Arkadaslar sizlerle dertlesmeyi ozlemisim geçen zaman içinde bosanma davasi sonuclandi artik bitti gitti.. Üzgün yada kırgın degilim kader böyleymiş.. Hala kardesimin kayınvalidesine bakiyorum onunla kaliyorum calisiyorumda ayni zamanda universitede çalışıyorum kira fatura falan vermeyince birikim yapiyorum. Teyzeninde yemegini temizliğini yapiyorum yoldaslik iste.. Cok şükür.. Annemlede görüşmüyorum beni çok incitti israrala barış evine dön dedi birgun evine çağırmadı bi ihtiyacin var mi demedi.. Simdi sizinle paylasmak istedigim bisey var aslinda fikirlerinize cok ihtiyacim var.. Yanında kaldigim teyzenin bi ahretligi var yillardir komsuluk yapmislar bir oglu varmis benden 10 yas buyuk yillar evvel boşanmış sonrada eşi vefat etmis 14 yasinda bir oglu varmis.. Babanne bakiyormus hep beraber ayni apartmanda oturuyorlarmis.. Teyze soylemis bunun ayibi olmaz sevabi olur bizim niyetimiz hayır demis sen bi fikrini sor demis.. Benimle konuştu bugun ben once hayir dedim cunku hersey cok taze cok yeni insanlar ne der bana yakışır mi diye.. Yaninda kaldigim teyzede üzüldü karsina aldi bak dedi ailen yok bi kardesin var bide ben varim ben sonuna kadar annenim bu ev senin ama bir yuvan olsun bir çocuğun olsun.. Zaman gecer evlenmek istersin hayirli insan cikmaz karsina yasin gecer cocugun olmaz falan dedi..ben uzerime duseni yapayim sana akil vereyim dedi.. Bende ne yapicami sasirdim cok sevilen bir aileymis napayim kızlar goruseyimmi