• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım.. :/

Abiniz ne kadar düşüncesiz biriymis.. olayin ahlaki insani boyutunu gectim de yaa hicmi düşünmüyor bu adam karisiyla oldugumu ögrenirse benimde annem var kiz kardesim var gelip onlara bi zarar verir demiyormu? Ne uckur sevdalisiymis... bence hic uğraşmayın reddedin gitsin,ne o ne de o edepsiz kadin sizidüşünmüyor,kendilerini hic düşünmüyor sizde boşverin yapicak birşey yok....

Öncelikle herkese hayirli iftarlar :)
Birkaç aydır beni de ailemi de son derece üzen bir durum var ortada.. Duyduğumuz an şok olduğumuz inanamadigimiz rezil bir durum bir öneri bir fikire ihtiyacim var.
Durum şu ki Abim 27 yasinda ve 3 çocuk annesi bir kadinla beraber :( Kadini da abimi de ne yaptiysak vazgeciremedik :( en önemlisi de kadin hala evli ve eşi bu durumu öğrendiğinde cinayet çikacak çok ciddi bir durum ve yardima ihtiyacim var.. Bir fikir bir önerisi olan varsa sevinirim kendimden çok anneme üzülüyorum ve bir anne için çok zor durum :(

ooo :53: kadın evli mi sorunlu mu onlar hemde ikisi de bu durumdan şikayetçi değiller mi yani :26:

Kadını kabul ettiğinizi söyleyin. Çünkü siz karşı çıktıkça o daha çok bağlanacak. Kocasını bıraksın gelsin deyin. Bakalım kadının ya da abinizin tepkisi ne olacak.

O kadınan dili yanmadığı sürece sizin sözlerinizle vazgeçiçeğini sanmıyorum :31: Çevremde de vardı böyle bi ilişki ne zaman mahkemelik oldular ozman bitti :50:
Vazgecmiyorlar da zaten ladini tehdit etmeme rağmen yeni hat yeni telefon aldılar ikiside :/
Abinizim korktugu bir aile buyugunuz varsa o konussun. Baba, dede, amca, dayi gibi. Yoksa iliski bu kadar basindayken kendi kendine birakmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Babam bilmiyor ve duysa onu reddeder zaten.. Şu an en mantiklisi bu görünüyor bizden tamamen kopacak fakat başka bir caremiz yok..

ters tepki uygulayın,
boşansın evlendirelim sizi deyin
kabul ediyoruz deyin
kadın boşanamıycağı için belki kendi aralarında sorun çıkar ayrılırlar
siz engelledikçe o daha da kıymetleniyordur
akışına bırakın

Daha da ilerliyorlar akisina biraktikca ve bulusmalari görüşmeleri artiyor yakalanmaları an meselesi :/

Aman kadının babasına filan ulaşmayin gazetelerde boy boy yazıyor, böyle ortaya çıkınca kadın bir yerini kurtarmak için aile üyeleriyle ortak olup adami öldürüyorlar...adam kızını kurtarmak için gider kocasına bu rahatsız ediyormuş der herkes kendi evladını düşünür. ..dua edin bol bol. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Dua ediyoruz hep.. Kadin 3 çocuğunu dusunmeyip eşini aldatiyorsa ailelesini de kandirir herkesi kandirir kalbinde Allah korkusu olsa yapmazdi yapamazdi bunları :(

Back
X