arkadaslar yardim!

ravelheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
29
0
36
- Yurtdışı
Esimle evleneli bir sene oldu. Henuz cok yeni. Durumum su an
1- kaynanam benimloe konusmuyor:cunku onunla yasamakdan ve ona hizmet etmekden memnun olmadigimi belirttim.
2-kaynanam su an baska sehirde kiznda kaliyor.
3-eltim beni hic aramiyor. daha oncede aramazdi
4- son 4-5 ay evin cogu masraflarini ben odedim, bu onlarin kultrunde cok ters ama esimin yeterli su an geliri yok. olsada borclarini kapatiyor.
5- esim misirli
6-ve o kadar cok odeme yapmama ragmen gecen gun benden 200 pound istedi ve ben niye kendi paran dolapta bundan kullaniyorsun dedim
6-ve arik benimle kus, benimle konusmak istemiyor ve ayri yatakllarda ve ayri odalarda uyuyoruz.

cok zor durumdayim

fikirleriniz

sürekli olmamak kaydıyla eşinden paranı sakınma bence ..ama bu alışkanlık halindeyse tepkinde haklısın..kayananana hizmet etmekten memnun değilsin elbetteki kimse sürekli istemez bunu..eltine kafayı takma arazsa aramasın.. sana tavsiyem eşinle nekadar küs olursan ol yatagını ayırma..allah hakkında hayırlısın versin cnm.

Para istemesinin sebebi neymis yani neye lazimmis para? daha yeni evlisiniz esler arasinda para ayrimi yanlis ama sorumsuz davraniyosa o ayri tabi...Hemen küsüp yatak ayirmakta cocukca.

tesekkurler yardimlariniz icin

genelde evlendigimizden beri hep gercekten verici oldum ve bazende verdim ama sorun cikardim. haklisiniz evlilikde para ayrimi olmaz, ama dusunun annesi bile senin herseyin kocanindir demeye basladi, anneisde bizmleydi ve evin masraflari benden sorulur oldu. kocamin ve kaynanamin evine gelin giden biri olarak bu durum bana cok ters geldi.
annemle babam 1 ay once ziyaretimize geldiler misira ve dusunun butun hersey bendendi...

artik haklimiyim haksizmiyim bende sasirdim....
bu durum misir kulturunde cok ters

ve daha kotusu hala benimle konusmuyor ve ben bu tutumumu degistirene kadarda benimle konusmayacagini soyluyor...

hmm en bastan yapılmış hata..alıştırmışsınız ve bu göreviniz haline gelmiş ve artık vermeyince bu bir suç gibi görülüyo..sizde artık ya alışıcaksınız vermeye yada kökten biticek..(etkili konuşmada olur..)ama bir şekilde vazgeçirmeniz lazım..

Evlilkte ben sen olmaz. Biz olmalısınız artık.
Önemli olan ihtiyaçların karşılanması.
Kaynana ve elti durumları çok önemli değil ama eşinizle yolunda gitmeyen durumları gözden geçirip düzene koymalısınız.
Çok sorun yapılacak bir şey görmedim ben.

bende ortada pek sorun göremedim
siz mısırdamı oturuyorsunuz anlamadım
mesajınızın içeriği sorununuzu pek anlatmıyor
okuduğumdan bişey anlamadım

Herşey bendeydi derken siz evlisiniz..
Senin olan eşinin, eşinin olan senindir.
İhtiyacın durumuna göre hareket edilir.
Büyütülecek bir sorun yok bence.
Özelliklede para yüzünden aranızın açılması yatakları ayırmanız çok yanlış geldi bana.
Daha evliliğiniz çok yeni, bu şekilde yıpratırsınız birbirinizi.

kazançlarınız ayrı olabilir ama
harcamalarınız ortak olmalıdır diye düşünüyorum
senin benim değil bizim
nedemek ailem geldi bütün masrafları ben karşıladım diye...
hanginiz para ayrımı yapıyorsunuz anlamadım

bu kaynanalar neden gelinleri hizmetçi gibi görüyolar ya tabiki en doğal hakkın hizmet etmemeyi istemek, yaşı büyüktür yardım edersin ancak kendi istediğin zaman bu kaynanalar çok bencil

Kaynanan haklı canım senin olan eşinindir bu doğru ama bende şunu merak ediyorum eşinin olanda senin mi? Yani yarın o çok para kazanırsa aynı şey söylenecek mi? Bence sen bu konudaki bakışlarını bir öğren, eğer onun olan herşey aynı zamanda seninse bence o zaman fazla bir sorun yok demektir.

tesekkurler fikirleriniz icin
su an hala benimle kus, bir daha ne soylersem soyliyilm daha kontrollu olmam lazim ve para konusunda hic problem cikartmamam lazim...ne yapiyim, cok buyuk tepki veriyor.

ne olursa olsun, YATAKLARI AYIRMICAN cok yanliss cok.... cok büyük ciddi bir sebep degil sizinkisi.. ne demek yatak ayirmak baska odalarda uyumak.. annelerimiz babalarimiz bile diyor.. ne yaparsaniz yapin ama yatagi ayirmayin diye... bilmiyorum valla... , esin niye öyle küsüyorki?? ne olmus maddiyat sIkIntisi herkezde olabilir oturup konusulup halolur .. ne var böyle yapicak cocuk gibi...yataklari ayiriyorsunuz.. allah yardimcin olsun..

Back
X