Arkadaşlar yardım

derya8601

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
7
1
1
39
Birşey sorucam testlerdde çift çizgisi silik cikiyo kanda 0.9 karda cikiyo bugün gene aldırdım kan 13 unde aldırdım kan bugün gene aldırdım adet günüm Ekim 8 de olacaktım hiç sekmezdi laktor kullanıyorum birde geciktirme yaparmı acaba birde mesela bağdas kurunca sanki böyle top gibi bişey oluyo karnimin altinda bikini bolgesnin tam ustu

Birşey sorucam testlerdde çift çizgisi silik cikiyo kanda 0.9 karda cikiyo bugün gene aldırdım kan 13 unde aldırdım kan bugün gene aldırdım adet günüm Ekim 8 de olacaktım hiç sekmezdi laktor kullanıyorum birde geciktirme yaparmı acaba birde mesela bağdas kurunca sanki böyle top gibi bişey oluyo karnimin altinda bikini bolgesnin tam ustu
Testte koyulaşma var mı canım

Kanda negatifse negatiftir. Erken testler bile 10 ml üzerini algılıyor. Yani 10 ml üzerinde idrarda çıkıyorsa kanda çıkmaması imkansız gibi birşey. Önce kanda sonra idrarda yükselir. Test yalancı pozitif vermiş olabilir ya da kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin

Back
X