• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım lütfen

Orasını temizliyorum derken

Siz de ellemeyin çocuğun orasını

Normal tuvaletini yapınca silin tuvalet kağıdı ile ve kapatın

Bir de banyoda azıcık su ile yıkayın öyle ovalamayın falan

Hijyen derken başka şeyleri bozmayalım
Tamam dikkat edeceğim sagolun

Bence panik yapmayın bende çocukken yaparmışım, hayal meyal hatırlıyorum yaptığımı hatta ,şimdi koskoca kadınım ama herhangi bir anormalliğim yok çocuklukta olabiliyormuş.

Peki bişey daha soracağım belki beni yanlış anlayanlar olacak ama bu durum günah değilmi

Benim günah anlayışım farklıdır ama çocuk hiçbirşeyi bilmiyor günahı ne bilsin

Kaldı ki Allah onu ve herkesi içinde bu duygular ile yaratmış soyun devamı için neden günah olsun

Size göre günahsa bile ne olur 3 yaşındaki çocuğu günah ile korkutmayın

Benim günah anlayışım farklıdır ama çocuk hiçbirşeyi bilmiyor günahı ne bilsin

Kaldı ki Allah onu ve herkesi içinde bu duygular ile yaratmış soyun devamı için neden günah olsun

Size göre günahsa bile ne olur 3 yaşındaki çocuğu günah ile korkutmayın
Kesinlikle korkutmuyorum bu yaşta günah olacağın bende düşünmüyorum biz elden geldiğince dini yaşantımıza dikkat eden bir aileyiz tabiki cahili olduğumuz çok konu var çocuğumuz küçük olduğu için daha dini eğitimine başlamadık beni yanlış anlamayın ama büyüyünce tabiki günahı sevabı bilecek yaptığının günah olduğunu öğrenir se nasıl bir vicdan geliştirecek yada nasıl bir Psikolojiye bürünecek onun için inş bu durumu küçükken sonlandırılması da bu tarz sorunlarla karşılaşmaz

Bu konuda hassassınz

Ama sonuçta bunun günah olduğunu öğrendiğinde de ona göre hareket eder geçmişte yaptıkları önemli olmaz ki

Kaldı ki küçücük çocuğun içinden gelen bir şeyin büyüyünce yapılması da bence günah olmaz

Kimsenin ırzına namusuna el uzatmıyor ki

Siz hangi Dr götürdünüz acaba ben kızıma artık kızmıyorum ama Dr öyle yapmamasıgerektiğini ve orasını kanayacağini söylüyorum sonra onu yatırıp orasını temizliyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Canım ben psikolog yada psikiyatra götürmedim. Çocuk doktorumuz vardı. Doğduğundan beri devamlı izlerdi. Biz O'na sorduk. Kendisi hiç ilgilenmemiz gerektiğini söyledi. Cidden hiç umursamadık bir kaç yıl içinde vazgeçti bunu yapmaktan. Çoğu çocuk dikkat çektiğini bildiği için yaparmış. Dediğim gibi oğlum 19 yaşında ve oldukça sağlıklı yani hiç bir sıkıntı yok. Bence sizde bir müddet sıradan bir olaymış gibi değerlendirin bakalım ne olacak.

Üzülme kalıcı olmuyor.. eşimin yiğeni yapardı şimdi çok aklı başında normal bir kız.. dikkat vermeyin zaten daha çok küçük

Back
X