayırlı doğumlarınız olsun inşallah..

zeytinyağını öneriyorum kızlar sonuçta en doğalı o.ben z.yağı kullandım birde bebek emdikten sonra bebeğin emmediği göğsünüzde kalan sütü göğsünüze sürün oda çok işe yarıyo.hayırlı doğumlarınız olsun inşallah..

bende insanin kendi sutunun kendine cok iyi geldigini duymustum, birde susam yagini..

buarada zeytin yagini ne zaman surmeye baslamak gerek sence? birde gunde kac defa??? :44:

bende insanin kendi sutunun kendine cok iyi geldigini duymustum, birde susam yagini..

buarada zeytin yagini ne zaman surmeye baslamak gerek sence? birde gunde kac defa??? :44:

zeytinyağın doğumdan sonra göğüslerin çatlarsa sür canım belkide gerek kalmaz..benim bebeğim doğduktan bi kaç gün sonra çatlamıştı.zeytinyağı sürdükten sonra bi daha olmadı zaten sonrada kendi sütümü sürdüğüm için..
bide sütün bol gelmesi için pompa al şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü bebek yeni doğduğu için emmeye gücü yetmiyor yada sütün başlarda bebek tarafından fazla çekilmediği için az olabiliyor,bebek açlıktan sarılık oluyor.süt sağma pompası kullanırsan sütün de çoğalır.
hayırlı doğumlar..:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
zeytinyağın doğumdan sonra göğüslerin çatlarsa sür canım belkide gerek kalmaz..benim bebeğim doğduktan bi kaç gün sonra çatlamıştı.zeytinyağı sürdükten sonra bi daha olmadı zaten sonrada kendi sütümü sürdüğüm için..
bide sütün bol gelmesi için pompa al şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü bebek yeni doğduğu için emmeye gücü yetmiyor yada sütün başlarda bebek tarafından fazla çekilmediği için az olabiliyor,bebek açlıktan sarılık oluyor.süt sağma pompası kullanırsan sütün de çoğalır.
hayırlı doğumlar..:nazar::nazar::nazar:

sagolasin canim. peki bebek sarilik olmasin diye kasikla filan yedirsek anne sutunu olmaz mi? bendede saf zeytin yagi var dogum zamanina kadar saklamayi dusunuyorum Allah kismet ederse. ya da o sirada biberonla versek anne sutunu??? :44:

ben 4. aydan beri elancyl çatlak kremi kullanıyorum, aynı zamanda göğüslere de sürülüyor, ilk zamanlarda büyümeden dolayı olan ağrı ve acıyı da almıştı, doğuma kadar onu kullanıp.ondan sonra da lansinoh kullanıcam.

Back
X