- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi suflesutlac
-
zannedersem hamilesin .Kan sonucunu bizlerle paylaşırsın umarım. Hakkında hayırlısı olsun. Benimde bat tarihim 24 zaman yavaşlıyor git gideeMerhabalar. Yaklasik 2 yildir devamli forumlari takip ediyorum yazmak buguneymis. Son adet tarihim 19 eylul. 25 gunluk periyotlarla adet oluyorum. 5 aylik evliyim ve 2 aydir korunluyoruz. Bu ayin 13-14 unde regl olmam gerekirken olmadim. Acaba dedim ama ihtimal de vermedim bu kadar erken olmaz diye. Bugun 2 saat kadar once idrar tahlili yaptim. Fotosuni paylasiyorum sizlerle. Yorumlarinizi bekliyorum sizce hamile miyim? Bu arada hemen gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu alacagim.
Çok teşekkür ederim. Saat 3 de gelin dediler ama inan zaman geçmiyor. Evlenmeden önce çocukları bile çok sevmezdim ama 2 aydır bir şeyler oldu bana olsun bir an önce diye 4 gözle bekliyorum15 dakika sonra öğreneceğim inşallah. Allah hepimize hayırlısını versin
suflesutlac öğrendin mi sonucu ?
hamilesin büyük ihtimalle canım hayırlısı olsun şimddidenArkadaşlar merhaba. az önce beta hcg testinin sonucunu aldım. 218,16 çıktı. Sanırım hamileyim :) Acaba bu değerde bir hata falan olabilir mi? İnanamıyorum çünkü bir garip oldum
benım tavsıyem hemen doktora gıtmenız yonundeTeşekkür ederim :) sizce hemen doktora muayene olmalı mıyım yoksa beklemem mi gerekir?
canım hayırlı olsun bebısın Allah saglık uzun omur versın suan ıcın doktora gıtsende bısey gorunmez bence 1 hafta sabret gıttıgınde en azından keseyı gorursunTeşekkür ederim :) sizce hemen doktora muayene olmalı mıyım yoksa beklemem mi gerekir?
Büyük bi ihtimalle hamilesin benim de böyle idi. test sonucu çıktı mı merak ettim doğrusu. gebelik varsa tebrikler.Merhabalar. Yaklasik 2 yildir devamli forumlari takip ediyorum yazmak buguneymis. Son adet tarihim 19 eylul. 25 gunluk periyotlarla adet oluyorum. 5 aylik evliyim ve 2 aydir korunluyoruz. Bu ayin 13-14 unde regl olmam gerekirken olmadim. Acaba dedim ama ihtimal de vermedim bu kadar erken olmaz diye. Bugun 2 saat kadar once idrar tahlili yaptim. Fotosuni paylasiyorum sizlerle. Yorumlarinizi bekliyorum sizce hamile miyim? Bu arada hemen gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu alacagim.
Büyük bi ihtimalle hamilesin benim de böyle idi. test sonucu çıktı mı merak ettim doğrusu. gebelik varsa tebrikler.
Merhabalar. Yaklasik 2 yildir devamli forumlari takip ediyorum yazmak buguneymis. Son adet tarihim 19 eylul. 25 gunluk periyotlarla adet oluyorum. 5 aylik evliyim ve 2 aydir korunluyoruz. Bu ayin 13-14 unde regl olmam gerekirken olmadim. Acaba dedim ama ihtimal de vermedim bu kadar erken olmaz diye. Bugun 2 saat kadar once idrar tahlili yaptim. Fotosuni paylasiyorum sizlerle. Yorumlarinizi bekliyorum sizce hamile miyim? Bu arada hemen gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?