ARKADAŞLAR YARDIM RİCA EDİYORUM LÜTFEN....

suflesutlac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
914
1.254
43
Merhabalar. Yaklasik 2 yildir devamli forumlari takip ediyorum yazmak buguneymis. Son adet tarihim 19 eylul. 25 gunluk periyotlarla adet oluyorum. 5 aylik evliyim ve 2 aydir korunluyoruz. Bu ayin 13-14 unde regl olmam gerekirken olmadim. Acaba dedim ama ihtimal de vermedim bu kadar erken olmaz diye. Bugun 2 saat kadar once idrar tahlili yaptim. Fotosuni paylasiyorum sizlerle. Yorumlarinizi bekliyorum sizce hamile miyim? Bu arada hemen gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu alacagim.

Eklentiler

• 1444990628878833202724.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 113
Sanirim hamilesin bendede ayni olmustu hatta daha acik renkti herseyin hayirlisi.en iyi sonuc kan testi tabiki...

zannedersem hamilesin .Kan sonucunu bizlerle paylaşırsın umarım. Hakkında hayırlısı olsun. Benimde bat tarihim 24 zaman yavaşlıyor git gidee

Çok teşekkür ederim. Saat 3 de gelin dediler ama inan zaman geçmiyor. Evlenmeden önce çocukları bile çok sevmezdim ama 2 aydır bir şeyler oldu bana olsun bir an önce diye 4 gözle bekliyorum 15 dakika sonra öğreneceğim inşallah. Allah hepimize hayırlısını versin

Arkadaşlar merhaba. az önce beta hcg testinin sonucunu aldım. 218,16 çıktı. Sanırım hamileyim :) Acaba bu değerde bir hata falan olabilir mi? İnanamıyorum çünkü bir garip oldum

Arkadaşlar merhaba. az önce beta hcg testinin sonucunu aldım. 218,16 çıktı. Sanırım hamileyim :) Acaba bu değerde bir hata falan olabilir mi? İnanamıyorum çünkü bir garip oldum
hamilesin büyük ihtimalle canım hayırlısı olsun şimddiden

hayırlı olsuuuuunnnn sağlığıyla kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim

Teşekkür ederim :) sizce hemen doktora muayene olmalı mıyım yoksa beklemem mi gerekir?
benım tavsıyem hemen doktora gıtmenız yonunde
sızın basınızada gelır dıye demıyorum korkutmak amacı degıl yanlıs anlamayın sakın ama tedbır acısından
komsum boyle test yapmıs 1 gun gecıkınce hamıle oldugunu ogrenmıs hemen kesesını gormeyebılırım 1 hafta buyusunde oyle gıdım demıs meger dıs gebelıkmıs cıddı sıkıntılar yasadı

boyle seylerı aksatmamak gerek...
hayırlı olsun bebısınız :)

Teşekkür ederim :) sizce hemen doktora muayene olmalı mıyım yoksa beklemem mi gerekir?
canım hayırlı olsun bebısın Allah saglık uzun omur versın suan ıcın doktora gıtsende bısey gorunmez bence 1 hafta sabret gıttıgınde en azından keseyı gorursun

Ben yinde de dayanamadım yarına randevu aldım. Bu dış gebelik, kimyasal gebelik gibi olaylar beni de çok korkutuyor çünkü İnşallah bir terslik ya da yanlışlık yoktur

Simdiden hayırlı olsun Allah hayırlısiyla saglikla kucagina almayı nasip etsin..tabi doktora gitmelisin ultrason da bakılır icin rahat olur

Büyük bi ihtimalle hamilesin benim de böyle idi. test sonucu çıktı mı merak ettim doğrusu. gebelik varsa tebrikler.

Büyük bi ihtimalle hamilesin benim de böyle idi. test sonucu çıktı mı merak ettim doğrusu. gebelik varsa tebrikler.

Merhabalar. Dün kan tahlilimde beta hcg 218 çıktı. Hemşire bayanlar buyuk ihtimale hamilesiniz 2 haftalik dediler. Ama benim yine de icim rahat etmedi. Bugun 10:45 de randevum var ultrasona girecegim. Benim icin dua edin lutfen

Doktordan az once geldim. Hamişmişim Ultrasonda kese gorunmedi ama bir olusum var belli ve rahim duvari kalinlasmis dedi. Keseyi gormemiz 26 sini bulurmus. 26 sinda tekrar gidecegim. Yalniz az once hafif bir lekelenme oldu. Boyle kahverengiye bakan acik pembe renkte. Doktoru arayip sordum izleyelim artarsa bir ilac baslariz dedi. Biraz moralim bozulmadi degil. Tehlikeli bisey midir acaba?

Gozun aydın hamile sin bendede oyle olmuştu cok yeni oldugu icin böle silik cıkıyo kantestinde belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…