• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım...

Iyi bi avukat bulursan raporlari da tamamladin mi tehdit 7 yil hapisten basliyor ben mesela esim tehdit etsin diye bekliyorum elinde bi donu kalsin :)

Eski konularınızı okudum da başka bir şehire yerleşme imkanınız yok mu acaba belliki zehir edecekler size dünyayı.. Çok da üzüldüm Allah yardımcın olsun.

Öyle birşey yaşama durumun var mı peki? Yoksa yalan mı söyledi?

evet birlikte olduk ama ben bunu yaşadığımda reşit değildim 17 yaşındaydım sonrası mecburiyet korku yıllarca ailem duyar diye o pis adamın her şeyine göz yumdum ama elimde hiç bi kanıtım yok 3 kez dayak yedim vücudumda sadece ödem var bacaklarımda ispat bile edemiyorum kalakaldım böle..

Eski konularınızı okudum da başka bir şehire yerleşme imkanınız yok mu acaba belliki zehir edecekler size dünyayı.. Çok da üzüldüm Allah yardımcın olsun.

su an kpss hazırlanıyom tek dayanağım o olursa gidecem olmazsa ne yaparım bilmiyorum zaten ailesiyle yakın oturuyoruz her dakka burnumun dibindeler kendisi bu şehirde değil Allahtan olaydan sonra defolup gitti.

Iyi bi avukat bulursan raporlari da tamamladin mi tehdit 7 yil hapisten basliyor ben mesela esim tehdit etsin diye bekliyorum elinde bi donu kalsin :)

bu erkeklerin hepsi mi aynı ben bilemedim bende tehdit yok sadece anneni ararım babanı ararım tarzında seyler daha çok hakaret var canım ağza alınmayacak hakaretler...

Canım avukatını degistir ve sonuna kadar git!...

avukat arkadaşımın çok samimi arkadaşı msjları okudu bunlarla dava açarız ama para alamayız dedi hatta para talebinde bulunmayalım sadece susturalım dedi öyle bişey nasıl olur bilmiyorum.sonuçta benim hayatımı heryerde anlatma gibi bi hakkı var mı hiç bilmiyorum...

evet birlikte olduk ama ben bunu yaşadığımda reşit değildim 17 yaşındaydım sonrası mecburiyet korku yıllarca ailem duyar diye o pis adamın her şeyine göz yumdum ama elimde hiç bi kanıtım yok 3 kez dayak yedim vücudumda sadece ödem var bacaklarımda ispat bile edemiyorum kalakaldım böle..

Keşke reşit değilken bunu yaptığında birşeyler yapsaydın tüh :26:
Dayak yediğinde neden darp raporu almadın ki ya?

Keşke reşit değilken bunu yaptığında birşeyler yapsaydın tüh :26:
Dayak yediğinde neden darp raporu almadın ki ya?

Canım ben lisedeydim babamın sigortasından faydalanıyodum yapamadım bırakmam dedi inandım.darp raporu almadım çünkü işten çıkarılırım falan dedi bende korktum ama şuan o kadar pismanım ki keske alsaydım 3 kez dayak ye hep susturul sokak ortasında kaç kez tokat attı hiç kimsede ne yapıyon demedi.diyceksiniz snde çok safmışssın diye salakda diyebilirsiniz ama hep korktum herkesşn duymasından korktum ve korktuğumda başıma geldi...

Canım ben lisedeydim babamın sigortasından faydalanıyodum yapamadım bırakmam dedi inandım.darp raporu almadım çünkü işten çıkarılırım falan dedi bende korktum ama şuan o kadar pismanım ki keske alsaydım 3 kez dayak ye hep susturul sokak ortasında kaç kez tokat attı hiç kimsede ne yapıyon demedi.diyceksiniz snde çok safmışssın diye salakda diyebilirsiniz ama hep korktum herkesşn duymasından korktum ve korktuğumda başıma geldi...

Estafurullah canım ya.
Tam kandırılmaya meyilli yaştaymışsın :(
Ailen ne tepki verdi?

Estafurullah canım ya.
Tam kandırılmaya meyilli yaştaymışsın :(
Ailen ne tepki verdi?

annem çok kızdı 23 yaşında dayak yedim annemden her yerden darbe yemiştim.o da bana baskı yaptı kaçalım bak herkes öğrendi diye bende ben düğünüm olsun istiyorum dedim sen o beyaz gelinliği hakediyon mu bi sor kendine dedi...eşyalarımı topladım ama gidemedm okulu filanda uzatmıştım zaten sonra annem arkamda durdu...ama çok yıprandık fazlasıyla.helen laf çarptırıyor ama ben hakettim belkide..

annem çok kızdı 23 yaşında dayak yedim annemden her yerden darbe yemiştim.o da bana baskı yaptı kaçalım bak herkes öğrendi diye bende ben düğünüm olsun istiyorum dedim sen o beyaz gelinliği hakediyon mu bi sor kendine dedi...eşyalarımı topladım ama gidemedm okulu filanda uzatmıştım zaten sonra annem arkamda durdu...ama çok yıprandık fazlasıyla.helen laf çarptırıyor ama ben hakettim belkide..

Hakediyor musun ne demek yahu :53:
Acaba kendisi seni hakediyor muymuş onu bir düşünsün.
Bence kaçmamakla yerinde bir karar vermişsin.
Annen laf sokar ama neticede kızısın bir yerde yine silip atamaz seni.
Ama o adam her aklına geldiğinde yüzüne vuracak, her fırsatta ezecekti seni.

Hakediyor musun ne demek yahu :53:
Acaba kendisi seni hakediyor muymuş onu bir düşünsün.
Bence kaçmamakla yerinde bir karar vermişsin.
Annen laf sokar ama neticede kızısın bir yerde yine silip atamaz seni.
Ama o adam her aklına geldiğinde yüzüne vuracak, her fırsatta ezecekti seni.

Öyle ayrıldık halen kendi ayağınla geldin diyor bana 17 yaşında başına vurmuş falan yazmış bana o günkü msjında ama kimse bilmiyor işte...güya kız arkadası yazmış o msjı ama ben inanmıyorum...kendi yazdı ALLAHIN cezası.

Öyle ayrıldık halen kendi ayağınla geldin diyor bana 17 yaşında başına vurmuş falan yazmış bana o günkü msjında ama kimse bilmiyor işte...güya kız arkadası yazmış o msjı ama ben inanmıyorum...kendi yazdı ALLAHIN cezası.

Benim anlamadığım madem ayrıldınız hatta kız arkadaşı var neden hala senle uğraşıyor ki :26:

Back
X