• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık arkadaşlar yardım oğlumuza isim bulamıyoruz....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız olsun erkek olsun benim tercihim çocuğuma Türkçe isim koymaktan yana olur. oğlum olacak olursa Bartu ya da Artun isimlerini düşünebilirim. ikisi de öz Türkçe ve anlamları bence çok güzel.
Bartu : Varlık, servet demek. evlat insanın en büyük serveti olduğundan çok hoşuma gitti
Artun : Kendine güveni olan demek.

cnm ben TUĞRA iamini çok seviyorum Osmanlı imzası anlamı oğlum olursa ben de bu ismi düşünüyorum...

Eymen: Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu
sahabe ismidir.Eymen b. Hureym: Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir.
bu ismi çok seviyorum Allah asip ederse oğluma bu ismi koymak istiyorum ileride ama Mustafa'sı da olacak.. Mustafa eymen:) inşaallah inşaallah..:1:

öncelikle Tuğra.. Aras , Kuzey güzel isimler :42:

Bunların dışında Emre , Erhan , Erdem eskimeyen her yaşında güzel isimler..

Son düzenleme:
sende bendensin :) bende oğluşuma isim bulamadım ama furkan ve yusuf isimlerini çok seviyorum...ailede çok olduğu için koyamayacağım. yusuf eymen bir arada çok yakışıyor.

26 haftadayım ve hala isim bulamadık :( böyle değişik bir isim istiyorum yani klasik isimler değil tabi anlamıda önemli benim düşndüklerim..Bugra deve demek :( o yüzden kararsızım erdem var bide sizde yardım edin nolur:( zor işmiş ya erkek ismi koymak

Canım ben 54 gun once dogum yaptım bende aynen senin gbi sıradısı bi isim aradm we uras,arel.ares,aral gbi ismler buldm ama esm bendn hbersz alperen yazdrmıs alperende Allah ın sawasan we ermis askeri demek we emin ol cok ykısio bebeklere

Back
X