ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Azra Ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
745
189
38
Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım :KK43:
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım :KK43:(

diyet olanlardan alın ve o şekilde bir süre bastırmaya çalışın

Konya gevreği sanırım demi normal susamlı çubuk kraker değil ..
Gerçekten zor bir durum bilemedim ne diyeceğimi,tahmin ettiğim gevrekse benim midemi mahvediyor yazık sağlığınıza

bildiğimizz susamlı çubuk değil mi.. diğer türlü kaynana sopası derler o değil yanii
...
mideniz nasıl yanmıyor onun susasmından.. şahsen ben tüketemiyorum..aşırı midemı yakıyor

çok güldüm :) içinde allah bilir ne var çin tuzu denilen bağımlılık yapan tuzdan mı varki.başka şeyler tüketin aç kalınca benimde canım hep pasta tatlı ister.sık sık az az yiyin sonuçta ambalajlı şeyler hep katkılı.

Sırf yağ tuz onlar kolesterol tansiyon hal getire sonra. Ben de bi aralar ona taktım bi aralar da bi antep fıstık ezmeai var bimde felice diye ona. İkiisnden de artık kusma gelene kadar yiyince kendiliğinden soğudum

Hahahah guldurdun canım benı :)aslında evet durum komık gıbı gorunsede durumlarımız vahım maalesef.. Ben buna pıs bogazlılık dıyorum. Aslında bundan kurtulmak ıcın bence bır ugras gercekten zevkle ugrasıp aklımıza hıc bıseyın gelmıcegı bır yol bulmak lazım bende su an 27 haftalık hamıleyım ve her gun tatlı cesıtlerınden bır tanesını tuketıyorum. Canımın cok cok ıstedıgınden degıl canım ıstıyor ve hemen yıyorum bosverdım kendımı sankı tatlı yıyerek avunuyorum. 36 bedendım hamıle kalmadan once smdı 38 oldum daha tutmazsam ne olur bılmıyorum...

Bende tün aldım 4-5 aydır almıyordum... O kadar ahım şahım bi tadı yok aslında sen takıntı yapmışsın. Aklına düşünce bir elma ye unut. Evede almamalısın madem bu kadar yiyorsan.
Ben cips hastayım ama haftada 1 2 haftada 1 alıyorum çünkü alsan günde 2 pkt te yerim.

Reklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu :KK43:(
2015-03-21-14-07-27-231541590.jpeg

Kırmızı kutuda satılan yağlı gevreklerinden bahsediyorsunuz sanırım. Yiyorsunuz ancak katkı maddeleri ve içindeki şekerden tok tutmadığı gibi 1 tane daha yeme isteği uyandırıyor sizde.

Size bu denli zarar veren , bağımlılığa dönüşen yağlı gevrek yerine evde susamlı tuzlu kurabiye yapsanız ? En azından 2 tane yeseniz hem o susamlı tadı alırsınız hem de tokluk vereceği için fazla yememiş olursunuz.

Hahahah guldurdun canım benı :)aslında evet durum komık gıbı gorunsede durumlarımız vahım maalesef.. Ben buna pıs bogazlılık dıyorum. Aslında bundan kurtulmak ıcın bence bır ugras gercekten zevkle ugrasıp aklımıza hıc bıseyın gelmıcegı bır yol bulmak lazım bende su an 27 haftalık hamıleyım ve her gun tatlı cesıtlerınden bır tanesını tuketıyorum. Canımın cok cok ıstedıgınden degıl canım ıstıyor ve hemen yıyorum bosverdım kendımı sankı tatlı yıyerek avunuyorum. 36 bedendım hamıle kalmadan once smdı 38 oldum daha tutmazsam ne olur bılmıyorum...
Daha 40 ımdaydım başladım, 8 ay oldu bırakamıyorum, 1 saat yemesem daha kötü oluyor çünkü kendimi başka yiyeceklere veriyorum daha çok kilo alıyorum :KK43:

Bende tün aldım 4-5 aydır almıyordum... O kadar ahım şahım bi tadı yok aslında sen takıntı yapmışsın. Aklına düşünce bir elma ye unut. Evede almamalısın madem bu kadar yiyorsan.
Ben cips hastayım ama haftada 1 2 haftada 1 alıyorum çünkü alsan günde 2 pkt te yerim.
Cips daha kötü :-D

X